aga1215 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Wojtecki']A tak w ogóle , to wczoraj byliśmy z Poświatką jako "eksponaty" na pokazie psów ras myśliwskich w Radzyminie . Tutaj można poczytać - co i jak - oraz zobaczyć fotki :wink: Uwaga - Hania - autorka zdjęć - cały czas coś dokleja :wink: Zapraszam serdecznie [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25871[/url][/quote] rozumiem, że Poświatka w ogarach, a drugi eksponat :o Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']A tak w ogóle , to wczoraj byliśmy z Poświatką jako "eksponaty" na pokazie psów ras myśliwskich w Radzyminie . Tutaj można poczytać - co i jak - oraz zobaczyć fotki :wink: Uwaga - Hania - autorka zdjęć - cały czas coś dokleja :wink: Zapraszam serdecznie [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25871[/url][/quote] rozumiem, że Poświatka w ogarach, a drugi eksponat :o[/quote] A drugi eksponat robił za przewodnika psa myśliwskiego :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Wojtek, czy wszystkie ogary tak wcześnie siwieją? Kiedy ostatnio rozmawiałam z Basią, skarżyła się, że Jantar zaczął siwieć. Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='aga1215']Wojtek, czy wszystkie ogary tak wcześnie siwieją? Kiedy ostatnio rozmawiałam z Basią, skarżyła się, że Jantar zaczął siwieć.[/quote] Owszem, :-? ten typ tak ma - Poświata też już ma dół pyszczka porośnięty lekko siwiejącymi włoskami :roll: Quote
aga1215 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Wojtek, czy wszystkie ogary tak wcześnie siwieją? Kiedy ostatnio rozmawiałam z Basią, skarżyła się, że Jantar zaczął siwieć.[/quote] Owszem, :-? ten typ tak ma - Poświata też już ma dół pyszczka porośnięty lekko siwiejącymi włoskami :roll:[/quote] :hmmmm: na fotkach tego nie widać Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Wojtek, czy wszystkie ogary tak wcześnie siwieją? Kiedy ostatnio rozmawiałam z Basią, skarżyła się, że Jantar zaczął siwieć.[/quote] Owszem, :-? ten typ tak ma - Poświata też już ma dół pyszczka porośnięty lekko siwiejącymi włoskami :roll:[/quote] :hmmmm: na fotkach tego nie widać[/quote] to bardzo dobrze , znaczy się że ma właściwy szampon koloryzujący :wink: 8) :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Wojtek, czy wszystkie ogary tak wcześnie siwieją? Kiedy ostatnio rozmawiałam z Basią, skarżyła się, że Jantar zaczął siwieć.[/quote] Owszem, :-? ten typ tak ma - Poświata też już ma dół pyszczka porośnięty lekko siwiejącymi włoskami :roll:[/quote] :hmmmm: na fotkach tego nie widać[/quote] to bardzo dobrze , znaczy się że ma właściwy szampon koloryzujący :wink: 8) :lol:[/quote]a nie pasta do obuwia :wink: Quote
aga1215 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Wojtek, czy wszystkie ogary tak wcześnie siwieją? Kiedy ostatnio rozmawiałam z Basią, skarżyła się, że Jantar zaczął siwieć.[/quote] Owszem, :-? ten typ tak ma - Poświata też już ma dół pyszczka porośnięty lekko siwiejącymi włoskami :roll:[/quote] :hmmmm: na fotkach tego nie widać[/quote] to bardzo dobrze , znaczy się że ma właściwy szampon koloryzujący :wink: 8) :lol:[/quote] tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink: Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Wojtek, czy wszystkie ogary tak wcześnie siwieją? Kiedy ostatnio rozmawiałam z Basią, skarżyła się, że Jantar zaczął siwieć.[/quote] Owszem, :-? ten typ tak ma - Poświata też już ma dół pyszczka porośnięty lekko siwiejącymi włoskami :roll:[/quote] :hmmmm: na fotkach tego nie widać[/quote] to bardzo dobrze , znaczy się że ma właściwy szampon koloryzujący :wink: 8) :lol:[/quote]a nie pasta do obuwia :wink:[/quote] jednak zdecydowaliśmy się na szampon - gdyż była większa paleta barw do wyboru :wink: :wink: :wink: Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol:[/quote] idę spać - skoro świt :evilbat: mają przyjśc malarze :evilbat: DOBRANOC :D [size=1]może od tych kolorków i sny będę mieć kolorowe... czego i Wam życzę :P [/size] Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol:[/quote] idę spać - skoro świt :evilbat: mają przyjśc malarze :evilbat: DOBRANOC :D [size=1]może od tych kolorków i sny będę mieć kolorowe...[/size][/quote] Artyści czy pokojowi ? :lol: Dobranoc :wink: :wink: :wink: Quote
