Jacky_K Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Muszę się pochwalić :multi: Moja standardowa szczotka Buena Pueblo (czyli w domu Maja) na wystawie w Grudziądzu zrobiła Zwycięstwo Rasy (w konkurencji z 3 duńskimi psami) i uzyskała trzeci CWC dzięki czemu ma już wszystko co potrzebne do Championatu (wniosek już wysłany :lol: ) Jej dotychczasowe osiągnięcia to 1x ZMł, 3xCWC, 2xNSwR, 1xZR, 1xCACIB Quote
Brzdąc Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [IMG]http://img471.imageshack.us/img471/1737/grudziadzvico1bogww1.jpg[/IMG][quote name='Jacky_K']Muszę się pochwalić :multi: Moja standardowa szczotka Buena Pueblo (czyli w domu Maja) na wystawie w Grudziądzu zrobiła Zwycięstwo Rasy (w konkurencji z 3 duńskimi psami) i uzyskała trzeci CWC dzięki czemu ma już wszystko co potrzebne do Championatu (wniosek już wysłany :lol: ) Jej dotychczasowe osiągnięcia to 1x ZMł, 3xCWC, 2xNSwR, 1xZR, 1xCACIB[/quote] Hej Jacky! widzisz nawet nie wiedziałam,że Buena to twoja Majka.Razem chodziłyśmy więc po ringu głównym.Gratuluje Tobie i Majecce BOBa :loveu: My z Grudziądza też mamy miłe wspomnienia.Nasza najmłodsza gwiazdeczka POLA RAKSA BRZDAC ( GINGER) w silnej i bardzo wyrównanej konkurencji (najliczniejszej wśród wszystkich ras jamników) zdobyła ZW.mł.,BOB i vice BOG :multi: Quote
Recommended Posts