zonia Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Witajcie. Byłam w schronisku. Bardzo ładne, zadbane...a najlepsze jest to że naszym obu psiakom się poszczęściło:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Sznaucera zaadoptował opiekun a suńkę właściciele schroniska-bardzo ich oczarowała:lol::lol::lol: Więc już sprawa dobrze się skończyła:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Co do 3psa nic nie wiadomo....nie widziałyśmy go, sąsiedzi też nic o nim nie wiedzą....:shake: bosz....co z nim....? No nie wiem, ale jak coś będzie to dam znać;) Quote
zonia Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Nie ma sprawy:lol: Ja też się strasznie cieszę;) Quote
nika28 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='zonia']a najlepsze jest to że naszym obu psiakom się poszczęściło:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Sznaucera zaadoptował opiekun a suńkę właściciele schroniska-bardzo ich oczarowała:lol::lol::lol: Więc już sprawa dobrze się skończyła:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: No to suuper !!!!!! :multi: :multi: :multi::sweetCyb::sweetCyb::bigcool: Quote
Recommended Posts