Klaudia:-) Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Na stronie klubu Fort pojawiła się informacja o organizacji mini zawodód w tańcu z psem. Quote
ARTISTIC Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Klaudia:-)']Na stronie klubu Fort pojawiła się informacja o organizacji mini zawodód w tańcu z psem.[/quote]Klaudio, weszłam na stronę Klubu Fort ale nie znalazłam żadnej informacji na temat zawodów Quote
Klaudia:-) Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Jest w dziale aktualności, potem Spis przedsięwzieć Klubu FORT i wyswietla się lista. Jak będzie problem to przekopiuje na forum. Quote
Anulka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Artistic wchodzisz w aktualności-->wyświetli ci się po lewej 'nowości'. W tabeli po prawej stronie 'spis przedsięwzięć klubu Fort'-->'14.05.2006 Mini Zawody Tańca z Psem' i voila!:p Quote
Klaudia:-) Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 14.05.2006 na terenie Klubu w Zakladzie dla Niewidomych w Laskach odbędą się MINI ZAWODY TAŃCA Z PSEM Zgłoszenia do 1.05.2006 e-mailem na adres: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] REGULAMIN I SZCZEGÓŁY NA STRONIE [URL="http://www.agility.strefa.pl"]www.agility.strefa.pl[/URL] Quote
LALUNA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Artiscic to zawody tylko dla początkujacych :lol: , więc Ciebie nie dotyczą, w końcu początkujacy nie jesteś Quote
ARTISTIC Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='LALUNA']Artiscic to zawody tylko dla początkujacych :lol: , więc Ciebie nie dotyczą, w końcu początkujacy nie jesteś[/quote]Laluna tak naprawdę tylko Ty i Danusia w tym sporcie jesteście doświadczone , ja sie muszę jeszcze duuuużo nauczyć , a każda tego rodzaju impreza to dobra zabawa .Mam zamiar zgłosić dwa psy labradora(PSP)dla zabawy i Artisia.Może sie okazać że nasze wyszkolenie to nic rewelacyjnego.;) ;) ;) Zgłos sie bedzie faajnie wkońcu to pierwsza tego typu impreza w naszym kraju. Quote
LALUNA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='ARTISTIC']Zgłos sie bedzie faajnie wkońcu to pierwsza tego typu impreza w naszym kraju.[/quote] No niestety ale ten regulamin zupełnie mi nie pasuje. Czesi na początku mieli w swoim regulaminie slalom miedzy nogami jako chody obowiazkowe, zajeło im to dwa lata aby dojśc do wniosku że jest to przeciw choreografii z wielkimi psami. Nie chcę wałkować znowu tego samego. Jezeli juz wystartuje to w zawodach według regulaminu który jest przyjęty przez ZKwP Quote
ARTISTIC Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='LALUNA'] Jezeli juz wystartuje to w zawodach według regulaminu który jest przyjęty przez ZKwP[/quote]Laluna ale Ty masz bordery które swietnie robią slalom , a my ;) szybciej się zestarzejemy niż doczekamy zawodów związkowych, niech Twój występ będzie ukłonem w kierunku popularyzacji tego sportu:diabloti: Quote
LALUNA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='ARTISTIC']Laluna ale Ty masz bordery które swietnie robią slalom , a my ;) szybciej się zestarzejemy niż doczekamy zawodów związkowych, niech Twój występ będzie ukłonem w kierunku popularyzacji tego sportu:diabloti:[/quote] Robią slalom i takze to co mi nie odpowiada w tym regulaminie czyli skoki. I nie chodzi o to Co moje robią bez problemu ale skoro chcemy popuparyzowac ten sport to należy pomyśleć i o tych których psy nie są predysponowane do takiej pracy. Trzeba dac wszystkim równe szanse a nie tylko tym co maja skoczne rasy. Quote
ARTISTIC Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='LALUNA']No niestety ale ten regulamin zupełnie mi nie pasuje. Czesi na początku mieli w swoim regulaminie slalom miedzy nogami jako chody obowiazkowe, [/quote]Laluna z tego co wyczytałam slalom nie jest obowiązkowy, Klaudia jakbyś chciała wziąć udział w tych zawodach lub ktoś z Twoich znajomych to w miarę możliwości mogę pomóc w przygotowaniu choreografii i treningach Quote
Klaudia:-) Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Zastanowie się,ale Mika umie tak nie wiele,że to chyba nie ma sensu. Quote
LALUNA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Artistic slalom to był tylko przykłąd ja napisałam wyraźnie o co mi chodzi: [QUOTE]to co mi nie odpowiada w tym regulaminie czyli skoki. [/QUOTE] Quote
Wies_13 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Super ze takie zawody odbeda sie w Polsce. Ciekawe jakie jest zainteresowanie ta impreza...? Quote
Recommended Posts