Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżekuś to kolejny pies wzięty jako szczeniak przez pijaczkę, która miała wcześniej Misia i Bobika.
Jak tylko podrósł wywaliła go na ulicę.
Dżekuś jest przesłodki choć czasami boi się człowieka-widać, że nie jedno w życiu przeżył.
Jest bardzo chudziutki, je małymi porcjami tak jakby miał skurczony żołądeczek od niedojadania.
Nie ma jeszcze roku.
Jest zaszczepiony i odrobaczony.
W domu nie sprawia żadnego kłopotu, nie brudzi, grzecznie zostaje sam-nie niszczy.
Czeka na swoją szansę -obecnie w DT w Legionowie

Posted

Angie :) napisał(a):
moge tez w weekend wyprowadzic na spacerek - jezeli jest w DT lub schronisku :)

bardzo Ci dziękuję ale jeżeli chodzi o spacerki to on ma je zapewnione bo jest na płatnym tymczasie. Bardziej zależy mi na pomocy w ogłoszeniach-jeśli już mogłabym Cie prosić.:oops:

Posted

asiaf1 napisał(a):
bardzo Ci dziękuję ale jeżeli chodzi o spacerki to on ma je zapewnione bo jest na płatnym tymczasie. Bardziej zależy mi na pomocy w ogłoszeniach-jeśli już mogłabym Cie prosić.:oops:

oki - podeslij mi pls tekst - bo fotki juz mam i wrzuce na allegro :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dżekuś w sobotę pojechał do nowego domu.:multi::multi::multi:
Ma wspaniałą rodzinę i juz się zaadoptował.
Teraz czekają go juz tylko same dobre dni.:multi:

Posted

Psinka ma się dobrze... Zatytułowałam tak posta, ponieważ napiszę jak pies się zachowuje po naszym wyjściu... Kiedy wychodzę ja bądź Daniel , pozwala sobie glut mały zapozyczyć któreś z naszych ubrań i śpi z nimi... Zaś kiedy ma zostać sam , niestetyy oplakuje cały dom... Szczeka, wyje do okna... Ale zaś kiedy wraca , nie ma przebacz, obcałowac musi... Ostatnio naubliżał mojej sąsiadce , bo zapewne stwierdził , ze gada do niego jakieś głupoty... Hehe :evil_lol: , mały diabeł z Niego... I coraz cześciej jest zainteresowany szczurzycą...