pompeo Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 witam wszystkich prowadze hodowle psow rasowych (...) [color=blue][b]Tekst zmoderowany[/b] - zarejestrowanie się na Forum, by w pierwszych postach się reklamować, nie jest tu mile widziane, przykro mi :roll: Mod[/color] Quote
pompeo Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 (...) [color=blue]j.w. Mod[/color] Pozdrawiam hodowla : "Z ułanskiej zagrody" niestety jak na razie nie posiadam strony z moimi psiakami. Quote
Asiaczek Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='pompeo'](...) [color=blue]j.w. Mod[/color] Pozdrawiam hodowla : "Z ułanskiej zagrody" niestety jak na razie nie posiadam strony z moimi psiakami.[/quote] Organizacja "ACE", to jaka to organizacja? Pomożesz mi rozszyfrować ten skrót? A może wstawisz na DGM jakies zdjęcia maluchów i ich rodziców? pzdr. Quote
pompeo Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Nie potrafie wstawic zdjecia:) ale moge wysłac ci mailem. ACE w polsce patronuje Polski Klub Psa Rasowego na stronie klubu znajdziesz wszystkie mozliwe informacje. Przepisalam tam xolo poniewarz mam suczke powder puff a niestety nie sa dopuszczone do hodowli w FCI a powder puff rodza szczenieta nagie wiec szkoda byłoby aby nie miały rodowodów. A wiec moja powderka urodziła dwa nagie (piesek i sunia) i dwa powder puff (piesek i sunia) Tak jak było kiedys z chinskimi grzywaczami ze powder puff nie były dopuszczane do hodowli tak teraz jest z Meksykanami i pewnie to sie nie zmieni bo xolo sa bardzo żadką rasą. Nie tak rozpowszechniona jak grzywacze. Ale mam nadzieje ze to sie zmieni:))))) Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Matko, ale te czarne, to są ładne inaczej. :cry: zdrówko Quote
Asiaczek Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='pompeo']Nie potrafie wstawic zdjecia:) ale moge wysłac ci mailem. ACE w polsce patronuje Polski Klub Psa Rasowego na stronie klubu znajdziesz wszystkie mozliwe informacje. Przepisalam tam xolo poniewarz mam suczke powder puff a niestety nie sa dopuszczone do hodowli w FCI a powder puff rodza szczenieta nagie wiec szkoda byłoby aby nie miały rodowodów. A wiec moja powderka urodziła dwa nagie (piesek i sunia) i dwa powder puff (piesek i sunia) Tak jak było kiedys z chinskimi grzywaczami ze powder puff nie były dopuszczane do hodowli tak teraz jest z Meksykanami i pewnie to sie nie zmieni bo xolo sa bardzo żadką rasą. Nie tak rozpowszechniona jak grzywacze. Ale mam nadzieje ze to sie zmieni:))))) Pozdrawiam.[/quote] Oczywiście, bardzo prosze o zdjęcia na mail. [email][email protected][/email] Ale możesz miec problemy ze sprzedaża maluchów, bo w PL jedyną organizacją uznana przez FCI jest ZKwPL a nie PKPR. Szkoda, że przepisałaś się, bo nie spotkamy sie na wystawach, a chętnie bym zobaczyła Twoje xolaczki. Pzdr. Quote
maga18 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 chyba widzialam te xola na allegro... :roll: Quote
maga18 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 sorry :oops: to nie byly xolo tylko peruwiany [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=14665&sid=6a4d24b5f7693d0b139543c0fb65057a]No i po co ta reklama z Allegro...? :roll: [/url] [color=blue]<-- Mod[/color] :) Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [b]pompeo[/b], nalezysz do PKPR, tak? A możesz mi powiedzieć, jak ta organizacja zapatruje się na handel szczeniakami bez rodowodów? Patrząc po twoich (chyba twoich, bo ta osoba pochodzi z łódzkiego, a w jej mailu jest identyczny jak twój nick) ogłoszeniach w necie, chyba jest to tam dopuszczalne, a może wręcz normalne??? 0X Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Dokładnie to samo mnie zastanawia Asher. :roll: :-? Quote
Recommended Posts