Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
Zauważyłam zdjęcie w gazecie z ofertą sprzedaży hiszpana.
Wchodzę na stronę i widze, że Aqua została sprzedana! Trochę się zdziwiłam, bo jeśli dobrze pamiętam to miała pozostać w hodowli:hmmmm:. To znaczy, ze zostawiacie Amarillo czy żadnego psiaka?

[B]Deidre- [/B]śliczna sunia:loveu:, a dowiedziałaś sie z jakiej hodowli i ile ma lat?

Posted

Zmyliło, mnie to "Marylka została" :P
No to super, że mały zostaje! Będę mogła na bieżąco oglądać jak rośnie i co z niego wyrośnie, tym bardziej, ze to mój ulubieniec:loveu:
Więc niech tam się malec zdrowo chowa.
A tak w ogóle to jak charakterek na tą chwile i zachowanie? Możesz coś napisać?

Posted

[quote name='Nugatika']tak Atena, Aqua została sprzedana - trafiła do cudownych ludzi! :)
a Amarillo, czyli "Marylka" została u Ani.[/quote]
Kasiu, bardzo dziekuje za odpowiedzi w moim imieniu.Wiem, ze zawsze moge na Ciebie liczyc. Jestem za granica do 26.06.2007. Nowe zdjecia i informacje o Aqua ( Beza ) na naszej stronie. Marylka SUPER pies!!! juz wiem , ze odziedziczyl charakter po tatusiu!!! Do uslyszenia po moim powrocie. Dziekuje.Ania

Posted

Oglądałam zdjecia, jest śliczna!:loveu:
Skoro odziedziczył charakter po tacie, z czego wielce się cieszę, to mam nadzieję, ze będzie zdobywał również takie oceny i tytuły:razz: , wiec mam nadzieje, ze uda mi sie go kiedys złapać na wystawie:cool3: , bo Tequile miałam przyjemność raz spotkać.

Posted

Aniu, jesli chodzi o hiszpanskie psy wodne, to zawsze mozesz na mnie liczyc :)
Szkoda mi strasznie ze nie bedzie Was w Krakowie.
No ale moze Fame przyjedzie. Zobaczymy.
Postaram sie do Was odezwac po Twoim powrocie :)

Buziak w nosek dla Marylki! ;)