saJo Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Zapraszam :) Qndle na razie spia po treningu, za godzinke spadamy na wioche i bedzie ganiansko, wiec na dzis mam je z glowy. Quote
morighan Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 jesli wszystko dobrze pojdzie, to na poczatku lipca bede w tych okolicach, wiec bowinnas juz sie bac..:evil_lol: w ramach pocieszenia powiem, ze buty do tego czasu wyczyszcze:evil_lol: :eviltong: Quote
saJo Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='morighan']jesli wszystko dobrze pojdzie, to na poczatku lipca bede w tych okolicach,[/quote] A w jakich dokladnie okolicach :razz: [quote name='morighan']w ramach pocieszenia powiem, ze buty do tego czasu wyczyszcze:evil_lol: :eviltong:[/quote] No, jak mnie skopiesz brudnymi butami to zamorduje :diabloti: Quote
morighan Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='saJo']A w jakich dokladnie okolicach :razz:[/quote] najprawdopodobniej w okolicach Szczytna...ja z geografii to noga, ale to chyba niedaleko:razz: [quote name='saJo']No, jak mnie skopiesz brudnymi butami to zamorduje :diabloti:[/quote] nie martw sie..moje czarnuszki sa prawie zawsze czyste;) i nic a nic nie bedzie bolalo :evil_lol: Quote
ada89 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='morighan']najprawdopodobniej w okolicach Szczytna...ja z geografii to noga, ale to chyba niedaleko:razz: [/quote] niedaleko :p [quote name='saJo']Trenowalam dzis z 4 psami (qmpela jest chora) w tym dwa belgi. Jak kiedys bede wspominala o drugim mali, to kopnijcie mnie pozadnie w tylek.[/quote] Aga ale pomyśl logicznie... jakbyś miała 2 belgi, o podobnej wytrzymałości to jak one maja tyle energii to by się zamęczyły na wzajem i Ty nie musiałabyś już nic robić... tyle tylko, że musiałabyś je codziennie gdzieś na pola wywozić, ale u nas to nie problem... i wilk syty... :cool3: :evil_lol: Quote
saJo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wiesz, zmeczenie belga nie fundujac mu pracy umyslowej to jakies.......10 godzin biegania non stop. Sprawdzone. Quote
Boidae Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nasz jutrzejszy dzień wygląda tak: 1.Pobudka 7.40 2.Spacer godzinę 3.14.30 ślady 4.Do weterynarza na 18 5.Długi spacerek wieczorny Quote
saJo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 morighan Kiedy doczekamy sie opisu wrazen??:razz: Quote
morighan Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='saJo']morighan Kiedy doczekamy sie opisu wrazen??:razz:[/QUOTE] jak zdlawie maly bunt..:diabloti: Quote
saJo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='morighan']jak zdlawie maly bunt..:diabloti:[/quote] :boom::razz: Quote
morighan Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 jakos tak mi sie zbuntowal Adam..:razz: ale ja mam juz swoje sposoby hyhy:evil_lol: Quote
saJo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='morighan']jakos tak mi sie zbuntowal Adam..:razz: ale ja mam juz swoje sposoby hyhy:evil_lol:[/quote] Ja zawsze mowie, ze "zero s**** przez tydzien/miesiac/do swiat itp" a potem go prowokuje :diabloti: tylko ze on twardy jest i sie nie daje. Potem zaczyna mnie prowokowac i...na tym sie konczy kara :evil_lol: Quote
morighan Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='saJo']Ja zawsze mowie, ze "zero s**** przez tydzien/miesiac/do swiat itp" a potem go prowokuje :diabloti: tylko ze on twardy jest i sie nie daje. Potem zaczyna mnie prowokowac i...na tym sie konczy kara :evil_lol:[/QUOTE] no ja tez tak robie..i wytrwalabym, gdyby nie powiedzial co mi kupi...no i..:shocked!: jak to zobaczylam... i lipa zamiast kary.:roll: Quote
saJo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='morighan']no ja tez tak robie..i wytrwalabym, gdyby nie powiedzial co mi kupi...[/quote] wytrwalabys, bo nie ma kolczyka :eviltong: Quote
morighan Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='saJo']wytrwalabys, bo nie ma kolczyka :eviltong:[/QUOTE] yyyy....:oops: ale i tak bedzie mial ten kolczyk..predzej niz sie spodziewa:evil_lol: Quote
ayshe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hmmm...dziewczyny a wy znowu o ....:cool3: :evil_lol: . uwe idzie na tatoo.kolczyk niestety odpada poniewaz kolczyki kojarza mu sie z ....tymi z manif i on sie przekonac nie da.:angryy: .taki typ.dojczland dojczland uber allez:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i takie tam klimaty:roll: .aczkolwiek bez przesady:cool1: . Quote
saJo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='ayshe'] uwe idzie na tatoo.kolczyk niestety odpada[/quote] Nikt nie jest doskonaly...:evil_lol: Quote
ayshe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='saJo']Nikt nie jest doskonaly...:evil_lol:[/quote]:mad: saJo jak mi sie posluguje uwe komentarzem ze kolczyki to maja geye i to mocno amerykanskie czyli fuj to ja nie mam z nim o czym rozmawiac. hehe mamy do jutra wlacznie dwoch wloskich pozorantow makaroniarzy.hehe a oni maja kolczyki hehe:diabloti: .makaroniarze sa zabawni bo mowia po angielsku z wloskim akcentem i nie bardzo ich rozumiemy tzn.trzeba sie wsluchac albo prosic o riplej bo mowia dosc szybko.uwe udaje ze nie kuma po angielsku[a juz wiemy ze udaje].dom wariatow.:roll: Quote
saJo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hihi Ja kiedys poszlam z kolega (niemiec, pochodzenia polskiego mieszkajacy obecnie w polsce) i jego kumplem (niemiec) do knjapy. Ja i Thomas rozmawialismy po polsku, Thomas i Sasza po hiszpansku (zeby jezyk cwiczyc), a ja i Thomas mieszanka angielskiego i niemieckiego :evil_lol: Nie rozumiem, dlaczego dziwnie na nas patrzyli :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no wlasnie-dom wariatow.mnie zaczyna sie pierniczyc powoli.na skzoleniu zastanawiam sie jak to powiedziec po polsku i tlumacze z dojczlandzkiego na polski se w lepetynie a dopiero mowie i jak sie slucham to juz nie wiem co mowie:cool1: .moje dziecko ma wtracenia dojczlandzkie.czyli bredzi-ale to norrma.:razz: .najfajniej bylo kiedys jak przyjechal norweg i holender.myslalam ze mnie szlag trafi i zeszlam z cwiczaka zeby sie znieczulic browarkiem:roll: .jak wrocilam bylam kompletnie wyluzowana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
ayshe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 aaaaaa musze spadac:placz: a tak cieplutko w domciu:placz: :placz: :placz: .to paaaaa bo szwab stoi nade mna i wlepia sie tymi niebieskimi oczetami:cool1: .... Quote
saJo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ma ktos piosenke Love Catch ze Swiadka koronnego?? :razz: Quote
ayshe Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hmmm.ja nie mam.ja jestem monotematyczna z muzyka.jakbys cos chciala to sluze:metallica,rammstein,slipknot....:cool3: :cool1: . Quote
AM Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']ja jestem monotematyczna z muzyka.jakbys cos chciala to sluze:metallica,rammstein,slipknot....:cool3: :cool1: .[/quote] Widzę, że my w podobnych klimatach... :diabloti: :cool1: Quote
ayshe Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='AM']Widzę, że my w podobnych klimatach... :diabloti: :cool1:[/quote]nooo :ylsuper: ziooomalkooo:cooldevi: Quote
Recommended Posts