Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hanik']To dobrze trafiłeś:lol:[/quote]

No a jak ;] w koncu sam wybieralem :>

Hmm zastanawiam sie nad kupnem szelek dla sułka, ale boje sie ze mu wypacza sylwetke ;P no ale teraz takie upały ze nie chce go meczyc obroza :> wiec jak radzicie ?

Posted

Bardzo możliwe, że chodzi o to, że ciągnie i się wtedy dusi. W tym wypadku proponowałabym jak już to obrożę uzdową lub małe szkolenie.
Muszę przyznać, że na szkoleniu Figiel chodził pięknie przy nodze a na spacerach ciągnie - ale to już moja wina. Powinnam więcej wymagać.

Moja znajoma, do której chodziliśmy na szkolenie kupiła w Karusku taką obroże swojemu psu i mówi, że rewelacja ( Tylko, że droga kurcze , bo te tańsze trixie to podobno nie to samo)

Posted

O tutaj piszą o tej obroży
[URL="http://www.karusek.com.pl/poradnik-obroza-ozdobna.php"]http://www.karusek.com.pl/poradnik-obroza-ozdobna.php[/URL]

Posted

Drogie panie :)
Sułek umie chodzi przy nodze i nigdy mi nie sprawiał problemow z tym, bardzo szybko sie naczył z czego jestem bardzo zadowolony:multi::multi:. Zastanawiałem sie tylko czy na lato lepsze nie beda szelki i tyle :D A co do tej obrozy ciekawa rzecz tylko ile kosztuje i jak sie sprawdza :> :razz:

Posted

No to nawet się nie zastanawiaj tylko zostaw psu obrożę. Dlaczego myślisz, że w obroży mu ciężko??? A jaką obrożę on ma? Figiel ma leciutką z materiału i ją lubi. A jak widzi szelki to mi zwiewa.
A co do tej uzdówki to podobno działa. Tak mi mówiła Ania u której szkoliłam psa - tylko mówiła o tej oryginalnej. Przez jakiś czas w Karusku była na nią promocja. Tam jest cena. Chyba coś koło 60 zł jak nie więcej. Jak dla mnie to trochę drogo. Chociaż przyznam się , że mam na nią ochotę. W końcu wypadły nam dwie zaplanowane wystawy . Na pewno część pieniędzy pójdzie na sierpniowe Agility.A za resztę może mu fundnę to coś???:cool3:

Posted

[quote name='Roksana']hej, czy ktoś z Was kojarzy sukę Arika z Kozienic?
szukam jej foto :roll: i nic
(Rio Oro x Banda Kawalkada)[/QUOTE]
Nie zupełnie nie. Nawet nie wiedziałam, że jest taka hodowla z Kozienic????

Posted

[quote name='hanik']Coś mi się wydaje, że Rolek Pszyma miał coś takiego na pysiu w Olsztynie.
Pszym co to było?[/quote]
Rollo ma właśnie coś takiego - tylko akurat to się nazywa halti (Trixie).
Dzięki temu spacery są spacerami a nie biegami przełajowymi :evil_lol:

Posted

[quote name='Roksana']ta co była z Fridą w porównaniu? to była Eska, czy Arika? bo ja gdzieś posiałam katalog...[/QUOTE]
To była Eska
A Arika gdzie była? Na jakiej wystawie?

Posted

[B][/B][quote name='nikit1']Rollo ma właśnie coś takiego - tylko akurat to się nazywa halti (Trixie).
Dzięki temu spacery są spacerami a nie biegami przełajowymi :evil_lol:[/QUOTE]
E to chyba to kupię Figlowi jeśli działa. A nawet jeśli nie zadziała to przynajmniej będzie udawało kaganiec w środkach komunikacji publicznej, tym bardziej, że to Trixie nie jest takie drogie:lol:
Nikit nie wiesz czasem jaki to rozmiar jest?

Posted

[quote name='hanik']To była Eska
A Arika gdzie była? Na jakiej wystawie?[/quote]

jakbym to wiedziała, to by było dużo prościej ją znaleść :roll: ech

Posted

[quote name='Roksana']jakbym to wiedziała, to by było dużo prościej ją znaleść :roll: ech[/QUOTE]
A gdzie o niej słyszałaś?

Posted

Na następnej wystawie jak spotkasz foksa z Kozienic musisz zrobić wywiad:lol:
Eska jest z Warszawy to o tyle łatwiej
Ale dziwne to, że nigdzie nie ma namiarów na tę hodowle:confused:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...