Jump to content
Dogomania

International Dog Show (CACIB) - Warszawa 11, 12, 13.07.2008

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma] International Dog Show (CACIB) - Warszawa [/FONT][FONT=Tahoma]11, 12, 13.07.2008

Basenji : 5 suczek

Od klasy młodzieży po klasę weteranów pięć suczek :loveu::loveu:

A jako ciekawostka dla mnie pojawi się w klasie otwartej Neli Ekado :p
Czy może ktoś zrobić jej zdjęcia bardzo proszę
:multi::multi::multi: Państwo wystawiają same ozdóbki a tu patrz mały pierwotny piesek :p
[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]

Posted

AlaNowak napisał(a):
Krzysiek- nie masz daleko- może podjechałbyś i pooglądał sobie ją na żywo???? Chyba juz nie będziesz miał sam wiesz czego...:eviltong:

No nie wiem, jutro się okaże :) ale mam dyżur z psami bo mama tańczyć idzie na wesele więc pewnie nie dam rady :-(

Posted

AlaNowak napisał(a):
Trzymam kciuki za powodzenie akcji, bo moim zdaniem warto zobaczyć ją na własne oczy;)

Jestem ciekaw po jakich rodzicach jest bo pewnie po matce takiej jak Fiona, poczekamy na katalog :crazyeye::cool3:

Posted

AlaNowak napisał(a):
No skoro tak samo zaczyna sie imie- pewnie moze to siostra Fionci:P

Czyli już są wszystkie bo trzecia siostra mieszka gdzieś koło Łodzi :multi:

Posted

Widziałem jak kupowałem Fionę i była o połowę mniejsza.W tamtym roku była zgłoszona na jesienną wystawę do NDM ale nie przyjechała :roll:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='jenis']Witam Matusz ma fotki z Warszawy prosimy o wstawienie.Ja posiadam tylko fotki mojej suni .Koleżanka zdążyła tylko jej porobić.Pozdrawiam[/quote]

Dziękuję a wyniki jak Wam poszło i kto wygrał rasę ?

• 2 weeks later...
Posted

były tylko cztery panny...
Zw. Młodzieży, BOB Junior - Magia Luksusu Germanika (mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia, piszę z pamięci)
BOG 2, BOB, CACIB - Rybka
res. CACIB - suczka Jenis (przepraszam, ale nie pamiętam imienia a w pracy nie mam katalogu)
i Pepsiunia BIS Weteran 2 ! :multi:

Posted

Ypsylon napisał(a):
były tylko cztery panny...
Zw. Młodzieży, BOB Junior - Magia Luksusu Germanika (mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia, piszę z pamięci)
BOG 2, BOB, CACIB - Rybka
res. CACIB - suczka Jenis (przepraszam, ale nie pamiętam imienia a w pracy nie mam katalogu)
i Pepsiunia BIS Weteran 2 ! :multi:

No to wszyscy zaszaleli :)))) GRATKI :multi: