E.A.C Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 PSY Klasa Veteranow: 1. GOLDEN-ALWIN VOM KANARIENHOF - EX 1 CAC Klasa Szczeniat: 1. CLASSIC MALT DES BRUYERES DE SERVIERE - V3 2. ERAGON OF GRACEFUL DELIGHT - P 3. VILEM LIBOSOVSKA BALTA - P 4. MY WINTER PARADISE ENJOY ME - V1 5. PLEASING PUK'S HIGH PALADIN - --- 6. SEQUINS SAVITAR - V2 7. MARJAZZA'S ESPRESSO - V4 Klasa Mlodziezy : 1. GANDOLF VON DER LERCHENAU - EX1 CAC 2. CHAVENI'S NORDIC BLUE - VG 3 3. ROSSBOURNE NATHAN - --- 4. DREAM MAX INGMAR STENMARK - EX2 RES.CAC Klasa Posrednia : 1. VICTOR ÜBER DEN WOLKEN - EX2 RES.CAC 2. DAILUAINE JASPER JACOBITE - EX 4 3. STOMERICK DON GIOVANNI - VG 4. ZAMPANZER HABANA-RON - ---- 5. VISCONTI ÜBER DEN WOLKEN - EX 1 CAC 6. PEARLBARN PARATROOPER - EX 3 Klasa Championow : 1. CHAIROEZAN'S SIR- MERCURY'S BOY - ---- 2. BARNUM OF THE HELLACIOUS ACRES - EX1 CAC, RES. CACIB 3. IKARUS VOM HAAG - EX 2 RES. CAC 4. GULDRUSCHEN'S WINTER COLLECTION - EX3 5. YORICK OF GRACEFUL DELIGHT - EX 6. DAILY RAYS CHARMING SPRING - EX 4 Klasa Uzytkowa: 1. DUSTY OF DON'S COTTAGE - VG 1 2. DREAM MAX PARADISE APPLE - --- Klasa Otwarta : 1. GO WITH THE WIND HIGH-GRADE HOUND - VG 2. TITANIC GOLDEN CHARISMO VOM PETRUSBERG - --- 3. GO WITH THE WIND HEAVENLY STAR - EX 4. JIGGERY-POKERY OF REDPINE - VG 5. MORDOCK'S HOUSTON-WE HAVE A PROBLEM - EX 6. AARON VOM FRECKENTAL - EX4 7. QUENDAL OF LESMONA - VG 8. DEVON VON DER HAAKE - VG 9. DEXTER VON DER HAAKE - VG 10. CONWAY IN LOVE WITH HIGGINS - EX 11. DEWMIST DAYS OF ADVENTURE - VG 12. ARUSO OF SPICY MEADOW - VG 13. HERZOG JALFUR OF MAL PAS - VG 14. YUKON OF GRACEFUL DELIGHT - ---- 15. ACE VENTURA ADEKATOS - EX 2 RES. CAC 16. LEONARDO DA VINCI OF QUAXSUS - EX 17. GOLDEN SUNLIGHT'S APPLE JAM - VG 18. V-POWER JEFF VOM ALLERBLICK - EX 19. BRITHNESS EATHAN - EX1 CAC, CACIB 20. YETI ADEKATOS - EX 3 Quote
Adsum Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A gdzie suki? Sa ciekawsze - tam jest Rasa:p Quote
E.A.C Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 SUKI Klasa Szczeniat : 1. MY WINTER PARADISE EVENING STAR EMMA - VP 2. AVANEEH INFINITE LOVE - P 3. ARLINGTON‘S TARA OFSAXONIA CASTEL - VP 4. CATCH THE WIND ROXANNE - --- 5. MY WINTER PARADISE ENGLISH LOVE AFFAIR - P 6. ALISSA CHOUCHEN‘S GOLDEN OFFSPRING - V Klasa Mlodziezy: 1. SANGUINISCH GWENHWYFAR - EX 2 RES.CAC 2. YOYOUS VANITY MAYBE - VG 3. GOLDEN DAYDREAM‘S DAISY OF THE HOOTS - --- 4. GARBANK LISLONE BE A DIAMOND - EX 5. SANGUINISCH GWENDOLYN - EX1 CAC 6. LOVELY SARA DE RIA VELA - EX 3 7. BROOKLYN OF LOVELY HEARTS - --- 8. SANGUINISCH GWENLLIAN - --- 9. MARJAZZA‘S DANISH LOVE AFFAIR - EX 4 10. GEMBAEK‘S TICKET TO MARJAZZA - --- Klasa Posrednia : 1. SANSUE WACHOLDERPARK JULE - VG 2. CATCH THE WIND PEBBLES - --- 3. MY WINTER PARADISE CLAIM TO FAME - VG 4. JACQUETTA OF THE HELLACIOUS AARES - EX1 CAC 5. GOLDEN DJIMA PERFECT CHOISE - EX2 RES.CAC 6. MARJAZZA‘S CASSANDRA - EX 4 7. MARJAZZA‘S COTTON - EX 3 8. PEBBLES OF REMY MARTIN GOLDENS - EX Klasa Championow: 1. CATCH THE WIND KIR ROYAL - --- 2. MARTHA OF