Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']ja wycieram rekawem[jak uwe nie widzi bo by go szlag chyba trafil].:diabloti:[/quote]

moj potrafi godzimani rozwodzic sie na temat komputerow, programow itp.. se musialam informatyka znalezc :razz:

Posted

Moj jak zaczyna sypac terminami informatycznymi to ja mu rzucam terminami psimi, wtedy on zaczyna konskie, ja weterynaryjne i tak sobie gadamy, porozumienie miedzy partnerami to podstawa :cool1:

Posted

ech...wy to macie dobrze......jak se chce pogadac to moge po polskiemu -do sciany.
moja corcia ma 10 lat i ma ciezkie adhd -idealnie komponuje sie z moimi debilnymi psami i malzonkiem ciagle na spidzie.:roll:

Posted

[quote name='ayshe']ech...wy to macie dobrze......jak se chce pogadac to moge po polskiemu -do sciany.
moja corcia ma 10 lat i ma ciezkie adhd -idealnie komponuje sie z moimi debilnymi psami i malzonkiem ciagle na spidzie.:roll:[/quote]

ale przyanajmniej nie funduja Ci co pare tygodni nerwowki typu; zlamany kregoslup, zebra, rozwalone kolano itp..:razz:

Posted

[quote name='saJo']Ja mialam sie uczyc o kurach i gesiach :cool1:[/quote]no prawie tematycznie:diabloti: .kury i gesi...hmmm...ciekawy temacik....dobra spadam bo zaraz koopa zarwe .:roll:

Posted

[quote name='ayshe']no prawie tematycznie:diabloti: .kury i gesi...[/quote]

Tfuuuuuu, mialo byc o strusiach i gesiach. O kurach uczylam sie wczoraj.
My zbieramy sie juz spac.

Kolorowych snow :)

Posted

[quote name='14ruda']Czy ktoÅ› oglÄ…da Rezydencje Surykatek na Animal Planet?:cool3: Nie wiem co sie dzieje w moim ulubionym serialu.bu.:placz:[/quote]

Moje TV ogranicza sie do 6 kanalow, w tym regionalnej trojki.

Posted

spac?? o tej porze?? mnie tu jeszcze czeka spacer i debata telefoniczna..:razz: a rano o 7 pobudka, i sie dziwia czemu ja nieprzytomna, jak ja o 4 spac poszlam...ach te darmowe numery :evil_lol:

Posted

:multi: sloneczko ale fajosko,wschod slonca na sladach...ech super tylko zimno.....gardlo mnie boli jak cholera ledwo gadam takze zajecia dzisiaj beda prowadzone oszczednie glosowo.:cool1: .
nooo i w sumie to wam powiem ze chrzanic kolczyk w jezyku:cool3: .jak szwab sie uprze to naprawde sa ciekawe efekty:roll: :diabloti: .milego dzionka wszystkim znikam do wieczora na szkoleniu.

Posted

[quote name='ayshe']chrzanic kolczyk w jezyku:cool3: .jak szwab sie uprze to naprawde sa ciekawe efekty:roll: :diabloti: [/quote]

Ale nigdy nie jest tak dobrze, zeby nie moglo byc lepiej :eviltong: :diabloti:

Posted

qrde ale mam okropnego psa w domu!tzn suke!mala troche wieksza od mojej malej... ok 5 lat ma... rzuca sie na cekina gdy ten chce do mnie podejsc.. karmiona ejst gotowanym meisem,parowkami itp... nie zna zadnych komend.. rzucila mi sie na moje psy gdy weszly do pokoju bo miala tutaj miske z zarciem tj miesem ktorego nei zjadla.. wiec ja wywalilam z pokoju i moje to zjadly.. boszzz peis nie nauczony bycia z innymi,.. ale rozpuszczony strasznie.. niby kochany itp.. ale co z tego ma?cieszenie sie do wszystkich ludzi i kamien nazebny na wszystkich zebach z gory do dolu!!!to moja alfa prawie 9 letnia ma sladowe ilosci kamienia na gornych klach tylko... boszzzz myslalam,ze to moej sa rozpuszczone...

Posted

Tak sobie ostatnio patrze na Ksieciunia i mysle i wymyslilam, ze....nie wezme ani wilczastej, ani czarnej suki. Nawet nie bedzie to suka. Bedzie czarny podpalany samiec, taki chamowaty dominant jak Ksieciunio. Obym niepredko musiala takiego szukac....

Posted

A my właśnie zlądaowałysmy w domu po 4 godzinach zwiedzania lasu w towarzystwie Aichy ukochanego funfelka.Padam na twarz.Aicha zreszta już padła.