Atena Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam, Zauważyłam zdjęcie w gazecie z ofertą sprzedaży hiszpana. Wchodzę na stronę i widze, że Aqua została sprzedana! Trochę się zdziwiłam, bo jeśli dobrze pamiętam to miała pozostać w hodowli:hmmmm:. To znaczy, ze zostawiacie Amarillo czy żadnego psiaka? [B]Deidre- [/B]śliczna sunia:loveu:, a dowiedziałaś sie z jakiej hodowli i ile ma lat? Quote
Nugatika Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 tak Atena, Aqua została sprzedana - trafiła do cudownych ludzi! :) a Amarillo, czyli "Marylka" została u Ani. Quote
Nugatika Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 tak Atena, Aqua została sprzedana - trafiła do cudownych ludzi! :) a Amarillo, czyli "Marylka" została u Ani. Quote
Nugatika Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 tak, to samiec :D ale Marylka na niego mowimy :D Quote
Atena Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Zmyliło, mnie to "Marylka została" :P No to super, że mały zostaje! Będę mogła na bieżąco oglądać jak rośnie i co z niego wyrośnie, tym bardziej, ze to mój ulubieniec:loveu: Więc niech tam się malec zdrowo chowa. A tak w ogóle to jak charakterek na tą chwile i zachowanie? Możesz coś napisać? Quote
Anna Rapp Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Nugatika']tak Atena, Aqua została sprzedana - trafiła do cudownych ludzi! :) a Amarillo, czyli "Marylka" została u Ani.[/quote] Kasiu, bardzo dziekuje za odpowiedzi w moim imieniu.Wiem, ze zawsze moge na Ciebie liczyc. Jestem za granica do 26.06.2007. Nowe zdjecia i informacje o Aqua ( Beza ) na naszej stronie. Marylka SUPER pies!!! juz wiem , ze odziedziczyl charakter po tatusiu!!! Do uslyszenia po moim powrocie. Dziekuje.Ania Quote
Atena Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Oglądałam zdjecia, jest śliczna!:loveu: Skoro odziedziczył charakter po tacie, z czego wielce się cieszę, to mam nadzieję, ze będzie zdobywał również takie oceny i tytuły:razz: , wiec mam nadzieje, ze uda mi sie go kiedys złapać na wystawie:cool3: , bo Tequile miałam przyjemność raz spotkać. Quote
Nugatika Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Aniu, jesli chodzi o hiszpanskie psy wodne, to zawsze mozesz na mnie liczyc :) Szkoda mi strasznie ze nie bedzie Was w Krakowie. No ale moze Fame przyjedzie. Zobaczymy. Postaram sie do Was odezwac po Twoim powrocie :) Buziak w nosek dla Marylki! ;) Quote
Recommended Posts