Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jesli wszystko dobrze pojdzie, to na poczatku lipca bede w tych okolicach, wiec bowinnas juz sie bac..:evil_lol: w ramach pocieszenia powiem, ze buty do tego czasu wyczyszcze:evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='morighan']jesli wszystko dobrze pojdzie, to na poczatku lipca bede w tych okolicach,[/quote]

A w jakich dokladnie okolicach :razz:

[quote name='morighan']w ramach pocieszenia powiem, ze buty do tego czasu wyczyszcze:evil_lol: :eviltong:[/quote]

No, jak mnie skopiesz brudnymi butami to zamorduje :diabloti:

Posted

[quote name='saJo']A w jakich dokladnie okolicach :razz:[/quote]

najprawdopodobniej w okolicach Szczytna...ja z geografii to noga, ale to chyba niedaleko:razz:

[quote name='saJo']No, jak mnie skopiesz brudnymi butami to zamorduje :diabloti:[/quote]

nie martw sie..moje czarnuszki sa prawie zawsze czyste;) i nic a nic nie bedzie bolalo :evil_lol:

Posted

[quote name='morighan']najprawdopodobniej w okolicach Szczytna...ja z geografii to noga, ale to chyba niedaleko:razz:
[/quote]
niedaleko :p
[quote name='saJo']Trenowalam dzis z 4 psami (qmpela jest chora) w tym dwa belgi. Jak kiedys bede wspominala o drugim mali, to kopnijcie mnie pozadnie w tylek.[/quote]
Aga ale pomyśl logicznie... jakbyś miała 2 belgi, o podobnej wytrzymałości to jak one maja tyle energii to by się zamęczyły na wzajem i Ty nie musiałabyś już nic robić... tyle tylko, że musiałabyś je codziennie gdzieś na pola wywozić, ale u nas to nie problem... i wilk syty... :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='morighan']jakos tak mi sie zbuntowal Adam..:razz: ale ja mam juz swoje sposoby hyhy:evil_lol:[/quote]

Ja zawsze mowie, ze "zero s**** przez tydzien/miesiac/do swiat itp" a potem go prowokuje :diabloti: tylko ze on twardy jest i sie nie daje. Potem zaczyna mnie prowokowac i...na tym sie konczy kara :evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']Ja zawsze mowie, ze "zero s**** przez tydzien/miesiac/do swiat itp" a potem go prowokuje :diabloti: tylko ze on twardy jest i sie nie daje. Potem zaczyna mnie prowokowac i...na tym sie konczy kara :evil_lol:[/QUOTE]

no ja tez tak robie..i wytrwalabym, gdyby nie powiedzial co mi kupi...no i..:shocked!: jak to zobaczylam... i lipa zamiast kary.:roll:

Posted

hmmm...dziewczyny a wy znowu o ....:cool3: :evil_lol: .
uwe idzie na tatoo.kolczyk niestety odpada poniewaz kolczyki kojarza mu sie z ....tymi z manif i on sie przekonac nie da.:angryy: .taki typ.dojczland dojczland uber allez:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i takie tam klimaty:roll: .aczkolwiek bez przesady:cool1: .

Posted

[quote name='saJo']Nikt nie jest doskonaly...:evil_lol:[/quote]:mad: saJo jak mi sie posluguje uwe komentarzem ze kolczyki to maja geye i to mocno amerykanskie czyli fuj to ja nie mam z nim o czym rozmawiac.
hehe mamy do jutra wlacznie dwoch wloskich pozorantow makaroniarzy.hehe a oni maja kolczyki hehe:diabloti: .makaroniarze sa zabawni bo mowia po angielsku z wloskim akcentem i nie bardzo ich rozumiemy tzn.trzeba sie wsluchac albo prosic o riplej bo mowia dosc szybko.uwe udaje ze nie kuma po angielsku[a juz wiemy ze udaje].dom wariatow.:roll:

Posted

Hihi
Ja kiedys poszlam z kolega (niemiec, pochodzenia polskiego mieszkajacy obecnie w polsce) i jego kumplem (niemiec) do knjapy.

Ja i Thomas rozmawialismy po polsku, Thomas i Sasza po hiszpansku (zeby jezyk cwiczyc), a ja i Thomas mieszanka angielskiego i niemieckiego :evil_lol: Nie rozumiem, dlaczego dziwnie na nas patrzyli :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
no wlasnie-dom wariatow.mnie zaczyna sie pierniczyc powoli.na skzoleniu zastanawiam sie jak to powiedziec po polsku i tlumacze z dojczlandzkiego na polski se w lepetynie a dopiero mowie i jak sie slucham to juz nie wiem co mowie:cool1: .moje dziecko ma wtracenia dojczlandzkie.czyli bredzi-ale to norrma.:razz: .najfajniej bylo kiedys jak przyjechal norweg i holender.myslalam ze mnie szlag trafi i zeszlam z cwiczaka zeby sie znieczulic browarkiem:roll: .jak wrocilam bylam kompletnie wyluzowana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

[quote name='ayshe']ja jestem monotematyczna z muzyka.jakbys cos chciala to sluze:metallica,rammstein,slipknot....:cool3: :cool1: .[/quote]

Widzę, że my w podobnych klimatach... :diabloti: :cool1: