Anna Rapp Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Atena napisał(a):Deidre umiesz hiszpański ? ;) Co do Tekili to jak zwykle piękna, nawet po szczeniorkach :loveu:. Marylek natomiast-mój ulubieniec od początku, a jak!:evil_lol:- jest przepiękny :loveu:. Wybieracie sie z Hiszpankami na Międzynarodówkę do Wrocławia? Cześć Atenko, nie nie wybieramy się do Wrocławia. Ale jedzie nasz synek ALVARO Canis MArinus. My po Warszawskiej Wystawie Wodniaków strzyżemy futerka!!! i odpoczywamy do przyszłego sezonu. Dziękuję za dobre słowo dla mamusi Teklusi i Maryla ;) Quote
Atena Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Anna Rapp napisał(a):Cześć Atenko, nie nie wybieramy się do Wrocławia. Ale jedzie nasz synek ALVARO Canis MArinus. My po Warszawskiej Wystawie Wodniaków strzyżemy futerka!!! i odpoczywamy do przyszłego sezonu. Dziękuję za dobre słowo dla mamusi Teklusi i Maryla ;) W takim razie, o ile uda mi się wyrwać spod mojego ringu i zdążę to pobiegnę i ufoce psiaka:loveu: Pozdrawiam, Aneta Quote
Recommended Posts