THE HELLACIOUS AARES - EX 1 CAC , RES CACIB 3. DREAM MAX AMY DIAMOND EX 2 RES. CAC Klasa Uzytkowa: 1. KENTWOOD‘S JESSY OF BALTIC LANE - EX 2 RES.CAC 2. CATCH THE WIND JAMIE-LEE - --- 3. MAGIC GOLDEN ORNELLA-ODETTE - EX3 4. SEQUINS SORAYA - EX 1 CAC 5. FAITHFUL HEART BEADY BELLE - --- 6. BUTTERFLY VON DER HERIFURTH - --- 7. ARWEN VOM DOLGER AUENLAND - --- Klasa Otwarta: 1.VOLVIC PASSION DES BRUYERES DE SERVIERE - VG 2. HOLLY VON DER HAAKE - EX 3. ALISSA VOM FRECKETAL - VG 4. ORLA OLYMPIA VOM GEESTHANG - EX 5. HERMA NESS FEARLESS FLANN - EX 6. ASHBURY VELVET KISS - EX 7. GOLDEN HEARTBEAT‘S AMAZING AMY - VG 8. VALENTINA OF REMY MARTIN GOLDENS - --- 9. GOLDEN HEARTBEAT‘S BELOVED BENDA - EX 4 10. FAMOUS VIKING NATURE STROM NANNA - EX 2 RES. CAC 11. GULDRUSCHEN‘S LEGACY FROM THE PAST - EX 1 CAC, CACIB , BOB 12. EXQUISE NO HILLS - G 13. IVON ADEKATOS - EX 14. GOLDEN SUNLIGHT‘S APPLE MUFFIN FOR QUASXUS - VG 15. SANGUINISH FABULOUS BLOSOOM - --- 16. JOURNEY TO ETERNITY AKIRA - EX 17. SANGUINISH FABULOUS BLAZE - EX3 18. GEMBAEK‘S SIMPLY LOVING MUSIC - EX 19. QUEEN VICTORIA ÜBER DEN WOLKEN - EX Quote
Adsum Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Dzieki!:lol: Pelna informacja to dobra informacja!:lol::lol::lol: Quote
E.A.C Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Adsum napisał(a):Dzieki!:lol: Pelna informacja to dobra informacja!:lol::lol::lol: Dzieki, ze ktos docenil :multi:, bo sie napracowalam z tym przepisywaniem. Te imiona niektorych psow .... KATASTROFA :mad:. :evil_lol: Quote
E.A.C Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Adsum']Zawsze jest doceniane - przynajmniej przeze mnie:lol: Dla mnie to cenne - nie zawsze mozna znalezc pelne wyniki, moze nie: pelny katalog:lol: i co do wczesniejszego "zarzutu":lol:: do Niemiec jezdzimy, ale do sedziow - Anglikow a i to nie wszystkich. Jezdzenie do wiekszosci sedziow niemieckich nie ma przynajmniej dla mnie sensu - ja nie robie tytulow, dla mnie wystawa to przeglad hodowlany i lubie sobie poogladac i posluchac co Anglik powie na dane pieski:p A to dla nas tez wazne !!! Wolimy Angielskich sedziow od niemieckich, a i tez nie wszystkich. Wczoraj sedziowalo malzenstwo Anglikow: Psy: J. Shortman, GB (Hodowla Bridgefarm) Suki: M. Shortman, GB (Hodowla Bridgefarm) A opisiki mamy hoho:ylsuper:lepszych sie nie da dostac:bigcool: Mniej wiecej 60 % wszystkich wystaw na rok to sedziowie angielscy, 35% niemieccy, a 5 % inni. Polskich sedziow jeszcze nie widzialam ( chodzi mi o goldeny). Quote
Adsum Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zawsze jest doceniane - przynajmniej przeze mnie:lol: Dla mnie to cenne - nie zawsze mozna znalezc pelne wyniki, moze nie: pelny katalog:lol: i co do wczesniejszego "zarzutu":lol:: do Niemiec jezdzimy, ale do sedziow - Anglikow a i to nie wszystkich. Jezdzenie do wiekszosci sedziow niemieckich nie ma przynajmniej dla mnie sensu - ja nie robie tytulow, dla mnie wystawa to przeglad hodowlany i lubie sobie poogladac i posluchac co Anglik powie na dane pieski:p Quote
Recommended Posts