Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']
saJo-wiesz no czasem jest jakas przerwa...na tego no...papieroska:cool3: .poza tym nooooo :oops: :evil_lol: .....ekhem:cool1:[/quote]

On taki bezczelny typ, nie robi przerw :razz: moze dlatego ze nie pali :roll:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saJo']On taki bezczelny typ, nie robi przerw :razz: moze dlatego ze nie pali :roll:[/quote]
aaaa zapomnialam ze was czas ogranicza:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='morighan']dobrze, ze moj tego nie czyta i zyje sobie w blogiej nieswiadomosci, skad ja te pomysly biore :evil_lol: a dlugo sie taki kolczyk goi? jeden dzien mu wystarczy?:cool3:[/quote]
moj nic nie kuma po polsku[nooo troche udaje ale pisanego to nic a nic:cool1: ].moge mu tlumaczyc wybiorczo:lol:

Posted

[quote name='ayshe']morighan-nie opluwaj se monitora tylko sobie wyobraz.....to tak jak western z niemieckim dubbingiem:roll: :diabloti: ....
saJo-wiesz no czasem jest jakas przerwa...na tego no...papieroska:cool3: .poza tym nooooo :oops: :evil_lol: .....ekhem:cool1:[/quote]

moj nie pali, wiec przerwy mu niepotrzebne..i dobrze, tylko czas by marnowal :razz:

Posted

[quote name='ayshe']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

ale moj nie robi przerw i ma kolczyk w jezyku :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='saJo']"jako lekarz wies zapewne ze w paszczy wszystko goi sie szybko :P acz u kazdego moze byc inaczej :P"

No i wez tu gadaj z takim...:roll:[/quote]

powiem mu, ze jeden dzien..twardy musi byc :diabloti:

Posted

Ale tu można zrzucic cały stres związany z życiem z facetem.Można sobie ponarzekać,pośmaić się kiedy on beztrosko już śpi bo musi wstać o 6 do pracy:diabloti:

Posted

[quote name='saJo']ale moj nie robi przerw i ma kolczyk w jezyku :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]ooooo patrzcie no ja jeszcze sie chwali kurka wodna:mad: :evil_lol: ....
poza tym ja jestem juz po 40stce i nie iwem wooogole o czym wy tu piszeta zboki:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='14ruda']Ale tu można zrzucic cały stres związany z życiem z facetem.Można sobie ponarzekać,pośmaić się kiedy on beztrosko już śpi bo musi wstać o 6 do pracy:diabloti:[/quote]

albo spalil plyte glowna i nie ma kompa:razz:

Posted

[quote name='14ruda']Ale tu można zrzucic cały stres związany z życiem z facetem.Można sobie ponarzekać,pośmaić się kiedy on beztrosko już śpi bo musi wstać o 6 do pracy:diabloti:[/quote]fajnie masz.ja mam perpetum mobile.lata caly dzien na cwiczkau,wszytkich gania,grafiki ustawia,ordnung non stop,z psami wylazi rano albo na slady nas gna...rrrany....przerabane:roll: .problem polega na tym ze uwe ma za duzo energii.zalamka.ale mu przejdzie....no mam taka nadzieje....jak bedzie w moim wieku.....:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']
poza tym ja jestem juz po 40stce i nie iwem wooogole o czym wy tu piszeta zboki:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Zaplulam monitor...

Posted

[quote name='saJo']Moj jest 60 km stad i opiekuje sie synem :lol:[/quote]a ja corka...nonkomformistycznym......uparciuchem:cool1: :lol: i mam porabanego tescia ktorego kocham.

Posted

[quote name='morighan']albo spalil plyte glowna i nie ma kompa:razz:[/quote]i tyz fajnie.a moj polazl na uroczystosc z okazji zamachu na kutschere[czy jak to sie pisze]w kurteczce z lekka denerwujacej i musialam go zgarniac stamtad ciula jednego bo nawet jak dostanie kiedys lomot za podpuchy to nie powie ze nie jest faszysta bo nie zadazy i po polsku nie umie baran jeden:placz: :mad:

Posted

[quote name='ayshe']a ja corka...nonkomformistycznym......uparciuchem:cool1: :lol: [/quote]

Maks ma dopiero 3 lata (cos okolo) i charakter....no cos taki jak Gnojek :cool1: w stylu: godzina rzucania psu pilki pod luzko. Pies szczesliwy, dziecko szczesliwe, tata dziecka z pancia pieska pija pifko i wszyscy szczesliwi :cool1: