an1a Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='zulugula']An1a jeśli z Imielinem nic nie wyjdzie ze względu na odległośc, to daj mi namiar. Tam na miejscu są 2 szczeniaczki, które będą bardzo małymi pieskami. Wyglądają jak małe ratlerki. Będą miały ok 30 cm.[/quote] Wysłałam PW z namiarami. Quote
zulugula Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wysłałam maila, ale nikt się nie odzywa. Dla Twoich/naszych maluszków też wysłałam kilka maili (tylko W-wa :lol:), ale nie mam na razie odpowiedzi. GB czy byłaby możliwość przenocowania u Ciebie tej dwójki w terminie 13 lub 14-17/08. Właśnie padła propozycja kolejnego wyjazdu :oops: Może nic do tego czasu u mnie nie zostanie, ale lepiej się zabezpieczyć ;) Quote
zulugula Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='an1a']Jest 2:1 - 2 u mnie, 1 w nowym domu :)[/quote] An1a mów co to za domek... Które zostały? Quote
GameBoy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wiesz co ja sie sama zastanawiam nie moge wziac nic chorego - TZ mnie zabije ale tak sie delikatnie rozgladam Quote
GameBoy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='zulugula']Wysłałam maila, ale nikt się nie odzywa. Dla Twoich/naszych maluszków też wysłałam kilka maili (tylko W-wa :lol:), ale nie mam na razie odpowiedzi. GB czy byłaby możliwość przenocowania u Ciebie tej dwójki w terminie 13 lub 14-17/08. Właśnie padła propozycja kolejnego wyjazdu :oops: Może nic do tego czasu u mnie nie zostanie, ale lepiej się zabezpieczyć ;)[/quote] chyba tak, musze pogadac z TZ ale nie powinno byc problemu Quote
an1a Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='zulugula']An1a mów co to za domek... Które zostały?[/quote] Domek.. spacerkiem 10 min od mojej pracy :evil_lol: Ten o którym pisałam - mama, chłopak 13 lat. Do pomocy kuzynka. Mała ma już imię - Tosia, kupione 2 smycze i 3 pary szelek :eviltong: Są o wszystkim poinformowani, mała będzie miała super warunki :) Jestem już zaproszona na kawę :evil_lol: Quote
an1a Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dzisiaj ma jeszcze przyjść pani oglądać maluchy. Pani mieszka ulicę ode mnie... :) Quote
Rybc!a Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Trzymamy w takim razie kciuki . A u nas w schronisku jest podobny maluszek, ale na dłuższych łapkach - potrącony przez motor . Obok leży suczka, która w ogóle się nie rusza.. Pracownicy schroniska nie wzywają weta, bo.. PRZECIEŻ I TAK ZDECHNIE .. Quote
an1a Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Rozmawiałam przed chwilą z [B]agataxii[/B] chce przygarnąć Bajkę. Ktoś byłby potrzebny z Jaworzna do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Jeśli chodzi o umowę i sterylizację, to wszystko na tak. Quote
Rybc!a Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Super, w takim razie- szukamy ! Gdzie leży Jaworzno ? Quote
an1a Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [QUOTE]Gdzie leży Jaworzno ?[/QUOTE] Śląsk, 30km od Sosnowca ;) najbliższy transport byłby 10 sierpnia (bonsai_88), może dałoby się coś załatwić wcześniej... Quote
zulugula Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A tutaj ktoś pytał? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114550[/URL] Quote
an1a Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='zulugula']A tutaj ktoś pytał? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114550[/URL][/quote] Tak pytałam, wraca 10 sierpnia W-wa - Gliwice. Quote
an1a Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Tak, ale jeśli wyjdzie na to, że jedna poczeka do poniedziałku, a druga do 10 sierpnia, to będzie tak jak mówiłyście - u mnie 3, u Ciebie 2, a u zuluguli 1 :evil_lol: Quote
an1a Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='GameBoy']a babka odbierze odemnie ją?[/quote] Tak, mówiłam, że małą trzeba będzie odebrać już z innego domu, bo ja wyjeżdżam w piątek. Podam jej numer do Ciebie po wizycie przed adopcyjnej. Quote
GameBoy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ok, i daj mi wypelniona na Ciebie i podpisana umowę nr tel 519 790 313 - ten prosze podaj Quote
agataxii Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 a jak się miewają maleństwa? to ja jestem osobą, która przygarnie Bajke :lol: Quote
an1a Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Pomieszało się już wszystko.. urlop przesunięty o tydzień :placz: a już praktycznie nim żyłam... :roll: Dziewczyny jak robimy z maluchami? Chyba nie ma sensu ich przerzucać, trzeba będzie tylko Bajkę przytulić do 10 sierpnia bo ja wyjeżdżam 8. Z tą dziewczyną, która ma odebrać małą w poniedziałek już rozmawiałam. Ma jeszcze jutro przyjść z mamą i siostrą, bo chciały zobaczyć malucha. [QUOTE]a jak się miewają maleństwa?[/QUOTE] Jaaak? :diabloti: Dzisiaj w tym szaleństwie przeszły same siebie, obudziły Nera łażąc po nim, Nero obudził nas, bo strasznie mu się to nie spodobało, a później przez jakąś godzinę było "tup, tup, tup, tup, tup, tup..." :eviltong: Jak pojadą już do domów chyba przez kilka nocy jeszcze będzie mi się śniło to tupanie ;) Quote
an1a Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='GameBoy']ciotka odpal gg[/quote] zasnęłam :oops: nie wiem czy po tych szkoleniach ja jestem bardziej wyczerpana psychicznie czy Nero :roll: Quote
GameBoy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='an1a']zasnęłam :oops: nie wiem czy po tych szkoleniach ja jestem bardziej wyczerpana psychicznie czy Nero :roll:[/quote] a pomagaja one cokolwiek? rozumiem, ze maluchy do mnie nie przyjezdzaja wcale tak? jada do zuluguli? Quote
an1a Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='GameBoy']a pomagaja one cokolwiek? rozumiem, ze maluchy do mnie nie przyjezdzaja wcale tak? jada do zuluguli?[/quote] Pewnie, że pomagają :) Walczymy nadal ze "złym dotykiem" człowieka :) Jak jesteś chętna do głaskania i zabawy w weterynarza zapraszam na Pola :evil_lol: Właśnie nie wiem czy jest sens je przerzucać, zulugula oferowała od 5(?) sierpnia, ja je mogę przytrzymać do 7. Idę je jeszcze dzisiaj odrobaczyć, szkoda czekać do poniedziałku. Przez wirusa środek na odrobaczenie chyba przez nie przeleciał bo kupki zrobiły się nieciekawe. Quote
Recommended Posts