agniecha82x Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Ra_dunia']ufff... teraz czekam na opinie ;) A w ogóle co tak pusto?? :mad:[/quote] pieknie napisane, az sie lzy zakrecily :-( Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :oops: Tylko ogłoszeń nie wpisałam, bo się pogubiłam, które aktualne a które nie... I Weroniu - wieeeeelka prośba, daj nam znać ile jeszcze na leczenie Czarusia jest potrzebne. Na razie wiem: 82 PLN za wizytę u weterynarza + 20 / 25 PLN każda następna wizyta (ile już ich było?) + miał dostawać antybiotyki (ile kosztowały)... Ile kosztowała wizyta gdy wyszło, że ma grzybicę? I ile zapłaciłaś za lekarstwa? Ja nie chcę skanów rachunków - po prostu musimy wiedzieć ile trzeba uzbierać czyli ile już wydałaś. Przecież nie będziesz opłacać tego z własnej kieszeni - no chyba, że chcesz ;) (żartuję) Zaraz powinny spłynąć jeszcze pieniążki z bazarku (57 PLN o ile dobrze policzyłam). Quote
Fiks Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Ra_dunia']ufff... teraz czekam na opinie ;) A w ogóle co tak pusto?? :mad:[/QUOTE] Piękny tekst :loveu: Ra_dunia :cool2: Quote
orpha Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 potrzebuje jakies 5-6 psiakow , znaczy napisane dla nich ogłoszenia i jakąś 1 -2 wyrazne fotki , z tym ze ogloszenie moze sie skladac z gora 500 znakow :roll:, dobrze zeby to były opisy z konkretami i danymi do kontaktu. Mam znajomego co je wystawi w gazecie ,moze nie ogolnopolskiej tylko dzielnicy mokotow w wawie ale to chyba w koncu zawsze cos ,ach i w gazecie internetowej tez to wrzuci , ale to chyba w koncu zawsze cos. Dobrze by bylo zebym do konca tygodnia przeslala mu material. Wytypujcie psiaki z Czreckim na czele rzecz jasna i plizzzz niech mi ktos przesle to na maila [email][email protected][/email] Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 500 znaków?? Ja tak krótko nie umiem :eviltong: Moje typy to Czarek i Kacperek :) Czarek ma 12 lat, 10 z nich spędził w schronisku. W tym czasie zestarzał się, oślepł, wyłysiał. Stracił nadzieję na lepsze jutro. Na szczęście dzięki wolontariuszom dostał szansę na nowe życie. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Jest przyjazny do ludzi i suczek, zachowuje czystość w domu i pomimo ślepoty świetnie sobie radzi. PROSIMY - PRZYGARNIJ PSA, KTÓRY WIDZI SERCEM! Kontakt w sprawie adopcji: (0)511-819-130 Coś jeszcze? Jakieś zmiany? Coś dodać? Coś usunąć? Zmieściłam się w 500 znakach? :roll: Quote
orpha Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 no kurcze wlasnie te 50 znakow to dla mnie tez mało :/ , ale niestety takie jest ograniczenie. Dobra Czarek , Kacperek , Czorta dorzucam od siebie ,wiem ze to ciezkie ale musimy jeszcze wybrac :shake: z trzy psiaki. Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='orpha']no kurcze wlasnie te 50 znakow to dla mnie tez mało :/ , ale niestety takie jest ograniczenie. Dobra Czarek , Kacperek , Czorta dorzucam od siebie ,wiem ze to ciezkie ale musimy jeszcze wybrac :shake: z trzy psiaki.[/quote] 50?? to nie 500?? to ja się rozpisałam :crazyeye: Quote
mru Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Raduniu, tekst jest super :):):):) też się wzruszyłam! Quote
mru Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 uuuf :P bo 50 to by było z 7 słów ;) + spacje ;) Quote
mru Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']:oops: A który? ten z pierwszej czy do ogłoszeń? [/quote] oba :):):) ale ze wskazaniem na ten na pierwszą :roll: edit: przeskoczyłam znów... Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='mru']Raduniu, tekst jest super :):):):) też się wzruszyłam![/quote] :oops: A który? ten z pierwszej czy do ogłoszeń? Ophra - jak 50?? nic mi się nie mieści w 50 :shake: edit - uffff :D 500 :multi: Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='mru']oba :):):) ale ze wskazaniem na ten na pierwszą :roll: edit: przeskoczyłam znów...[/quote] ale skaczesz :crazyeye: Quote
mru Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [B]a może Jordanka... [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/jordan-swiezo-bez-lapki-moze-los-sie-usmiechnie-warszawa-47286/[/URL] co? :-( ja bym napisała te 500 znaków! [quote name='Ra_dunia']ale skaczesz :crazyeye:[/quote] jak królik! :lol: Quote
orpha Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='mru']a może Jordanka... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/jordan-swiezo-bez-lapki-moze-los-sie-usmiechnie-warszawa-47286/[/URL] co? :-( ja bym napisała te 500 znaków![/quote] Pisz Mru , ja wogole optuje za psiakami ktore nie sa sliczne ,młode bo takie zawsze maja wieksze szanse , mysle ze powinnysmy wlasnie skuoic sie na takich psich nieszczesciach , ktore sa urocze z charakteru. Poki co mam z nim dogadane tak ze byc moze uda sie zrobic z tego stala akcje a nie jednorazowy wydruk. Mru to bedzie w Pasmie , pewnie znasz bo to ursynowsko mokotowska gazeta Quote
mru Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ta znam :))) super jakby było cykliczne to by było coś!!! :D to ja napiszę i wyślę Ci dziś na tego maila :) Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Do Czarusiowego ogłoszenia dodałam jedno zdanie ;) A co do zdjęć... to nie wiem które byłoby najlepsze... Te ze schroniska chwytają za serce, ale znowu te z domu pokazują jaki z niego fajny domowy psiak... Quote
Charly Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 mnie osobiscie podobają sie najbardziej 2 zdjecia.Jedno w budzie ze schronu, a drugie to z wszystkimi kopytkami do góry:multi: Quote
orpha Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 o ilości zdjec nic mi nie mowil , ale tak sobie mysle ze do kazdego psiaka wysle mu po 2 zdjecia , jak da rade 2 to lux a jak nie to musimy miec jedno do wskazania Quote
orpha Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Mru [url=http://ogloszenia.wp.pl/kat,2335,dodajogloszenie.html]Wy Quote
mru Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 no wysłałam i chyba nawet się zmieściłam! liczenie znaków śmierdzi ;/ szczególnie jak liczysz, a ktoś ci przyłazi i coś chce (czy ja wyglądam jakbym była w pracy?:eviltong:) Quote
orpha Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 wiem dostałam :) zostallo jeszcze 75 znakow , moze dopisac cos o jego charakterze by dało rade :) Quote
orpha Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jeszcze ogłoszenie o Czareckim trzeba zredagowac , tak zeby podac wszystko co istotne :). Z Czareckim to beda 4 psiaki , jakie jeszcze macie propozycje ?? jeszcze z trzy psiaki mozemy dorzucić Quote
Recommended Posts