Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']no..........bialoleka to jest mysl.tyle ze tam podobno kleszczy jak mrowkow.ale zapewne nie mniej niz u glonkow:p[/quote]
pewnie i pełno ale mozna znależć fajniaste miejsca z woda. Na razie odkrywam te tereny, bardzo duzo jest wolnego miejsca wzdłuż kanałku. Kąpieli w nim nie polecam bo brzeg koszmarnie stromy, ale pobiegac jest gdzie.

Posted

[quote name='monisieczka']pewnie i pełno ale mozna znależć fajniaste miejsca z woda. Na razie odkrywam te tereny, bardzo duzo jest wolnego miejsca wzdłuż kanałku. Kąpieli w nim nie polecam bo brzeg koszmarnie stromy, ale pobiegac jest gdzie.[/QUOTE]

To ja proszę przebudować brzeg:eviltong: bo mój pies jak zobaczy wodę to go nic nie zatrzyma:eviltong: potwierdzić mogą co po niektórzy jak płot zaliczyła wracając z wody:cool3: :lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']To ja proszę przebudować brzeg:eviltong: bo mój pies jak zobaczy wodę to go nic nie zatrzyma:eviltong: potwierdzić mogą co po niektórzy jak płot zaliczyła wracając z wody:cool3: :lol:[/quote]
OK Juz pedzę z łopata :p tylko boje się że na 19 nie zdaże dzisiaj :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']asher-troszke cierpliwosci kobieto z tymi kabatami:evil_lol:[/quote]Nie, no, ja żartuję :lol: Ale jakby szkolenie odbywało się na łąkach wilanowskich na wysokości Kabat, to bym sie nie pogniewała :evil_lol:
Choć tak naprawdę, to ja lubię z burkami jeździć w inne miejsca, ale u nas jest tak fajnie, że zazwyczaj nie mam powodu - wszyscy na spacerki do nas przyjeżdżają :eviltong: ;)

Posted

[quote name='ayshe']pola wilanowskie sa oki.ale lubie sie szwendac z grupa sladowa.:p[/QUOTE]

Ja to lubię się szwędać po lesie:loveu: no i że by jakieś bajorko niedaleko było:loveu:
Dzisiaj na fortach byliśmy i moja niunia w bajorku sie taplała:loveu: była taka szczęśliwa:loveu: :lol:

Posted

gosiu-poczekaj na "kaczy dol":diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: to jest dopiero uczta dla czlowieczego wechu jak pies tam siem wykapie-psy za to szczesliwe -syfu niet[mamy alergiczke bu to wiadomo jakby co;) ].

Posted

[quote name='ayshe']gosiu-poczekaj na "kaczy dol":diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: to jest dopiero uczta dla czlowieczego wechu jak pies tam siem wykapie-psy za to szczesliwe -syfu niet[mamy alergiczke bu to wiadomo jakby co;) ].[/QUOTE]

Dobra ale po takiej kąpieli bierzesz Szirę do swojego łóżka:eviltong: A Glonek wie, że jego pies za tester czystej wody robi:razz: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']glonek nie wie.najwyzej mnie kopnie:cool3: :cool1: .[/QUOTE]

To będzie musiał wszystkich skopać bo korzystają z tej wiedzy:evil_lol:

Jak tam dzisiaj, dałaś wszystkim w kość???

Posted

dziesiaj najlepszy byl.........camp:roll: .mamunia byla niedobra dla campa bo kazala mu.........cwiczyc.:cool1: .a on taki biednialek:razz: .no i bylo plucie i lapanie.PORAZKA.:mad: .i tak nie odpuszcze i beda pluc.:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']dziesiaj najlepszy byl.........camp:roll: .mamunia byla niedobra dla campa bo kazala mu.........cwiczyc.:cool1: .a on taki biednialek:razz: .no i bylo plucie i lapanie.PORAZKA.:mad: .i tak nie odpuszcze i beda pluc.:eviltong:[/QUOTE]

Ja do tej pory nie umiem pluć:eviltong: i chyba się nie nauczę:lol:

Posted

[quote name='ayshe']gosia .....ale ty wiesz ze tenteges wiedza to potegi klucz:masochistka jestes.tak tylko pisze zebys miala pelna swiadomosc problemu:lol:[/QUOTE]

Tak jestem masochistką:diabloti: wolę pójść z wami na tresurkę niz 12 godzin siedzieć na twardym krześle:lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Tak jestem masochistką:diabloti: wolę pójść z wami na tresurkę niz 12 godzin siedzieć na twardym krześle:lol: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

??????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: