Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświatka jedzie z Tobą?

Aaaa i zapomniałam na śmierć spytać - twoja żona wspominała coś o tym, ze może miałbyś ochotę na 4 kg mrożonych łapek dla psicy :wink:
Bo kupiłam dla Ady, ale ona nie daje znaku życia i nie idzie sie z nia skontaktowac :( Sa zamrożone, więc na pewno nie są nieświeże, ale poniewaz kupione dwa tygodnie temu, to cena bardzo promocyjna - całkiem darmo :wink:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Poświatka jedzie z Tobą?[/quote]

Nie jedzie, Poświatka zostaje w domu, bo nie ma sensu męczyć psicy jazdą 450 km w sobotę i drugie 450 km w niedzielę :-?
Sąsiadka będzie ją na sikanie wyprowadzać i da jej jeść ( jak nie zapomni
:roll: )

[quote name='asher']
Aaaa i zapomniałam na śmierć spytać - twoja żona wspominała coś o tym, ze może miałbyś ochotę na 4 kg mrożonych łapek dla psicy :wink:
Bo kupiłam dla Ady, ale ona nie daje znaku życia i nie idzie sie z nia skontaktowac :( Sa zamrożone, więc na pewno nie są nieświeże, ale poniewaz kupione dwa tygodnie temu, to cena bardzo promocyjna - całkiem darmo :wink:[/quote]

Myślę, że jakoś te kurze łapki uda się nam zagospodarować :wink:
Dzięki za pamięć :D
Odezwę się do Ciebie po niedzieli - na pw 8)

Posted

Fotek póki co nie zobaczycie, bo Wojtecki gapa zostawił całą "zakopiańską" płytkę ze mną :roll: .
Zostaliśmy wczoraj przewiezieni do Szczawnicy, gdzie na dzieńdobry mieliśmy "lokalne" atrakcje. Rozpętała się burza z gradem, wyłączyli prąd na dobre parę godzin, my jeszcze na walizkach i torbach......
Niedługo zobaczę się z Agą :angel: :angel: :angel: i jej stadkiem :P .

Posted

Wojtecki Szczawnicę opuścił dosyć późno i stąd to jego zapomnienie.
Za to po moim powrocie, co już nastąpi za raptem trzy tygodnie, nadrobimy niedociągnięcia.
Podobno po trasie do Warszawy też nie było za wesoło, a o 19 cała zakopianka utknęła w związku z tą burzą.
Nie ma to jak dodatkowe atrakcje. Z taką oto pompą Aga1215 powitała nas na swoich włościach.... :P
A teraz pa, pa, spadamy opijać się wodą leczniczą :P .

Posted

Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Okazało się , że mała ma alergię na koty :-?

Trza bedzie kogoś uśpić , chiba 8)

Posted

[quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Trza bedzie kogoś uśpić , chiba 8)[/quote]no przecie ze NIE KOTY :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Trza bedzie kogoś uśpić , chiba 8)[/quote]no przecie ze NIE KOTY :wink:[/quote]

no proszę , proszę - następna domyślna :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

no proszę , proszę - następna domyślna :lol: :lol: :lol:[/quote]no nie mów że wątpiłes w nasze umiejętności przewidywania / że nie wspomne o inteligencji :oops: :wink: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

no proszę , proszę - następna domyślna :lol: :lol: :lol:[/quote]no nie mów że wątpiłes w nasze umiejętności przewidywania / że nie wspomne o inteligencji :oops: :wink: /[/quote]

hm wrodzona intelligencja i urok osobisty sprawiaja ze jestesmy w stanie odgadnac kazda zagatke kryminalna i nie tylko ;) :lol:

A i ta skromnosc ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

no proszę , proszę - następna domyślna :lol: :lol: :lol:[/quote]no nie mów że wątpiłes w nasze umiejętności przewidywania / że nie wspomne o inteligencji :oops: :wink: /[/quote]

Ależ ja przecież oczekiwałem takiej - normalnej przecież i logicznej 8) - reakcji od Was, moje koffane Przyjaciółki :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Ależ ja przecież oczekiwałem takiej - normalnej przecież i logicznej 8) - reakcji od Was, moje koffane Przyjaciółki :wink: :wink: :wink:[/quote] :kciuki: za słuszność decyzji :drinking:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

hm wrodzona intelligencja i urok osobisty sprawiaja ze jestesmy w stanie odgadnac kazda zagatke kryminalna i nie tylko ;) :lol:

A i ta skromnosc ;)[/quote]

przede wszystkim czar , urok, wdzięk, powab no i inteligencja - to są Wasze cechy bezdyskusyjnie :lol:

no i oczywiście skromność, skromność i jeszcze raz skromność 8) 8) 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Ależ ja przecież oczekiwałem takiej - normalnej przecież i logicznej 8) - reakcji od Was, moje koffane Przyjaciółki :wink: :wink: :wink:[/quote] :kciuki: za słuszność decyzji :drinking:[/quote]

o`k,
to wysyłam do Szczawnicy sms-a o treści : " Uśpić i zakopać - wiesz kogo" :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Ależ ja przecież oczekiwałem takiej - normalnej przecież i logicznej 8) - reakcji od Was, moje koffane Przyjaciółki :wink: :wink: :wink:[/quote]

[img]http://img351.imageshack.us/img351/154/beztytuu22dz.jpg[/img]

jaka mamy kolejna misje ;)

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Ależ ja przecież oczekiwałem takiej - normalnej przecież i logicznej 8) - reakcji od Was, moje koffane Przyjaciółki :wink: :wink: :wink:[/quote] :kciuki: za słuszność decyzji :drinking:[/quote]

o`k,
to wysyłam do Szczawnicy sms-a o treści : " Uśpić i zakopać - wiesz kogo" :lol: :lol: :lol:[/quote] :D o zrozumienie treści sms-a to juz jestem spokojna , byle go niepowołana osoba :wink: nie odebrała :-?

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Ależ ja przecież oczekiwałem takiej - normalnej przecież i logicznej 8) - reakcji od Was, moje koffane Przyjaciółki :wink: :wink: :wink:[/quote]

jaka mamy kolejna misje ;)[/quote]

ŁAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁ !!!!
YEEEEEEAAAAAAAAAHHHH !!!!
O Materdejo !!!!!!!!

Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie
przyjeżdżajcie w takim razie pomóc mi koszule poprasować 8) 8) 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:D o zrozumienie treści sms-a to juz jestem spokojna , byle go niepowołana osoba :wink: nie odebrała :-?[/quote]

Spoko, spoko - full dyskrecja jest zapewniona 8) :wink: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

jaka mamy kolejna misje ;)[/quote]

ŁAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁ !!!!
YEEEEEEAAAAAAAAAHHHH !!!!
O Materdejo !!!!!!!!

Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie
przyjeżdżajcie w takim razie pomóc mi koszule poprasować 8) 8) 8)[/quote]a nie prościej jakiś t-shirt założyć , no ewentualnie nową zakupić :wink:

Posted

hahaha Charli ja sie naprzyklad teraz relaksuje sie przed sprzataniem qtore robie od wczoraj (to znaczy przymierzam sie do niego) dla mnie to jest mission impossible :lol: (to sprzatanie) :lol:

wiec ja Ci koszul dzis prasowac nie pomoge ale moze drugi Aniolek ;) :D