Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:oops:
Tylko ogłoszeń nie wpisałam, bo się pogubiłam, które aktualne a które nie...

I Weroniu - wieeeeelka prośba, daj nam znać ile jeszcze na leczenie Czarusia jest potrzebne.
Na razie wiem: 82 PLN za wizytę u weterynarza + 20 / 25 PLN każda następna wizyta (ile już ich było?) + miał dostawać antybiotyki (ile kosztowały)...
Ile kosztowała wizyta gdy wyszło, że ma grzybicę? I ile zapłaciłaś za lekarstwa?

Ja nie chcę skanów rachunków - po prostu musimy wiedzieć ile trzeba uzbierać czyli ile już wydałaś.
Przecież nie będziesz opłacać tego z własnej kieszeni - no chyba, że chcesz ;) (żartuję)

Zaraz powinny spłynąć jeszcze pieniążki z bazarku (57 PLN o ile dobrze policzyłam).

Posted

potrzebuje jakies 5-6 psiakow , znaczy napisane dla nich ogłoszenia i jakąś 1 -2 wyrazne fotki , z tym ze ogloszenie moze sie skladac z gora 500 znakow :roll:, dobrze zeby to były opisy z konkretami i danymi do kontaktu. Mam znajomego co je wystawi w gazecie ,moze nie ogolnopolskiej tylko dzielnicy mokotow w wawie ale to chyba w koncu zawsze cos ,ach i w gazecie internetowej tez to wrzuci , ale to chyba w koncu zawsze cos. Dobrze by bylo zebym do konca tygodnia przeslala mu material. Wytypujcie psiaki z Czreckim na czele rzecz jasna i plizzzz niech mi ktos przesle to na maila [email][email protected][/email]

Posted

500 znaków?? Ja tak krótko nie umiem :eviltong:
Moje typy to Czarek i Kacperek :)

Czarek ma 12 lat, 10 z nich spędził w schronisku. W tym czasie zestarzał się, oślepł, wyłysiał. Stracił nadzieję na lepsze jutro. Na szczęście dzięki wolontariuszom dostał szansę na nowe życie. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Jest przyjazny do ludzi i suczek, zachowuje czystość w domu i pomimo ślepoty świetnie sobie radzi. PROSIMY - PRZYGARNIJ PSA, KTÓRY WIDZI SERCEM! Kontakt w sprawie adopcji: (0)511-819-130

Coś jeszcze? Jakieś zmiany? Coś dodać? Coś usunąć? Zmieściłam się w 500 znakach? :roll:

Posted

no kurcze wlasnie te 50 znakow to dla mnie tez mało :/ , ale niestety takie jest ograniczenie. Dobra Czarek , Kacperek , Czorta dorzucam od siebie ,wiem ze to ciezkie ale musimy jeszcze wybrac :shake: z trzy psiaki.

Posted

[quote name='orpha']no kurcze wlasnie te 50 znakow to dla mnie tez mało :/ , ale niestety takie jest ograniczenie. Dobra Czarek , Kacperek , Czorta dorzucam od siebie ,wiem ze to ciezkie ale musimy jeszcze wybrac :shake: z trzy psiaki.[/quote]
50?? to nie 500??
to ja się rozpisałam :crazyeye:

Posted

[quote name='Ra_dunia']:oops:
A który? ten z pierwszej czy do ogłoszeń?
[/quote]

oba :):):) ale ze wskazaniem na ten na pierwszą :roll:

edit: przeskoczyłam znów...

Posted

[quote name='mru']Raduniu, tekst jest super :):):):) też się wzruszyłam![/quote]
:oops:
A który? ten z pierwszej czy do ogłoszeń?
Ophra - jak 50?? nic mi się nie mieści w 50 :shake:
edit - uffff :D 500 :multi:

Posted

[B]a może Jordanka... [/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/jordan-swiezo-bez-lapki-moze-los-sie-usmiechnie-warszawa-47286/[/URL]
co? :-(

ja bym napisała te 500 znaków!

[quote name='Ra_dunia']ale skaczesz :crazyeye:[/quote]

jak królik! :lol:

Posted

[quote name='mru']a może Jordanka...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/jordan-swiezo-bez-lapki-moze-los-sie-usmiechnie-warszawa-47286/[/URL]
co? :-(

ja bym napisała te 500 znaków![/quote]
Pisz Mru , ja wogole optuje za psiakami ktore nie sa sliczne ,młode bo takie zawsze maja wieksze szanse , mysle ze powinnysmy wlasnie skuoic sie na takich psich nieszczesciach , ktore sa urocze z charakteru. Poki co mam z nim dogadane tak ze byc moze uda sie zrobic z tego stala akcje a nie jednorazowy wydruk.
Mru to bedzie w Pasmie , pewnie znasz bo to ursynowsko mokotowska gazeta

Posted

Do Czarusiowego ogłoszenia dodałam jedno zdanie ;)
A co do zdjęć... to nie wiem które byłoby najlepsze...
Te ze schroniska chwytają za serce, ale znowu te z domu pokazują jaki z niego fajny domowy psiak...

Posted

o ilości zdjec nic mi nie mowil , ale tak sobie mysle ze do kazdego psiaka wysle mu po 2 zdjecia , jak da rade 2 to lux a jak nie to musimy miec jedno do wskazania

Posted

no wysłałam
i chyba nawet się zmieściłam!

liczenie znaków śmierdzi ;/
szczególnie jak liczysz, a ktoś ci przyłazi i coś chce (czy ja wyglądam jakbym była w pracy?:eviltong:)

Posted

jeszcze ogłoszenie o Czareckim trzeba zredagowac , tak zeby podac wszystko co istotne :). Z Czareckim to beda 4 psiaki , jakie jeszcze macie propozycje ?? jeszcze z trzy psiaki mozemy dorzucić