Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I na koniec REKISHI w nowym domku :loveu:

we własnym łóżeczku :lol:

wygibasy małej kitki :lol:

ulubione miejsce do spania :lol:

a to podobno jej sprawka, tylko dlaczego ma takie czyste łapki :roll:

Mam znacznie więcej fajnych fotek Rekishi, ale wiem, że Aga planuje założyć własną galerię, więc nie będę jej wchodzić w paradę ;) To co Aga, kiedy startujesz z galerią? :lol:

Posted

Mam znacznie więcej fajnych fotek Rekishi, ale wiem, że Aga planuje założyć własną galerię, więc nie będę jej wchodzić w paradę ;) To co Aga, kiedy startujesz z galerią? :lol:
Witaj Kasiu!! Nareszcie się zalogowałam :multi: a ty mnie do tego zmotywowałaś.
Pomimo moich wcześniejszych planów założenia własnej galerii, potrzebowałam tego lekkiego kopa- nie powiem w co ;)
Teraz jednak mogę już zaprosić wszystkich do galerii małej REKISHI Kazoku Kanshin.
A Tobie jeszcze raz za wszystko bardzo dziękuję:loveu:
Buziaki!!

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Rikutsu w nowym domku :loveu:

jak widać na brak towarzystwa w nowym domku nie może narzekać :loveu:
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/eRki33.jpg
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/eRki34.jpg
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/eRki35.jpg

hmm i panienka będzie biegać z konikami? <ah taka wizja jazdy konna a obok biegnąca akitka najlepiej nad morzem jest w moim 'marzeniu' :) >

Posted

pewnie ciężko było rozstać się z taką gromadką...ale po fotkach widać, że maluchy trafiły do fajnych domków :-) a Rekishi ma już swoją galerię :-)

a Nasai to już pannica :-) nie poznałabym jej, a niedawno też była taką kuleczką ... jak maluszki "R" :-)

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]A czy ja się mogę upomnień o fotki RIKO ?! ciekawi mnie jak przystojniak rośnie :razz:[/FONT]

Ja też jestem ogromnie ciekawa jak bliźniaczy braciszek Rekishi rośnie (bliźniaczy bo byli strasznie do siebie podobni i często mi się mylili na zdjęciach- a małą odróżniałam tylko po stojących uszkach, bo pyszczki bardzo podobne:-)

Posted

Kasia_Dawid napisał(a):
pewnie ciężko było rozstać się z taką gromadką...ale po fotkach widać, że maluchy trafiły do fajnych domków :-) a Rekishi ma już swoją galerię :-)

a Nasai to już pannica :-) nie poznałabym jej, a niedawno też była taką kuleczką ... jak maluszki "R" :-)

Witaj Kasieńko po dłuższej przerwie :calus: Dziękuję bardzo za fotki z Ustronia :loveu: Jutro zamierzam w końcu wziąć się za solidną aktualizacje strony, tylko z zamieszczeniem aktualizacji będę musiała chwilkę zaczekać, bo mój Webmaster do 15 sierpnia jest na wakacjach :cool1:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]A czy ja się mogę upomnień o fotki RIKO ?! ciekawi mnie jak przystojniak rośnie :razz:[/FONT]

[quote name='*Aga*']Ja też jestem ogromnie ciekawa jak bliźniaczy braciszek Rekishi rośnie (bliźniaczy bo byli strasznie do siebie podobni i często mi się mylili na zdjęciach- a małą odróżniałam tylko po stojących uszkach, bo pyszczki bardzo podobne:-)

Dziewczęta kochane obawiam się, że musimy się w cierpliwość uzbroić. Łukasz (właściciel Riko) owszem dużo fotek pstryka, ale niestety dostępu do netu nie ma. Niebawem zamierzamy wpaść do nich z wizytą, więc obiecuję, że Riko będzie należycie obfotografowany :lol:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Dziewczęta kochane obawiam się, że musimy się w cierpliwość uzbroić. Łukasz (właściciel Riko) owszem dużo fotek pstryka, ale niestety dostępu do netu nie ma. Niebawem zamierzamy wpaść do nich z wizytą, więc obiecuję, że Riko będzie należycie obfotografowany :lol:

To super, już nie mogę się doczekać!! :multi: wymiziajcie Riko od siostrzyczki i ode mnie!!!

Posted

całuśniki :-) wiedziały z kim się mogą całować ;-) :-) a imię Natsukashii też adekwatne do zachowania :evil_lol:
dopiero zobaczyłam na fotce jaki Natsulek ma zasięg jak na tych dwóch łapach stanął :-o
ostatnia fotka cudowna :lol: ciężko mi nieraz złapać ich na fotkę razem, a Wam się to doskonale udało :loveu::loveu::loveu::loveu: