Charly Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ok. zaraz u mnie będą:lol: An1a tam będą też pileczki i taka lina do ciągania dla maluchów. Mój pies ma to gdzieś, a małe się pewnie ucieszą:) Quote
Charly Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='an1a']Mają maluchy???[/quote] no chyba tak- bo za jakies pól godziny mają u mnie być. wiec pewnie teraz papiery wypisują itd:) Quote
an1a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Charly']no chyba tak- bo za jakies pól godziny mają u mnie być. wiec pewnie teraz papiery wypisują itd:)[/quote] :multi: super :) to pewnie niedługo do mnie zadzwonią :) Dzięki za zabawki, przydadzą się maluchom, bo misio mojego psa jest wieczną ofiarą tymczasów i strasznie mi go żal :eviltong: Quote
an1a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='GameBoy']czyli akcja idzie do przodu??[/quote] Tak, mamy się spotkać ok 18:30 pod W-wą. Biorę maluchy od razu do weta. Quote
an1a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Są żywiołowe, słyszałam jak protestują. Mają biegunkę. Quote
GameBoy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='an1a']Są żywiołowe, słyszałam jak protestują. Mają biegunkę.[/quote] bidulinki, pewnie od zlego karmienia, bedziesz miala przedszkole w domu ja swoje odbieram jutro :roll: Quote
Charly Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ale one są mniamlaste:loveu:. byly cichutko i troche przestraszone. Są naprawde bardzo młodziutkie. Oczki jescze takie niebieskawe. Quote
an1a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Charly']ale one są mniamlaste:loveu:. byly cichutko i troche przestraszone. Są naprawde bardzo młodziutkie. Oczki jescze takie niebieskawe.[/quote] Mam wrażenie, że się "odprzestraszą" w nocy :diabloti: TZ zapowiedział, że lecę przez okno jak zaczną koncert w nocy :eviltong: no cóż... po powrocie do domu zacznę od rozwieszania siatki między oknem a drzewami ;) Quote
GameBoy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='an1a']Mam wrażenie, że się "odprzestraszą" w nocy :diabloti: TZ zapowiedział, że lecę przez okno jak zaczną koncert w nocy :eviltong: no cóż... po powrocie do domu zacznę od rozwieszania siatki między oknem a drzewami ;)[/quote] jak polozysz je razem i dasz misia beda spaly jak aniolki Quote
Rybc!a Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='GameBoy']jak polozysz je razem i dasz misia beda spaly jak aniolki[/QUOTE] Czyli tak jak teraz. Są słodkie, naprawdę . Wzięliśmy je ze schroniska bez problemu, szybko zapakowałam je w koszyczek wyłożony kocykami, trochę brykały, przeskakiwały. Są bardzo chude , maluśkie i nieporadne. W domu je troszeczkę umyłam, nakarmiłam karmą mokrą dla szczeniaczków od 4 tyg. życia, PO PROSTU SIĘ NA NIĄ RZUCIŁY, aż gryzły siebie nawzajem. Teraz najedzone, słodko śpią. Ale pracy z nimi jest . :). Już 4 razy załatwiły mi się w domku. :) Ale to nic- przecież to dzdziusie. Idę sprawdzić, jak tam miewa się ich sen . :) Quote
an1a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='GameBoy']jak polozysz je razem i dasz misia beda spaly jak aniolki[/quote] Do tej pory wszystkie pchały się nam do łóżka albo do Nera, z czego nie był za bardzo zadowolony :) [quote]PO PROSTU SIĘ NA NIĄ RZUCIŁY, aż gryzły siebie nawzajem.[/quote] Bosko, jeszcze walki psów :loveu: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='an1a']Do tej pory wszystkie pchały się nam do łóżka albo do Nera, z czego nie był za bardzo zadowolony :)[/quote] ja na takie akcje musze uwazac, bo jak hexe gryza po brzuchu to ona sie wscieka:evil_lol: Quote
an1a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja zawsze izoluję na noc - jedna pchała się szczeliną w narożniku - obudziło mnie niezadowolone warczenie Nera i zobaczyłam kornika do połowy w łóżku, bo mu się brzuch nie mieścił dalej :evil_lol: Druga już większa przewaliła na niego zagłówek, wlazła po nim na Nera i zaczęła się cieszyć :eviltong: Rybc!a możesz jakieś zdjęcia zrobić? :) Quote
Rybc!a Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Siedzą w łazience, przy zapalonym świetle i grającej ciuchutko muzyce, gdy tylko wyjdę, rozpoczyna się lament, wszystkie piszczą wniebogłosy.:) Quote
GameBoy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Rybc!a']Siedzą w łazience, przy zapalonym świetle i grającej ciuchutko muzyce, gdy tylko wyjdę, rozpoczyna się lament, wszystkie piszczą wniebogłosy.:)[/quote] Ania, trzymaj sie i kup stopery TZ;towi Quote
Rybc!a Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Tak, oczywiście, zdjęcia robię. Ta cała czarna jest zainteresowana człowiekiem, ale dosyć spokojna, jedna z podpalanych to czysty urwis, biega i skacze, a druga ciągle śpi . Quote
Rybc!a Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ależ one są kochane- jakbym mogła, zostawiłabym sobie wszystkie. Jednak 6 psów w bloku to lekka przesada. ;) Quote
Charly Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ależ skąd:evil_lol: Spójrz na Oktawię:loveu::lol: Quote
Rybc!a Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Tego najbardziej płaczącego wzięłam na kolana. Chodzi mi na klawiaturze i nie mogę pisać ;) . Czarna i druga podpalana śpią. ;) Quote
Charly Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Rybc!a']Tego najbardziej płaczącego wzięłam na kolana. Chodzi mi na klawiaturze i nie mogę pisać ;) . Czarna i druga podpalana śpią. ;)[/quote] to nie jedziecie dzisiaj? Quote
GameBoy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 jak na 18.30 mieliscie byc w Wawie to juz chyba czas na wyjazd Quote
Charly Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='GameBoy']jak na 18.30 mieliscie byc w Wawie to juz chyba czas na wyjazd[/quote] chyba juz pojechali. Rybci nie ma juz na gadu;) Acha- ale na dogo jest hehe:) Quote
Recommended Posts