ULKA12 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 aisaK napisał(a):Dziekuje ci, Ulka!!! Ty nie dziękuj, tylko jakiegoś cudownego domu dla niego szukaj:evil_lol: Stwierdzam, że Jantar to pies idealny i potrzebuje idealnego domu:lol: Quote
ULKA12 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Jantar również pozwala grzebać sobie w misce do woli. Jest już trochę odważniejszy, zaczyna brykać. zachęca do zabawy, a dzisiaj wyciął mi taaaaki numer:shake::crazyeye: Prawie, że mi uciekł. Postanowiłam go wziąźć na dłuższy spacer, Jantar to taka niemota nigdy nie oddalał się ode mnie zawsze przychodził na wołanie więc dlatego postanowiłam że może sobie pobiegać luzem, gdyby to był Onyx to nigdy bym na to nie pozwoliła ale Jantar on przecież zawsze był taki posłuszny. Jantarek jak poczuł wolność to jakby ogłuchł, w ogóle nie zwracał uwagi na moje wołanie, pobiegł przed siebie. Całe szczęście, że miał przypiętą smycz i zdążyłam go złapać. Oczywiście wiem, że to moja wina:oops:, że tak uśpił moją czujność ale w życiu nie spodziewałabym się po nim takiego zachowania. Przyszły właściciel musi wziąść pod uwagę tę jego skłonność do ucieczek. I chyba już wiem jak trafił do schroniska:shake: Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, a dla mnie jest nauczka na przyszłość, że nawet największemu ciapkowi w pewnych okolicznościach może odbić. A tutaj fotki Brykamy Odpoczywamy Chwile potem Jantar mi zwiał:angryy: Jesteśmy obrażeni Ciągle jesteśmy obrażeni I ciągle To tyle na dzisiaj.:lol: Quote
ULKA12 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Niestety u nas pogoda się pogorszyła, jest strasznie zimno a Jantar jest wrażliwy na zmiany temperatury. Dzisiaj jak go poszłam odwiedzić to normalnie szczękał zębami i trząsł się z zimna:shake: Przydałby się ktoś z ciepłym domem kto by go przetrzymał do wyjazdu. a tutaj zdjęcia słodziaka. Quote
aisaK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja ci serdecznie dziekuje, Ulenko! napisałam do fundacji, aby go szybciej zabrali! Quote
ULKA12 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 A więc stało się. Jantar wczoraj pojechał do domu. Był u mnie całe 99 dni i nie ukrywam, że bardzo ciężko było mi go oddać, jednak rozum zwyciężył. Jantar to pies idealny i mam nadzieję, że jego nowy dom też będzie idealny, bo na niego zasługuje. Jantar potrzebuje swojego właściciela i kanapy na której będą razem mogli sobie poleżeć. Tutaj Jantar jeszcze w schronisku I w dniu wyjazdu: Nowe zdjęcia będą już wkrótce, przynajmniej taką mam nadzieję. Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi uratować Jantara bo jestem pewna, że w schronisku już dawno by nie żył:Rose: Quote
Klementynkaa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 myślę, że najwieksze podziekowania należą się TOBIE!!! bo dałas mu szansę, schronienie i opiekę, a rozstania zawsze sa trudne i smutne, to prawda... Quote
ULKA12 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Ale on piękny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dzodzo Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 odbyla sie poadopcyjna kontrola u Jantara, naszukalam sie wątku jak głupia ale znalazłam ;) [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/9089/jantard.jpg[/IMG] [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/282/jantar2.jpg[/IMG] Quote
ULKA12 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Ale on wyprzystojniał :-)) i chyba przytył? Super wygląda. Serdecznie dziękuję za wieści. Quote
dzodzo Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 noo grubiutki jest i nawet ma własnego konika:))))) patrzac na daty to juz prawie 2 lata jak pojechal Quote
ULKA12 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 No a mi sie wydaje jakby to było wczoraj. Przeglądałam jego zdjęcia i wspomnienia wróciły, to był cudowny piesior bardzo się cieszę, że na Was trafił. Pozdrawiam Ulka Quote
dzodzo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ulka12 czy ja dobrze kojarzę, ze dobek Onyx tez pochodzil z tego samego miejsca co Jantar? bo dam sobie głowę uciąc, że tak ale wątku nie moge znaleźc a chciałabym wkleić fotki Onyxa nowe z domku;) Quote
ULKA12 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Bardzo dobrze kojarzysz, ja też nie mogę znaleźć tego wątku, a miałam go w subskrypcjach. Wklej tutaj myślę, że Jantar się nie obrazi :-) Quote
dzodzo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 no własnie mi tez zniknął z subskrypcji, wiec wklejam tutaj; Onyx Onyx-champion;) Quote
Recommended Posts