kira Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [COLOR=Red][B][SIZE=3]ŻYCZONKA OGROMNIASTE DLA[/SIZE][/B][SIZE=3][B] CAŁEJ CZWÓRKI [COLOR=Blue]BUNTAROWCÓW :new-bday:[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR] :tort: [COLOR=Black]PIJEMY ZA WASZE SUKCESY CHŁOPAKI :beerchug:[/COLOR] POZDRAWIAMY ! Quote
Mokisia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Dziś moja Mokisia, mój Zmierzluszek Kochany obchodzi swoje 10-te urodziny !!!! :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy wszystkie akity :) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/1171/d7258c2af4034859med.jpg[/IMG][/URL] Quote
kira Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [B][COLOR="red"]Wszystkiego Najlepszego dla MOKISI ! Duuuuużo mięcha , Dłuuuuugich spacerków , i miłości !!!! ( której na pewno jej nie brakuje ! ) Pozdrawiamy serdecznie ![/COLOR][/B] Quote
iwona_lena Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [QUOTE]Dziś moja Mokisia, mój Zmierzluszek Kochany obchodzi swoje 10-te urodziny !!!! :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy wszystkie akity :smile:[/QUOTE]Życzymy wszystkiego najlepszego, Gór kiełbachy, długich spacerków i duuuuużo zdrówka. :new-bday: :BIG: :tort: :BIG: :new-bday: Pozdrowienia dla wszystkich amakitek :loveu: i ich Właścicieli. Quote
iwona_lena Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Moja [SIZE=4][COLOR=blue]KITKA[/COLOR][/SIZE] (Urwiska i Pieszczoszek - taaak 2w1 ;)) obchodzi dziś swoje [COLOR=red][SIZE=4]I URODZINKI :bday: [IMG]http://www.dogomania.pl/site/gallery/getPic/62385[/IMG] [COLOR=black] :drink1::new-bday: :new-bday: :sabber: :tort: :new-bday: :new-bday::drink1: [I][SIZE=2]Ooooj będzie się działo :cunao: :laola::laola::laola: [B]Pozdrowienia dla Wszystkich "amerykańców" i ich Właścicieli[/B] :hand: [/SIZE][/I] [/COLOR][/SIZE] [/COLOR] Quote
bety Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [SIZE=3][quote name='Mokisia']Dziś moja Mokisia, mój Zmierzluszek Kochany obchodzi swoje 10-te urodziny !!!! :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy wszystkie akity :)[/QUOTE][/SIZE] [SIZE=3][quote name='iwona_lena']Moja [SIZE=4][COLOR=blue]KITKA[/COLOR][/SIZE] (Urwiska i Pieszczoszek - taaak 2w1 ;)) obchodzi dziś swoje [COLOR=red][SIZE=4]I URODZINKI :bday:[/SIZE][/COLOR][/QUOTE][/SIZE] [SIZE=3]Trochę spóźnione :)[/SIZE] [SIZE=3]Wszystkiego [/SIZE] [CENTER][SIZE=3][COLOR=magenta][B]NAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ[/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi:[/CENTER] Pzdr Quote
kira Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Również wszystkiego Naj , Naj i oczywiście pociechy z POCIECHY " KITKI " pozdrawiamy Quote
iwona_lena Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='bety'] [SIZE=3]Trochę spóźnione :)[/SIZE] [SIZE=3]Wszystkiego [/SIZE] [CENTER][SIZE=3][COLOR=magenta][B]NAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ[/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi:[/CENTER] Pzdr[/QUOTE] [quote name='kira']Również wszystkiego Naj , Naj i oczywiście pociechy z POCIECHY " KITKI " pozdrawiamy[/QUOTE] [SIZE=4][B]Dziękujemy Baaaaardzo [/B][/SIZE]:multi::multi: Pozdrawiam :bye: Quote
Recommended Posts