magdaww1 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Może się nie określiłam zbyt zrozumiale , to nie my adoptowaliśmy spanielkę tylko ją przewieźliśmy [url]http://www.dogomania.pl/threads/142916-Spanielka-po-operacji-JUZ-W-DS/page74[/url] Nam teraz pieniądze przez palce uciekają.. ach szkoda gadać, wszystko przez tą pogodę. Bardzo bym chciała jechać na tą klubówkę. Quote
Patisa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Rafia jest piękna! Czekam an kolejne zdjęcia Srebrniaka ;) Pozdrawiam ;] Quote
madika Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='magdaww1']Bardzo bym chciała jechać na tą klubówkę.[/QUOTE] i jak, zdecydowaliscie sie? ja dzisiaj Fuksa zglosilam :D mam nadzieje, ze bedzie fajnie - nasza pierwsza klubowka. ponoc Silki ma sedziowac jeden ze starszych polskich kynologow, autor wielu publikacji kynologicznych, bardzo ceniony - jestem ciekawa jak u niego z wzorcem Silka :D Quote
magdaww1 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Prawdopodobnie jutro będę wiedzieć czy zgłaszać Rafię. Zapowiada się ciekawie, to by też była nasza I-sza klubówka. Quote
madika Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 i jak bylo w Bydgoszczy? normalnie wszystko trzeba z Was wyciagac :P Quote
magdaww1 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 W Bydgoszczy skończyliśmy Championat:multi: Rafia zdobyła V1, zwycięzca, CWC Wieczorem wkleje filmy:p Quote
Martach1 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='magdaww1']W Bydgoszczy skończyliśmy Championat:multi: Rafia zdobyła V1, zwycięzca, CWC Wieczorem wkleje filmy:p[/QUOTE] Gratuluje zakończenia championatu:lol: Quote
madika Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Rowniez gratuluje :multi: Rafia idzie jak burza z tymi wystawami. to czekam na filmy :p Quote
magdaww1 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [B]Wielkie dzięki za gratulacje[/B]:multi: Wczoraj już nie dałam rady. Filmy są dziś:lol: [video=youtube;n6FsxzpYV2s]http://www.youtube.com/watch?v=n6FsxzpYV2s[/video] [video=youtube;c5FbGJO9kaI]http://www.youtube.com/watch?v=c5FbGJO9kaI[/video] Quote
Sundara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Serdecznie pozdrawiam wszystkich "silkowych" forumowiczów. Włascicielkom Rafii i Fuksa ale i pozostałym gratuluję pięknych piesków i ich sukcesów na wystawach. Jestem tu pierwszy raz ale mam nadzieję, że nie ostatni. Od jakiegoś czasu jest w moim domu malutka silka Zuzia. Obejrzałam ciekawe zdjęcia z wystaw i informacje zamieszczone na forum. Szczególnie zamieszczone filmy z wystaw sa bardzo ciekawe ale czy można dowiedziec się jakie pieski były wystawiane. (np. w Bydgoszczy?) To prosba do Magdaww. Quote
magdaww1 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Witam. Dziękuje za gratulacje, to miłe jak ktoś docenia naszą pracę:p. Mam nadzieję, że pokażesz nam swoją pannę i założysz jej galerię:cool3:. W Bydgoszczy oprócz mojej Rafii były dwa samce: młodzież -- BLUE LILLY Aplauz otwarta -- DOLAR Aplauz (wziął rase) Quote
Sundara Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dziękuję za informację. Jak będę miała zdjęcia Zuzi to na pewno pokażę. Quote
madika Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Kto wystawial Rafie w Bydgoszczy? No i na ostatnim filmiku widze zaloty adoratora :D Sundara - dziekuje i czekam na zdjecia Zuzi :) a z jakiej hodowli to silka? Bedziesz wystawiac? Quote
magdaww1 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='madika']Kto wystawial Rafie w Bydgoszczy?[/QUOTE] Wystawiała mi znajoma z innego forum (kynologia), będzie też we Włocławku. [quote name='madika']No i na ostatnim filmiku widze zaloty adoratora :D[/QUOTE] Młody chciał się bawić:lol: Quote
Patisa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Gratuluję i ja! Czekam na foty wspaniałej Championki :cool3: Quote
magdaww1 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 W Dreźnie ocena b.db:roll: Rafulka ładnie się zaprezentowała ale na ringu królowały Silki z Czech - piękne:loveu: W Berlinie było lepiej - Rafia przegrała z Interką i w rezultacie mamy oc. dosk. i 2 lokatę a sędzia z dobre 10 min. je porównywał. Na obydwóch wystawach byliśmy ostatni w stawce do czego nie jesteśmy przyzwyczajeni i bałam się, że Rafia mi w ogóle nie pójdzie ale było ok. Droga powrotna z Berlina była usiana niemiłymi niespodziankami :shake: Quote
madika Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 i jak tam? sa juz male rafiatka? bo mowilas, ze cos planujecie na wakacje ;) Quote
magdaww1 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Witam po przerwie, nie mam teraz stałego dostępu do netu i moje odpowiedzi są opóźnione:-( Niecały miesiąc temu byliśmy na kryciu, ale mimo gotowości Rafii nie dała się pokryć i musieliśmy inseminować. Zobaczymy czy coś się z tego urodzi:roll: Rafia na razie nie zmieniła się fizycznie ale jest bardziej ospała więc nadzieja jest:evil_lol: Na razie czekamy. Pozdrawiam Quote
magdaww1 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Byłby to Max, ojciec Twojego Fuksa Quote
Martach1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 już sporo mnie nie było na forum a tu takie nowiny, trzymam kciuki za Rafie :) Quote
magdaww1 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Kciuki się przydały, dziś Rafia została mamą. Urodziły się trzy chłopcy i dwie dziewczynki. Mamusia i dzieci mają się dobrze i odpoczywają po ciężkim dniu. Pozdrawiam cieplutko Quote
Recommended Posts