aga1215 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol:[/quote] idę spać - skoro świt :evilbat: mają przyjśc malarze :evilbat: DOBRANOC :D [size=1]może od tych kolorków i sny będę mieć kolorowe...[/size][/quote] Artyści czy pokojowi ? :lol: Dobranoc :wink: :wink: :wink:[/quote] artyści pokojowi :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol:[/quote] idę spać - skoro świt :evilbat: mają przyjśc malarze :evilbat: DOBRANOC :D [size=1]może od tych kolorków i sny będę mieć kolorowe...[/size][/quote] Artyści czy pokojowi ? :lol: Dobranoc :wink: :wink: :wink:[/quote] artyści pokojowi :wink: :lol:[/quote] No to jestem spokojny o efekty ich pracy :wink: 8) :lol: podaj im tylko rano kefir i 2KC :P :P :P Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 No to dobranoc wszystkim :wink: :wink: :wink: Quote
aga1215 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol:[/quote] idę spać - skoro świt :evilbat: mają przyjśc malarze :evilbat: DOBRANOC :D [size=1]może od tych kolorków i sny będę mieć kolorowe...[/size][/quote] Artyści czy pokojowi ? :lol: Dobranoc :wink: :wink: :wink:[/quote] artyści pokojowi :wink: :lol: [/quote] No to jestem spokojny o efekty ich pracy :wink: 8) :lol: podaj im tylko rano kefir i 2KC :P :P :P[/quote] sami se przynoszą kefir :wink: :lol: zrobili mi szafę z kuszetkami :multi: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol:[/quote] idę spać - skoro świt :evilbat: mają przyjśc malarze :evilbat: DOBRANOC :D [size=1]może od tych kolorków i sny będę mieć kolorowe...[/size][/quote] Artyści czy pokojowi ? :lol: Dobranoc :wink: :wink: :wink:[/quote] artyści pokojowi :wink: :lol: [/quote] No to jestem spokojny o efekty ich pracy :wink: 8) :lol: podaj im tylko rano kefir i 2KC :P :P :P[/quote] sami se przynoszą kefir :wink: :lol: zrobili mi szafę z kuszetkami :multi:[/quote]a dla kogo te kuszetki :o dla kocików :o Quote
aga1215 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']tak :roll: myślałam, że foty retuszujesz :wink:[/quote] łatwiej jest mi kupić jakiś środek koloryzujący :oops: :wink: :lol:[/quote] idę spać - skoro świt :evilbat: mają przyjśc malarze :evilbat: DOBRANOC :D [size=1]może od tych kolorków i sny będę mieć kolorowe...[/size][/quote] Artyści czy pokojowi ? :lol: Dobranoc :wink: :wink: :wink:[/quote] artyści pokojowi :wink: :lol: [/quote] No to jestem spokojny o efekty ich pracy :wink: 8) :lol: podaj im tylko rano kefir i 2KC :P :P :P[/quote] sami se przynoszą kefir :wink: :lol: zrobili mi szafę z kuszetkami :multi:[/quote]a dla kogo te kuszetki :o dla kocików :o[/quote] som one duże :multi: i na książki i na dyskietki i inne biurowo-szkolne rzeczy, kotki tysz mogą :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='aga1215'] zrobili mi szafę z kuszetkami :multi: som one duże :multi: i na książki i na dyskietki i inne biurowo-szkolne rzeczy, kotki tysz mogą :wink: :lol:[/quote] A Wektor to co ? - PIES ???? 8) Jemu się też miejsce w kuszecie należy ! :wink: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] zrobili mi szafę z kuszetkami :multi: som one duże :multi: i na książki i na dyskietki i inne biurowo-szkolne rzeczy, kotki tysz mogą :wink: :lol:[/quote] A Wektor to co ? - PIES ???? 8) Jemu się też miejsce w kuszecie należy ! :wink:[/quote]on dostanie przedział sypialny :wink: Quote
Wojtecki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] zrobili mi szafę z kuszetkami :multi: som one duże :multi: i na książki i na dyskietki i inne biurowo-szkolne rzeczy, kotki tysz mogą :wink: :lol:[/quote] A Wektor to co ? - PIES ???? 8) Jemu się też miejsce w kuszecie należy ! :wink:[/quote]on dostanie przedział sypialny :wink:[/quote] A najlepiej salonkę całą - taką, jaką miał Towarzysz Włodzimierz Iljicz :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] zrobili mi szafę z kuszetkami :multi: som one duże :multi: i na książki i na dyskietki i inne biurowo-szkolne rzeczy, kotki tysz mogą :wink: :lol:[/quote] A Wektor to co ? - PIES ???? 8) Jemu się też miejsce w kuszecie należy ! :wink:[/quote]on dostanie przedział sypialny :wink:[/quote] A najlepiej salonkę całą - taką, jaką miał Towarzysz Włodzimierz Iljicz :lol: :lol: :lol:[/quote]a nasz pan były prezydent to chyba też salonką popychał :wink: Quote
Wojtecki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'] A najlepiej salonkę całą - taką, jaką miał Towarzysz Włodzimierz Iljicz :lol: :lol: :lol:[/quote]a nasz pan były prezydent to chyba też salonką popychał :wink:[/quote] Jak widać - władza, niezależnie od ustroju - ceni sobie komfort i wygodę podróżowania :wink: :wink: :wink: Quote
Wojtecki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst']puk puk gdzie sa male ogarkowe zdjecia 8)[/quote] a kto tam puk puk ? 8) no nie mam żadnych fotek :-? ale jak tylko dostanę coś - to zaraz wrzucam :wink: :wink: :wink: Quote
Recommended Posts