Gosia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kto do Katowic? Ja X 3, Wilma Van Der Meer X 3, razem 6. Kto jeszcze? Sędziuje Małgorzata Supronowicz. Quote
Gosia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Prosto z Katowic można jechać do Luksemburga... Jakby ktos chciał. Quote
bety Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Gosia']Kto do Katowic? Ja X 3, [B]Wilma Van Der Meer X 3[/B], razem 6. Kto jeszcze? Sędziuje Małgorzata Supronowicz.[/quote] A czy z tej hodowli to tylko shibki przyjadą do Katowic czy "większy zwierz" też do nas zawita? :cool3: Pzdr Quote
Gosia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='bety']A czy z tej hodowli to tylko shibki przyjadą do Katowic czy "większy zwierz" też do nas zawita? :cool3: Pzdr[/quote] O ile wiem wybierają się również większe, ale nie wiem które... Quote
bety Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Gosia']O ile wiem wybierają się również większe, ale nie wiem które...[/quote] Oooooooooo to bardzo, bardzo ale to baaaaaaardzo fajnie :multi::multi::multi: Pzdr Quote
Gosia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 W Katowicach Wooffie CACIB i BOB a Tattoi CACIB. Nie wiem, jak reszta, bo ja się spóźniłam i psy wystawiane były przez kogoś innego. Ale nikt nie wszedł do porównania, więc wyglada na to, że wszyscy dostali po bdb? Quote
Taq Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gosia - wiekie wielkie gratulacje :multi:. A to jeszcze był w Katowicach? Quote
Recommended Posts