natalia&borys Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam wszystkich po długiej przerwie :lol: Bardzo dawno mnie tutaj nie było , ale miałam dużo nauki i mało czasu :shake: Mam pytanie dotyczące wystaw : W jakiej klasie wystawiać : Pośrednia czy Otwarta? Chcemy zrobić reproduktora i Championa Polski ( najlepiej równocześnie) jaka jest różnica pomiędzy tymi klasami ? Wiem , ze pośrednia jest do 24 mies ( Borys będzie miał 24 w Wrześniu więc mamy dużo czasu ;) ) Więc w której sie bardziej opłaca? Quote
bursztynki Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam ,wszystko jedno czy wystawisz Boryska w pośredniej czy otwartej klasie,od pierwszej wystawy do ostatniej musi upłynąc 6 mies (2 krajowe ,1 międzynarodowa)aby dostał tytuł Champ.Pol.A reproduktorem może już zostać gdy uzyska 3 oceny doskonałe od trzech sedziów (wiek po 15 mies):loveu: Polecam karme 1 Choice , i Royal canin ja karmie moje hawanczyki i jestem zadowolona,oczywiście mieszam z sercami z indyka ,żołądkami.Owoce tez jedzą,jabłka,banany ,i warzywa marchewke itp.[URL="http://www.1choice.com.pl"]www.1choice.com.pl[/URL] :loveu: Quote
rodzice Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='natalia&borys']Witam wszystkich po długiej przerwie :lol: Bardzo dawno mnie tutaj nie było , ale miałam dużo nauki i mało czasu :shake: Mam pytanie dotyczące wystaw : W jakiej klasie wystawiać : Pośrednia czy Otwarta? Chcemy zrobić reproduktora i Championa Polski ( najlepiej równocześnie) jaka jest różnica pomiędzy tymi klasami ? Wiem , ze pośrednia jest do 24 mies ( Borys będzie miał 24 w Wrześniu więc mamy dużo czasu ;) ) Więc w której sie bardziej opłaca?[/quote] Obydwie klasy dają Ci to samo ale przeważnie w pośredniej jest mniejsza szansa na konkurencję lub inaczej wieksza szansa ,ze bedziesz sama . Quote
Recommended Posts