Darianna Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 McDzik, nie dobijaj mnie, gdzie on niby jest brudny? ;) Quote
psiulka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Darianna']McDzik, nie dobijaj mnie, gdzie on niby jest brudny? ;)[/QUOTE] Na pyszczku :evil_lol: :loveu: Quote
McDzik Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Nowy Champion Serbii :) .... + zagraniczny CACIBek do Intera dołożony :) [IMG]http://img41.imageshack.us/img41/9726/arniserbia.jpg[/IMG] Quote
Kisses Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mc, czytałam na stronce, ogromne gratulacje :loveu: Quote
Kasienkaa214 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Wow :loveu: ogromne gratulacje dla Was :loveu: !!! Quote
McDzik Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Darianna']Brawo!!! Brawo!!![/QUOTE] [quote name='Kisses']Mc, czytałam na stronce, ogromne gratulacje :loveu:[/QUOTE] [quote name='Kasienkaa214']Wow :loveu: ogromne gratulacje dla Was :loveu: !!![/QUOTE] Dziękujemy dziewczyny :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Gratulacje, jak zwykle prezentujecie się oboje rewelacyjnie ;) Quote
McDzik Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Gratulacje, jak zwykle prezentujecie się oboje rewelacyjnie ;)[/QUOTE] Dziękujemy :) Teraz myślimy gdzie by tu się wybrać powalczyć o ostatniego CACIBka, od lipca możemy. Quote
McDzik Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Kisses']a chcesz w PL czy za granicą? :D[/QUOTE] MUSZE za granicą :P mamy już nadmiar CACIBów z Polski i tylko jeden zagraniczny. Znasz prawa przyznawania Interchampionatu :) Quote
Kisses Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Aaa, no chyba, że tak :P To leć gdzieś, leeeć, z Arnoldem warto :loveu: Quote
McDzik Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Kisses']Aaa, no chyba, że tak :P To leć gdzieś, leeeć, z Arnoldem warto :loveu:[/QUOTE] No chciałam się jeszcze pochwalić opiniami amerykańskich hodowców na temat Arniego :D [QUOTE][B]PStewart:[/B]Congratulations Magda and Arni! I just love the way he holds his head... wonderful form! You both are beautiful, and you deserve all the wins for your hard work. Do you think you will ever bring Arni to compete in the USA? Phyllis[/QUOTE] [QUOTE][B]skywagon:[/B]Good job Magna and Arni!!![/QUOTE] [QUOTE][B]Kaytee Bell:[/B]Awesome!!! K[/QUOTE] [QUOTE][B]snappymac:[/B]Magda, Your Arni is just a wonderful, beautiful dog and it is obvious he loves the show ring. Keep up the good work and keep on loving him up![/QUOTE] Nie zapeszając, jedna z tych Pań ściąga do USA synka Arniego, który miejmy nadzieję narodzi się za miesiąc :) Tfu Tfu nie zapeszam :D Quote
Kisses Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [SIZE=1]Po cichu kciuki trzymamy, żeby był klon.[/SIZE] Mc, wydrukuj to i w ramkę opraw :D Quote
McDzik Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Kisses'][SIZE=1]Po cichu kciuki trzymamy, żeby był klon.[/SIZE] Mc, wydrukuj to i w ramkę opraw :D[/QUOTE] Nie bo by mi ramek nie starczyło :P już mi starczy grubasny segregator z opiniami sędziowskimi z wystaw :P mam tego na pęczki :D śpiący królewicz: [url]http://img35.imageshack.us/img35/2082/sleepingbeautyv.jpg[/url] Quote
Guest Lotty Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Serdeczne gratulacje i od nas.:multi::multi: Quote
Kisses Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Na tapetę foto, na tapetę! :loveu: Zmniejsz, bo Cię modzi zjedzą :D Quote
Kasienkaa214 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Śpiący królewicz........ boski :loveu::loveu::loveu: No no, trzymamy kciuki za klona i żeby Babcia MADZIA :lol: pękała z dumy ;) Quote
McDzik Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 [quote name='Kasienkaa214']Śpiący królewicz........ boski :loveu::loveu::loveu: No no, trzymamy kciuki za klona i żeby Babcia MADZIA :lol: pękała z dumy ;)[/QUOTE] Moja Amerykanka mi pisała, że juz nie musi byc klon :D jak nie będzie kremowego chlopaczka, to moze być zloty , a jak nie będzie chlopaczka, to może być i sunia :) już ma wszystkie opcje dokładnie rozplanowane :D Quote
McDzik Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Dostalismy dypolom championa sebii :) [IMG]http://img714.imageshack.us/img714/3162/dyplomchsr.jpg[/IMG] Quote
McDzik Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Kisses']Ale jestem dumna :D:D:D[/QUOTE] Nie tylko Ty :loveu: hihihih Quote
Guest Lotty Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wielkie gratulacje i mizianko dla Arniego No to teraz czekamy na Intera:D Quote
McDzik Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Lotty']Wielkie gratulacje i mizianko dla Arniego No to teraz czekamy na Intera:D[/QUOTE] Dziekujemy :-) Wszystko w swoim czasie, Intera nie odpuscimy :-) --- A tu zdjęcia robione komórką, Arni dziś na spacerze wyczaił takiego słodkiego jeżyka, musiałam to uwiecznić: [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/4184/jezykd.jpg[/IMG] [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/5720/arnijezyk.jpg[/IMG] Quote
Darianna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Faktycznie słodziutki jeżyk :) do zobaczenia w niedzielę :) Quote
Recommended Posts