katkaS Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzień dobry! jesteśmy wraz z mężem i córeczką właścicielami Pagona Śpiewna Zgraja. Mieszkamy prawie w Szczecinie ok. 7 km od centrum. Mamy Pagonka od niedzieli tj. 1 wietnia 2007. We wtorek to jest 3 kwietnia skończył 8 tygodni. Chciałam zapytać jak to możliwe, że Whisky biega wśród innych piesków bez szczepienia przeciwko wściekliźnie? Pozdrawiam wspaniałą suczkę - krajankę. Kasia Quote
PARSONRK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='katkaS']Dzień dobry! jesteśmy wraz z mężem i córeczką właścicielami Pagona Śpiewna Zgraja. Mieszkamy prawie w Szczecinie ok. 7 km od centrum. Mamy Pagonka od niedzieli tj. 1 wietnia 2007. We wtorek to jest 3 kwietnia skończył 8 tygodni. Chciałam zapytać jak to możliwe, że Whisky biega wśród innych piesków bez szczepienia przeciwko wściekliźnie? Pozdrawiam wspaniałą suczkę - krajankę. Kasia[/quote] Bo sa to tylko i wyłącznie moje psiaki - regularnie szczepione od najmłodszych lat :) I biega tylko i wyłącznie po moim prywatnym terenie :) Quote
katkaS Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 noi wszystko jasne! Nasz Pagon też biega po prywatnym ogródku, ale zdecydowanie mniejszym. Hi, Hi. Kasia :multi: :multi: Quote
Recommended Posts