Gosia & c.o. Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gratulacje dla wszystkich wystawiających w ten weekend :multi: Ja właśnie wróciłam z Nitry, gdzie w stawce 14 lhasa u specjalisty z Włoch - Francesco Cochettiego moje apsiaki zdobyły: Chic Choix Six Stars - CAC, res.CACIB = CACIB (Sixtuś był 1 raz wystawiany w dorosłej klasie na międzynarodowej wystawie i tym występem rozpoczął championat Słowacji oraz Interchampionat) Barjea Mai Ling Panda - CAC, CACIB, BOB oraz res. Best Of Group :loveu::loveu: Teraz znikam zająć się moimi chłopakami ;) Quote
bognik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']Gratulacje dla wszystkich wystawiających w ten weekend :multi: Ja właśnie wróciłam z Nitry, gdzie w stawce 14 lhasa u specjalisty z Włoch - Francesco Cochettiego moje apsiaki zdobyły: Chic Choix Six Stars - CAC, res.CACIB = CACIB (Sixtuś był 1 raz wystawiany w dorosłej klasie na międzynarodowej wystawie i tym występem rozpoczął championat Słowacji oraz Interchampionat) Barjea Mai Ling Panda - CAC, CACIB, BOB oraz res. Best Of Group :loveu::loveu: Teraz znikam zająć się moimi chłopakami ;) Gosia - również gratuluję! Ale cieszą takie wyniki :multi: Pozdrawiam! Quote
Diablica Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']Gratulacje dla wszystkich wystawiających w ten weekend :multi: Ja właśnie wróciłam z Nitry, gdzie w stawce 14 lhasa u specjalisty z Włoch - Francesco Cochettiego moje apsiaki zdobyły: Chic Choix Six Stars - CAC, res.CACIB = CACIB (Sixtuś był 1 raz wystawiany w dorosłej klasie na międzynarodowej wystawie i tym występem rozpoczął championat Słowacji oraz Interchampionat) Barjea Mai Ling Panda - CAC, CACIB, BOB oraz res. Best Of Group :loveu::loveu: Teraz znikam zająć się moimi chłopakami ;) Suuuuuuuuper:loveu: Gratuluje,buziaczki dla chłopców Quote
sylv Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dziewczyny wielkie gratulacje za te wszystkie Wasze sukcesy w kraju i za granicą. Wielkie brawa, szczególnie dla Zwycięzcy Grupy.:multi: Quote
Recommended Posts