ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 no..........bialoleka to jest mysl.tyle ze tam podobno kleszczy jak mrowkow.ale zapewne nie mniej niz u glonkow:p Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']no..........bialoleka to jest mysl.tyle ze tam podobno kleszczy jak mrowkow.ale zapewne nie mniej niz u glonkow:p[/quote] pewnie i pełno ale mozna znależć fajniaste miejsca z woda. Na razie odkrywam te tereny, bardzo duzo jest wolnego miejsca wzdłuż kanałku. Kąpieli w nim nie polecam bo brzeg koszmarnie stromy, ale pobiegac jest gdzie. Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']To ja zapraszam do siebie na Bialołękę :cool3:. Działka niewielka ale tereny fajniaste.[/QUOTE] My bardzo chętnie:loveu: :lol: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia']My bardzo chętnie:loveu: :lol:[/quote] zapraszamy serdecznie, grill w cenie :cool3: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']pewnie i pełno ale mozna znależć fajniaste miejsca z woda. Na razie odkrywam te tereny, bardzo duzo jest wolnego miejsca wzdłuż kanałku. Kąpieli w nim nie polecam bo brzeg koszmarnie stromy, ale pobiegac jest gdzie.[/QUOTE] To ja proszę przebudować brzeg:eviltong: bo mój pies jak zobaczy wodę to go nic nie zatrzyma:eviltong: potwierdzić mogą co po niektórzy jak płot zaliczyła wracając z wody:cool3: :lol: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia']To ja proszę przebudować brzeg:eviltong: bo mój pies jak zobaczy wodę to go nic nie zatrzyma:eviltong: potwierdzić mogą co po niektórzy jak płot zaliczyła wracając z wody:cool3: :lol:[/quote] OK Juz pedzę z łopata :p tylko boje się że na 19 nie zdaże dzisiaj :cool3: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Buuu, a do mnie na Kabaty nikt nie chce :obrazic: A na Białołęce to nie dośc, że kleszczy od groma, to jeszcze z babeszią :diabloti: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 asher-troszke cierpliwosci kobieto z tymi kabatami:evil_lol: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']asher-troszke cierpliwosci kobieto z tymi kabatami:evil_lol:[/quote]Nie, no, ja żartuję :lol: Ale jakby szkolenie odbywało się na łąkach wilanowskich na wysokości Kabat, to bym sie nie pogniewała :evil_lol: Choć tak naprawdę, to ja lubię z burkami jeździć w inne miejsca, ale u nas jest tak fajnie, że zazwyczaj nie mam powodu - wszyscy na spacerki do nas przyjeżdżają :eviltong: ;) Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 pola wilanowskie sa oki.ale lubie sie szwendac z grupa sladowa.:p Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']pola wilanowskie sa oki.ale lubie sie szwendac z grupa sladowa.:p[/QUOTE] Ja to lubię się szwędać po lesie:loveu: no i że by jakieś bajorko niedaleko było:loveu: Dzisiaj na fortach byliśmy i moja niunia w bajorku sie taplała:loveu: była taka szczęśliwa:loveu: :lol: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 gosiu-poczekaj na "kaczy dol":diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: to jest dopiero uczta dla czlowieczego wechu jak pies tam siem wykapie-psy za to szczesliwe -syfu niet[mamy alergiczke bu to wiadomo jakby co;) ]. Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']gosiu-poczekaj na "kaczy dol":diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: to jest dopiero uczta dla czlowieczego wechu jak pies tam siem wykapie-psy za to szczesliwe -syfu niet[mamy alergiczke bu to wiadomo jakby co;) ].[/QUOTE] Dobra ale po takiej kąpieli bierzesz Szirę do swojego łóżka:eviltong: A Glonek wie, że jego pies za tester czystej wody robi:razz: :lol: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 glonek nie wie.najwyzej mnie kopnie:cool3: :cool1: . Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']glonek nie wie.najwyzej mnie kopnie:cool3: :cool1: .[/QUOTE] To będzie musiał wszystkich skopać bo korzystają z tej wiedzy:evil_lol: Jak tam dzisiaj, dałaś wszystkim w kość??? Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 dziesiaj najlepszy byl.........camp:roll: .mamunia byla niedobra dla campa bo kazala mu.........cwiczyc.:cool1: .a on taki biednialek:razz: .no i bylo plucie i lapanie.PORAZKA.:mad: .i tak nie odpuszcze i beda pluc.:eviltong: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia'] Jak tam dzisiaj, dałaś wszystkim w kość???[/quote] Plizzzz nie pytaj nawet....:shake: Dała dzisiaj czadu :mad::mad: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']dziesiaj najlepszy byl.........camp:roll: .mamunia byla niedobra dla campa bo kazala mu.........cwiczyc.:cool1: .a on taki biednialek:razz: .no i bylo plucie i lapanie.PORAZKA.:mad: .i tak nie odpuszcze i beda pluc.:eviltong:[/QUOTE] Ja do tej pory nie umiem pluć:eviltong: i chyba się nie nauczę:lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']Plizzzz nie pytaj nawet....:shake: Dała dzisiaj czadu :mad::mad:[/QUOTE] A nas nie było:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia']A nas nie było:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Jak znam zycie jutro bedzie pan Riplej :cool3: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']Jak znam zycie jutro bedzie pan Riplej :cool3:[/QUOTE] I jeszcze będzie pan Riplej:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: idę się pochlastać Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 gosia .....ale ty wiesz ze tenteges wiedza to potegi klucz:masochistka jestes.tak tylko pisze zebys miala pelna swiadomosc problemu:lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']gosia .....ale ty wiesz ze tenteges wiedza to potegi klucz:masochistka jestes.tak tylko pisze zebys miala pelna swiadomosc problemu:lol:[/QUOTE] Tak jestem masochistką:diabloti: wolę pójść z wami na tresurkę niz 12 godzin siedzieć na twardym krześle:lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Tak jestem masochistką:diabloti: wolę pójść z wami na tresurkę niz 12 godzin siedzieć na twardym krześle:lol: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] ??????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']??????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] No bo ja studentka zaoczna jestem:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts