Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kraków dla mojej hodowli średnio udany ( chociaz mogło być gorzej :diabloti: ) ale za to dzisiaj

na Międzynarodowej wystawie w Brnie, w Czechach

[FONT=Times New Roman]:loveu: SURPRISE BY LOVE z Czańca :loveu: [/FONT]
[FONT=Times New Roman]CAC, CACIB i ZWYCIĘSTWO RASY !!![/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]wiem jeszcze że [/FONT]
[FONT=Arial]synek DJa SIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco CAJC i Najlepszy Junior w Rasie[/FONT]
[FONT=Arial]Markety Vixi CAC i CACIB[/FONT]
[FONT=Arial]i jeszcze Gosi Roky CAC, res.CACIB[/FONT]

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']Kraków dla mojej hodowli średnio udany ( chociaz mogło być gorzej :diabloti: ) ale za to dzisiaj

na Międzynarodowej wystawie w Brnie, w Czechach

[FONT=Times New Roman]:loveu: SURPRISE BY LOVE z Czańca :loveu: [/FONT]
[FONT=Times New Roman]CAC, CACIB i ZWYCIĘSTWO RASY !!![/FONT]

[FONT=Arial]wiem jeszcze że [/FONT]
[FONT=Arial]synek DJa SIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco CAJC i Najlepszy Junior w Rasie[/FONT]
[FONT=Arial]Markety Vixi CAC i CACIB[/FONT]
[FONT=Arial]i jeszcze Gosi Roky CAC, res.CACIB[/FONT]

wowowow GRATULACJE dla Luckyego super

Posted

kolejne wspaniałe wieści :)
kiedy Lucky wygrywał w Czechach, zdobywając drugi CACIB do Intera, z drugiego kraju no i zaczynając swój kolejny championat
w tym samym czasie w Rosji, na dwóch Międzynarodowych Wystawach w Saint Petersburgu kolejny syn DJa :loveu: LUCIFER Rawipon :loveu: ( na stałe mieszkający w Finlandii )
zdobył
w sobote
Saint-Petersburg International Dog Show "Belye Nochi I" 28.6.2008
sędzia : Ramune Kazlauskaite, Lithuania
Lucifer Rawipon CAC, RKF Ch, CACIB i Zwycięstwo Rasy

w niedziele
Saint-Petersburg International Dog Show "Belye Nochi II" 29.6.2008
sędzia: Walter Jungblut, Germany
Lucifer Rawipon CAC, RKF Ch, CACIB i Zwycięstwo Rasy

teraz Marja czeka aż Lucek skończy 2 lata ( w sierpniu ) by mógł ukończyć Championat Finlandii :)

Posted

[FONT=Arial]tak to NA PEWNO Zwycięzca Rasy pies z klasy pośredniej[/FONT]

[FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION NIEMIEC
MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI
MŁODZIEŻOWY CHAMPION RUMUNII
kwalifikacja na Cruft 2008
Najlepsze Szczenię Specjalistycznej Wystawy Lhasa Apso w Czechach,
Najlepsze Szczenię Europejskiej Wystawy Ras Tybetańskich w Niemczech,
BEST OF GRUP
BEST OF GRUP Puppy w Austrii,
wielokrotnie : Najlepsze Szczenię w Rasie, Najlepszy Junior w Rasie,
Zwycięzca Młodzieży/CAJC, CWC/CAC, res.CACIB, CACIB, Zwycięzca Rasy
rozpoczęty : Międzynarodowy Championat, Championat Polski, Championat
Chorwacji, Championat Czech
[/FONT]

[FONT=Arial]i jego kolejne nie udane zdjęcie do kolekcji :)[/FONT]

[FONT=Arial]McDzik byłas na tej wystawie to prosze podeślij mi i inne zdjęcia, nie byłaś to może przez przypadek znalazłaś je gdzieś w necie i domyśliłaś się który pies jest który ( masz linki do tej strony ? ) czy po prostu dostałaś fotki od kogoś "życzliwego" ? :) [/FONT]

[FONT=Arial]pozdrawiamy życzliwego :) :hand:[/FONT]

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
[FONT=Arial]tak to NA PEWNO Zwycięzca Rasy pies z klasy pośredniej[/FONT]

[FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION NIEMIEC[/FONT]
[FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI[/FONT]
[FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION RUMUNII[/FONT]
[FONT=Arial]kwalifikacja na Cruft 2008[/FONT]
[FONT=Arial]Najlepsze Szczenię Specjalistycznej Wystawy Lhasa Apso w Czechach,[/FONT]
[FONT=Arial]Najlepsze Szczenię Europejskiej Wystawy Ras Tybetańskich w Niemczech,[/FONT]
[FONT=Arial]BEST OF GRUP[/FONT]
[FONT=Arial]BEST OF GRUP Puppy w Austrii,[/FONT]
[FONT=Arial]wielokrotnie : Najlepsze Szczenię w Rasie, Najlepszy Junior w Rasie,[/FONT]
[FONT=Arial]Zwycięzca Młodzieży/CAJC, CWC/CAC, res.CACIB, CACIB, Zwycięzca Rasy[/FONT]
[FONT=Arial]rozpoczęty : Międzynarodowy Championat, Championat Polski, Championat[/FONT]
[FONT=Arial]Chorwacji, Championat Czech[/FONT]

[FONT=Arial]McDzik byłas na tej wystawie to prosze podeślij mi i inne zdjęcia, nie byłaś to może przez przypadek znalazłaś je gdzieś w necie i domyśliłaś się który pies jest który ( masz linki do tej strony ? ) czy po prostu dostałaś fotki od kogoś "życzliwego" ? :) [/FONT]

yhym to przepraszam ale dla mnie w tym momencie tytuly nie sa najwazniejsze patrze na psa:roll:

Posted

przepraszasz i przepraszasz a chyba nie masz za co ? :diabloti:

to dobrze, że patrzysz na psa myślę, ze Ci wszyscy sędziowie, z wielu krajów i w wielu krajach, którzy tak wspaniale ocenili i oceniają Lutka, również patrzyli na psa , na jego budowe , ruch.... szata bardzo ważna i daje efekt ale jak widać nie dla wszystkich sędziów najważniejsza. Za włos Lutek przegrywa u sędziów którzy właśnie patrzą na włos a nie na wady przykryte włosem długie ryjki, wyłupiaste oczka, okrągłe głowy, braki przedpiersia, krótki wykrok, karpiowaty grzbiet ( albo siodło ), wąski tył, nie noszenie ogona itd itd...
włascicielka nauczyła się już jak pielegnowac lhasaki ( Lutek był jej pierwszym ), no cóz teraz potrzebny jest Lutkowi czas a i włos będzie miał :)

Posted

Ja sie nie znam na rasie, patrze z zewnatrz i to jest pies ozdobny i do towarzystwa wiec futro jak najbardzej powinien miec i mysle ze tez sie liczy;)A co do budowy nie wypowiadam sie ;)

Posted

ja też bym wolała żeby miał długie wspaniałe futro i wierze, że włascicielce uda sie takie wyhodować
ale szkoda go teraz nie wystawiać skoro tak podoba sie sędziom i wygrywa, a "życzliwi" i tak zawsze coś znajdą ;)

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):

Nie, nie było mnie tam :) Ja się na nich nie znam nawet :oops: Prosiłam znajomą od molosów, która tam pojechała, żeby mi ufociła spaniele tybetańskie, a ona mi przywiozła Lhasa.. więcej zdjęć raczej nie ma..:oops: Pomyślałam, że jak już ST nie mam, to z tej pomyłki chociaż taki uzytek będzie, jak je tutaj wkleje..:oops:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
ja też bym wolała żeby miał długie wspaniałe futro i wierze, że włascicielce uda sie takie wyhodować
ale szkoda go teraz nie wystawiać skoro tak podoba sie sędziom i wygrywa, a "życzliwi" i tak zawsze coś znajdą ;)

Pies po Dj więc będzie miał piękny i wspaniały włos :evil_lol:
:cool3:Fakt "życzliwi zawsze coś znajdą" w końcu nie ma psów doskonałych
Pozdrawiam;)

Posted

drogi moderatorze nie reagowałam tak jak obiecałam i ??? i dziecko wróciło z wakacji i zaczyna się.... a każdy ma jakąś cierpliwość

dopisek :
rozumiem dziewczynki z Rzeszowa, że w ten sposób odreagowujecie swoje sukcesy z Krakowa

Posted

Mój pies na lokacie z doskonałą zaraz za psem, który był III na BIS JUNIOR - więc nie uważam tego za porażke i także jestem zadowolona ;)
"Dzieci" w leonkach w dość sporej stawce- Olivka-V1, Zw.Mł,NJwR, a Mirko w kl.otwartej, V1, CWC..u sędziego, który jest przewodniczącym słowackiego klubu leonbergera i w rasie zrobił pogrom, bardzo małą ilością ocen doskonałych??? Piękne wyniki!
Jeśli ktoś czuje się tym urażony, to również - PRZEPRASZAM
i pozdrawiam :)

Posted

Diablica napisał(a):
Napisałam Coś nie tak?jesli tak to PRZEPRASZAM:-(
Ja z Krakowa jestem zadowolona;)
Pozdrawiam:)

przeprosić to powinnaś włascicielke Luckiego, napisałam mi posta, nie będzie tego komentować a...
a poza tym doskonale wie kto robił zdjęcia

nie no nie dziwie Ci sie , że jesteś zadowolona zawsze to doskonała, tak trzymać !

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
przeprosić to powinnaś włascicielke Luckiego, napisałam mi posta, nie będzie tego komentować a...
a poza tym doskonale wie kto robił zdjęcia

nie no nie dziwie Ci sie , że jesteś zadowolona zawsze to doskonała, tak trzymać !

Doskonała CWC i Res.Cacib:) jak widziałaś było sporo BDB...
Fotki fotkami ale każdy wie jak pies wygląda
Wklej udana fotke Suprise By Love i po sprawie,przynajmniej ja tak to widzę (nie musi byc z ringu wystarczy w postawie);)
Dla mnie koniec tematu.Pozdrawiam:loveu: