Dzidtka_Gl Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Kraków dla mojej hodowli średnio udany ( chociaz mogło być gorzej :diabloti: ) ale za to dzisiaj na Międzynarodowej wystawie w Brnie, w Czechach [FONT=Times New Roman]:loveu: SURPRISE BY LOVE z Czańca :loveu: [/FONT] [FONT=Times New Roman]CAC, CACIB i ZWYCIĘSTWO RASY !!![/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]wiem jeszcze że [/FONT] [FONT=Arial]synek DJa SIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco CAJC i Najlepszy Junior w Rasie[/FONT] [FONT=Arial]Markety Vixi CAC i CACIB[/FONT] [FONT=Arial]i jeszcze Gosi Roky CAC, res.CACIB[/FONT] Quote
Nasza Sfora Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No NO PROSZĘ GRATULACJE!! :laola: :Dog_run: Quote
macsow1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']Kraków dla mojej hodowli średnio udany ( chociaz mogło być gorzej :diabloti: ) ale za to dzisiaj na Międzynarodowej wystawie w Brnie, w Czechach [FONT=Times New Roman]:loveu: SURPRISE BY LOVE z Czańca :loveu: [/FONT] [FONT=Times New Roman]CAC, CACIB i ZWYCIĘSTWO RASY !!![/FONT] [FONT=Arial]wiem jeszcze że [/FONT] [FONT=Arial]synek DJa SIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco CAJC i Najlepszy Junior w Rasie[/FONT] [FONT=Arial]Markety Vixi CAC i CACIB[/FONT] [FONT=Arial]i jeszcze Gosi Roky CAC, res.CACIB[/FONT] wowowow GRATULACJE dla Luckyego super Quote
Dzidtka_Gl Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 kolejne wspaniałe wieści :) kiedy Lucky wygrywał w Czechach, zdobywając drugi CACIB do Intera, z drugiego kraju no i zaczynając swój kolejny championat w tym samym czasie w Rosji, na dwóch Międzynarodowych Wystawach w Saint Petersburgu kolejny syn DJa :loveu: LUCIFER Rawipon :loveu: ( na stałe mieszkający w Finlandii ) zdobył w sobote Saint-Petersburg International Dog Show "Belye Nochi I" 28.6.2008 sędzia : Ramune Kazlauskaite, Lithuania Lucifer Rawipon CAC, RKF Ch, CACIB i Zwycięstwo Rasy w niedziele Saint-Petersburg International Dog Show "Belye Nochi II" 29.6.2008 sędzia: Walter Jungblut, Germany Lucifer Rawipon CAC, RKF Ch, CACIB i Zwycięstwo Rasy teraz Marja czeka aż Lucek skończy 2 lata ( w sierpniu ) by mógł ukończyć Championat Finlandii :) Quote
McDzik Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 To jest chyba Najlepsza Suka w Rasie z CACIB To jest BOB Junior A to jest chyba Najlepszy Dorosły Pies w Rasie z BOB Quote
Florka_xyz Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 McDzik napisał(a):To jest chyba Najlepsza Suka w Rasie z CACIB http://img357.imageshack.us/img357/1130/bialara5.png To jest BOB Junior http://img104.imageshack.us/img104/1577/czarnyfs2.png A to jest chyba Najlepszy Dorosły Pies w Rasie z BOB http://img377.imageshack.us/img377/8707/zlotayf8.png O matko....PRzepraszam ale czy to jest Zw.Rasy ? Na pewno ? :roll::roll::roll: Quote
Dzidtka_Gl Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]tak to NA PEWNO Zwycięzca Rasy pies z klasy pośredniej[/FONT] [FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION NIEMIEC MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI MŁODZIEŻOWY CHAMPION RUMUNII kwalifikacja na Cruft 2008 Najlepsze Szczenię Specjalistycznej Wystawy Lhasa Apso w Czechach, Najlepsze Szczenię Europejskiej Wystawy Ras Tybetańskich w Niemczech, BEST OF GRUP BEST OF GRUP Puppy w Austrii, wielokrotnie : Najlepsze Szczenię w Rasie, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Młodzieży/CAJC, CWC/CAC, res.CACIB, CACIB, Zwycięzca Rasy rozpoczęty : Międzynarodowy Championat, Championat Polski, Championat Chorwacji, Championat Czech[/FONT] [FONT=Arial]i jego kolejne nie udane zdjęcie do kolekcji :)[/FONT] [FONT=Arial]McDzik byłas na tej wystawie to prosze podeślij mi i inne zdjęcia, nie byłaś to może przez przypadek znalazłaś je gdzieś w necie i domyśliłaś się który pies jest który ( masz linki do tej strony ? ) czy po prostu dostałaś fotki od kogoś "życzliwego" ? :) [/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiamy życzliwego :) :hand:[/FONT] Quote
Florka_xyz Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):[FONT=Arial]tak to NA PEWNO Zwycięzca Rasy pies z klasy pośredniej[/FONT] [FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION NIEMIEC[/FONT] [FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI[/FONT] [FONT=Arial]MŁODZIEŻOWY CHAMPION RUMUNII[/FONT] [FONT=Arial]kwalifikacja na Cruft 2008[/FONT] [FONT=Arial]Najlepsze Szczenię Specjalistycznej Wystawy Lhasa Apso w Czechach,[/FONT] [FONT=Arial]Najlepsze Szczenię Europejskiej Wystawy Ras Tybetańskich w Niemczech,[/FONT] [FONT=Arial]BEST OF GRUP[/FONT] [FONT=Arial]BEST OF GRUP Puppy w Austrii,[/FONT] [FONT=Arial]wielokrotnie : Najlepsze Szczenię w Rasie, Najlepszy Junior w Rasie,[/FONT] [FONT=Arial]Zwycięzca Młodzieży/CAJC, CWC/CAC, res.CACIB, CACIB, Zwycięzca Rasy[/FONT] [FONT=Arial]rozpoczęty : Międzynarodowy Championat, Championat Polski, Championat[/FONT] [FONT=Arial]Chorwacji, Championat Czech[/FONT] [FONT=Arial]i jego kolejne nie udane zdjęcie do kolekcji :)[/FONT] [FONT=Arial]McDzik byłas na tej wystawie to prosze podeślij mi i inne zdjęcia, nie byłaś to może przez przypadek znalazłaś je gdzieś w necie i domyśliłaś się który pies jest który ( masz linki do tej strony ? ) czy po prostu dostałaś fotki od kogoś "życzliwego" ? :) [/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiamy życzliwego :) :hand:[/FONT] yhym to przepraszam ale dla mnie w tym momencie tytuly nie sa najwazniejsze patrze na psa:roll: Quote
Dzidtka_Gl Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 przepraszasz i przepraszasz a chyba nie masz za co ? :diabloti: to dobrze, że patrzysz na psa myślę, ze Ci wszyscy sędziowie, z wielu krajów i w wielu krajach, którzy tak wspaniale ocenili i oceniają Lutka, również patrzyli na psa , na jego budowe , ruch.... szata bardzo ważna i daje efekt ale jak widać nie dla wszystkich sędziów najważniejsza. Za włos Lutek przegrywa u sędziów którzy właśnie patrzą na włos a nie na wady przykryte włosem długie ryjki, wyłupiaste oczka, okrągłe głowy, braki przedpiersia, krótki wykrok, karpiowaty grzbiet ( albo siodło ), wąski tył, nie noszenie ogona itd itd... włascicielka nauczyła się już jak pielegnowac lhasaki ( Lutek był jej pierwszym ), no cóz teraz potrzebny jest Lutkowi czas a i włos będzie miał :) Quote
Florka_xyz Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ja sie nie znam na rasie, patrze z zewnatrz i to jest pies ozdobny i do towarzystwa wiec futro jak najbardzej powinien miec i mysle ze tez sie liczy;)A co do budowy nie wypowiadam sie ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ja też bym wolała żeby miał długie wspaniałe futro i wierze, że włascicielce uda sie takie wyhodować ale szkoda go teraz nie wystawiać skoro tak podoba sie sędziom i wygrywa, a "życzliwi" i tak zawsze coś znajdą ;) Quote
McDzik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a): [FONT=Arial]i jego kolejne nie udane zdjęcie do kolekcji :)[/FONT] [FONT=Arial]McDzik byłas na tej wystawie to prosze podeślij mi i inne zdjęcia, nie byłaś to może przez przypadek znalazłaś je gdzieś w necie i domyśliłaś się który pies jest który ( masz linki do tej strony ? ) czy po prostu dostałaś fotki od kogoś "życzliwego" ? :) [/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiamy życzliwego :) :hand:[/FONT] Nie, nie było mnie tam :) Ja się na nich nie znam nawet :oops: Prosiłam znajomą od molosów, która tam pojechała, żeby mi ufociła spaniele tybetańskie, a ona mi przywiozła Lhasa.. więcej zdjęć raczej nie ma..:oops: Pomyślałam, że jak już ST nie mam, to z tej pomyłki chociaż taki uzytek będzie, jak je tutaj wkleje..:oops: Quote
Diablica Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):ja też bym wolała żeby miał długie wspaniałe futro i wierze, że włascicielce uda sie takie wyhodować ale szkoda go teraz nie wystawiać skoro tak podoba sie sędziom i wygrywa, a "życzliwi" i tak zawsze coś znajdą ;) Pies po Dj więc będzie miał piękny i wspaniały włos :evil_lol: :cool3:Fakt "życzliwi zawsze coś znajdą" w końcu nie ma psów doskonałych Pozdrawiam;) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 drogi moderatorze nie reagowałam tak jak obiecałam i ??? i dziecko wróciło z wakacji i zaczyna się.... a każdy ma jakąś cierpliwość dopisek : rozumiem dziewczynki z Rzeszowa, że w ten sposób odreagowujecie swoje sukcesy z Krakowa Quote
Diablica Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Napisałam Coś nie tak?jesli tak to PRZEPRASZAM:-( Ja z Krakowa jestem zadowolona;) Pozdrawiam:) Quote
McDzik Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Mój pies na lokacie z doskonałą zaraz za psem, który był III na BIS JUNIOR - więc nie uważam tego za porażke i także jestem zadowolona ;) "Dzieci" w leonkach w dość sporej stawce- Olivka-V1, Zw.Mł,NJwR, a Mirko w kl.otwartej, V1, CWC..u sędziego, który jest przewodniczącym słowackiego klubu leonbergera i w rasie zrobił pogrom, bardzo małą ilością ocen doskonałych??? Piękne wyniki! Jeśli ktoś czuje się tym urażony, to również - PRZEPRASZAM i pozdrawiam :) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Diablica napisał(a):Napisałam Coś nie tak?jesli tak to PRZEPRASZAM:-( Ja z Krakowa jestem zadowolona;) Pozdrawiam:) przeprosić to powinnaś włascicielke Luckiego, napisałam mi posta, nie będzie tego komentować a... a poza tym doskonale wie kto robił zdjęcia nie no nie dziwie Ci sie , że jesteś zadowolona zawsze to doskonała, tak trzymać ! Quote
Diablica Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):przeprosić to powinnaś włascicielke Luckiego, napisałam mi posta, nie będzie tego komentować a... a poza tym doskonale wie kto robił zdjęcia nie no nie dziwie Ci sie , że jesteś zadowolona zawsze to doskonała, tak trzymać ! Doskonała CWC i Res.Cacib:) jak widziałaś było sporo BDB... Fotki fotkami ale każdy wie jak pies wygląda Wklej udana fotke Suprise By Love i po sprawie,przynajmniej ja tak to widzę (nie musi byc z ringu wystarczy w postawie);) Dla mnie koniec tematu.Pozdrawiam:loveu: Quote
Recommended Posts