Andrea.K Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Prosze o foto BIS szczenia i BOG IX grupy lub linki na foto. Quote
Andrea.K Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 duzy c,b,b pies klasa szczeniat BASTIEN z Cerneho panstvi, czarny w.ob.1, #2 BIS szczenia pies klasa championow HUGO BOSS Marco Bohemica, bialy dosk.1, CWC, NPwR, BOB, #1 BOG suka klasa mlod. MERCEDES Mermaid, czarna dosk.1, Zw.Ml. miniaturowy c,b,b pies klasa otwarta TORRI Kamaweda, czarny dosk.1, CWC, NPwR, BOB suka klasa posrednia IF I WANT BY KYNNEL Earl´s Legend, czarna dosk.1, CWC, NSwR sredni c,b,b pies klasa posrednia [FONT=Verdana]BASCO Fantazia Brown, brazowy dosk.1, CWC, NPwR, BOB pies klasa champ.[/FONT][FONT=Verdana] ARIS Fantazia Brown, brazowy dosk.1, CWC sredni s,m pies klasa ml. [/FONT][FONT=Verdana]Indirica FCI RAKKAS AH, morelowy dosk.1, Zw. Ml., BOB toy suka klasa ml. [/FONT][FONT=Verdana]BROWN EMILY v. Klein-Nulland, brazowa dosk.1, Zw. Ml. suka klasa otwarta [/FONT][FONT=Verdana]FELICITY GOLDEN na Zablatstem Kopci, morelowa dosk.1, CWC, NSwR, BOB [/FONT] Quote
Gośka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Andrea wielkie dzięki za stawkę i wyniki. Gratulacje dla HUGO :multi::multi::multi: Quote
Andrea.K Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Dzeki :) Mam i foto z BIS szczenia, niestety neznam, jak vlozit na stronu... Quote
Gośka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Andrea musisz umieścić zdjęcie w internecie a potem przekopiować adres zdjęcia. Albo wyślij do mnie to wstawię [email][email protected][/email] Quote
Andrea.K Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Gośka']Andrea musisz umieścić zdjęcie w internecie a potem przekopiować adres zdjęcia. Albo wyślij do mnie to wstawię [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Przeslala sie zdjecie na email. I wlascicieli pudli. Jeszcze sedzia: pudle - Wieslaw Boryczko BOG IX - Zofia Konderla Puppy BIS - Bozena Czempas Quote
Bura Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Andrea.K']Prosze o foto BIS szczenia i BOG IX grupy lub linki na foto.[/quote] Andrea, z Ustronia nie mam ale mam foty z Kosic w duzej wersji. Nie mam pojecia jak to sie stalo, że nie spojrzalam do katalogu i sie nie spotkalysmy!! pozdr. Marta Quote
Andrea.K Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='Bura']Andrea, z Ustronia nie mam ale mam foty z Kosic w duzej wersji. Nie mam pojecia jak to sie stalo, że nie spojrzalam do katalogu i sie nie spotkalysmy!! pozdr. Marta[/quote] Czesc Marta, that´s a pity we didn´t meet in Kosice. What´s new? Have you succeeded in getting the silver standard? Anyway, could you send me all the pictures with Bastien (black standard puppy)? And do you have pics of finals? I´m looking for some pics of BIS Puppy competition - Bastien got 2nd place. Quote
Bura Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Andrea.K']Czesc Marta, that´s a pity we didn´t meet in Kosice. What´s new? Have you succeeded in getting the silver standard? Anyway, could you send me all the pictures with Bastien (black standard puppy)? And do you have pics of finals? I´m looking for some pics of BIS Puppy competition - Bastien got 2nd place.[/quote] Not yet sweetie, not yet. Jesce nie jesce nie :lol: Foty oczywiscie wysle wieczorkiem. Quote
Recommended Posts