Atena Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Witam, Zauważyłam zdjęcie w gazecie z ofertą sprzedaży hiszpana. Wchodzę na stronę i widze, że Aqua została sprzedana! Trochę się zdziwiłam, bo jeśli dobrze pamiętam to miała pozostać w hodowli:hmmmm:. To znaczy, ze zostawiacie Amarillo czy żadnego psiaka? [B]Deidre- [/B]śliczna sunia:loveu:, a dowiedziałaś sie z jakiej hodowli i ile ma lat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatika Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 tak Atena, Aqua została sprzedana - trafiła do cudownych ludzi! :) a Amarillo, czyli "Marylka" została u Ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatika Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 tak Atena, Aqua została sprzedana - trafiła do cudownych ludzi! :) a Amarillo, czyli "Marylka" została u Ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atena Posted June 17, 2007 Author Share Posted June 17, 2007 Zaraz, zaraz, a Amarillo to nie samiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatika Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 tak, to samiec :D ale Marylka na niego mowimy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atena Posted June 17, 2007 Author Share Posted June 17, 2007 Zmyliło, mnie to "Marylka została" :P No to super, że mały zostaje! Będę mogła na bieżąco oglądać jak rośnie i co z niego wyrośnie, tym bardziej, ze to mój ulubieniec:loveu: Więc niech tam się malec zdrowo chowa. A tak w ogóle to jak charakterek na tą chwile i zachowanie? Możesz coś napisać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna Rapp Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 [quote name='Nugatika']tak Atena, Aqua została sprzedana - trafiła do cudownych ludzi! :) a Amarillo, czyli "Marylka" została u Ani.[/quote] Kasiu, bardzo dziekuje za odpowiedzi w moim imieniu.Wiem, ze zawsze moge na Ciebie liczyc. Jestem za granica do 26.06.2007. Nowe zdjecia i informacje o Aqua ( Beza ) na naszej stronie. Marylka SUPER pies!!! juz wiem , ze odziedziczyl charakter po tatusiu!!! Do uslyszenia po moim powrocie. Dziekuje.Ania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atena Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 Oglądałam zdjecia, jest śliczna!:loveu: Skoro odziedziczył charakter po tacie, z czego wielce się cieszę, to mam nadzieję, ze będzie zdobywał również takie oceny i tytuły:razz: , wiec mam nadzieje, ze uda mi sie go kiedys złapać na wystawie:cool3: , bo Tequile miałam przyjemność raz spotkać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatika Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Aniu, jesli chodzi o hiszpanskie psy wodne, to zawsze mozesz na mnie liczyc :) Szkoda mi strasznie ze nie bedzie Was w Krakowie. No ale moze Fame przyjedzie. Zobaczymy. Postaram sie do Was odezwac po Twoim powrocie :) Buziak w nosek dla Marylki! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts