AgaG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wczoraj zawiozłam z Olą do hotelu pięknego psa. To bulowaty wyrosniety szczeniak , z pieknymi białymi ząbkami. Rudy, ogon długi, mła plamka biała na piersi. Jutro wyślę foty. Może komuś zaginął? Pani która mi pomagała powiesiła foty w okolicy ale nikt się nie zgłosił. Biegał po osiedlu prądnik czerwony Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 AgaG napisał(a):Wczoraj zawiozłam z Olą do hotelu pięknego psa. To bulowaty wyrosniety szczeniak , z pieknymi białymi ząbkami. Rudy, ogon długi, mła plamka biała na piersi. Jutro wyślę foty. Może komuś zaginął? Pani która mi pomagała powiesiła foty w okolicy ale nikt się nie zgłosił. Biegał po osiedlu prądnik czerwony :loveu: Aga ty to masz szczęscie ,foty foty Quote
AgaG Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Niedługo wyślę foty, mam znowu stado w hotelu, bo jeszcze Kiwi znalazła dwa młode duze na stacji wyrzucone... :mad: Quote
AgaG Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 na razie nie mam jak wkleic fot. Sądząc po fotach podobnego psa które przysłała mi mailem Patia to jest mix amsafa. Młodziutki, najwyzej ma rok, łagodny. Kiwi mbędzie dziśą w hote;lu, to zrobi foty Quote
jagienka42 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 AgaG napisał(a):Niedługo wyślę foty, mam znowu stado w hotelu, bo jeszcze Kiwi znalazła dwa młode duze na stacji wyrzucone... :mad:a można je zobaczyć na fotkach te duże?:oops: Quote
Jagienka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 jagienka42 napisał(a):a można je zobaczyć na fotkach te duże?:oops: jeszcze nie mają wątków, kiwi ma założyć dopiero... Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 podobny jest do naszej wery ,ktora jeszcze dwa miesiace temu tak wygladał ,teraz juz wydoroślała i w poniedziałek pojechała do domku;) Quote
AgaG Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ona tak rozpacza za człowiekiem, tak się wyrywał do mnie... jest po szczepieniach, więc nie ma spacerków na razie.. Quote
AgaG Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Jeju nikt tu nie przychodzi, a Aga G z Kiwi i Patią mają stado znalezionych psów do wydania!! help Quote
jagienka42 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ja niestety teraz też nie pomoge jestem zapsiona i zakocona po sam dach:roll:ale chociaż wątek podniose może ktoś zobaczy pięknego psiaka;) Quote
Patia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Aga , dzwoniłaś do schroniska ? Jak nie to ja jutro zadzwonię , może ktoś go jednak szuka , taki piękny ! Quote
AgaG Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 do schronu wciaż dzwoniłam.. nikt go nie szuka..przynajmniej tak mi powiedziano:shake: Quote
Patia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=413631006 Quote
AgaG Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Patia ale jesteś kochana !!! dziękuję!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Piekny piesio ,a jaki ma stosunek do innyh psów/ Quote
AgaG Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 w domu gdzie go chwilę mi przetrzymano były psy małe (samce) i nie było problemu. To młodziutki psiak, no ale nie wiadomo co z czasem się okaże. Quote
AgaG Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Być może się uda domek... kciuki potrzebne Quote
AgaG Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Jak zwykle allegro Pati i jej super fotki działają :loveu::loveu::loveu::loveu:Patia dziękuję!!!Borys ma dom pod Łodzią. Adopcją zajeła się Ola, bo mnie nie było w Krakowie. Piesek jeszcze się boi chodzić po całym domu, ale już się bawi piłeczką. Zamieszkał z miłymi młodymi ludźmi i ich dwójką dzieci... na razie Borys niepłacony w hotelu, ale ponieważ państwo dali 60 złotych załacony jest jego dług w artwecie za szczepienia Quote
Recommended Posts