Okamia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 to dowiedz się i porozmawiaj z tą osobą jak byś miała okazję żeby tu na dogo nas odwiedzała :cool3::cool3::cool3: Quote
M&T Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 muszę jutro w końcu się do schronu wybrać i dowiedzieć się, jak tam z Kolti, bo teraz nie miałam czasu, bo ciągle Mickim się opiekowałam. Ale mam nadzieję, że jutro uda mi się zajrzeć do Ciapka i wtedy wszystko wybadam ;) Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 do góry :loveu: ciekawe czy zdążę dzisiaj do tego schronu wpaść :modla: Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ech, nie byłam dzisiaj w schronie, bo musiałam się własnym psem zająć :( jeszcze chory jest :( Quote
ponka1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Za to ja byłam dzisiaj w schronie..i trochę też z Kolti pogadałam, coraz głośniejsza ta "Wasza" sunia jest, cała sytuacja ją stresuje. Pani jednak tylko ogólnie pytała o Kolti, bo niestety na razie nic z adopcji nie wyszło. Biedulka czeka dalej, przybiega, domaga się pieszczot i musi czekać :shake: Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ojej, dziękuję ci bardzo :modla::modla: kurczę, szkoda, że z adopcji nic nie wyszło :( Jutro koniecznie wpadam i wymiziam moją królewnę za wszystkie czasy :loveu::loveu: Quote
ponka1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Trochę tam zmuszona jest rywalizować, bo na wybiegu są psy zbliżone wiekiem do niej i jest taka przepychanka, ale urodą się wyróżnia ! Quote
ponka1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Upps, żebym ja wiedziała numerację. Od strony ambulatorium, najpierw jest taka niska prowizorka dla szczeniaków, przedtem były tam pekińczyki i ten wybieg przylegający do tego / tam jest Kolti+ 3 inne/ potem jest pomieszczenie na słomę/blaszak/ itd... Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 aaa, to jest wybieg A zwany przez nas "Piekiełkiem" :eviltong: w sumie dobrze, że tam poszła, bo będzie miała więcej miejsca, ale mam nadzieję, że nie zrobi się agresywniejsza przez rywalizację z psiakami z wybiegu... Quote
Okamia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Na spacerek piękna pani :cool3::cool3::cool3: Martynko... nie zapomni iść do niej w końcu :lol: Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 jutro idę na bank do Ciapka :multi: wreszcie zobaczę Kolti :loveu: Quote
Atkaaaa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Martynko wchodze wchodze tylko nie piszę :D Kolti do góry!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118538[/url] Doberman szuka domu! Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no to co da wchodzenie bez pisania :eviltong: wystarczy "do góry" co zajmie jakieś 15 sek. najwyżej ;) Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 byłam dzisiaj u Kolti :loveu: jejciu, jaka ona jest radosna :):) tylko boję się, że do psów może być troszkę taka nieufna, bo jak spotkałyśmy Panią z psiakiem, to zaczęła się czaić. Przestraszyłam się, że się rzuci na tego psiaka, ale okrążyła go łukiem i powoli podeszła obwąchała i poszła dalej. Nie robiłam fotek, bo zapomniałam aparatu :cry: Quote
ponka1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Na pewno miała dzisiaj dużo radości z powodu spacerku i pieszczot, pewnie jeszcze dobrą pogodę zaliczyła, bo teraz beznadziejnie, mój pies wodą ocieka. Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 tak, akurat trafiłyśmy na dobrą pogodę i miałyśmy wiele szczęścia, bo jak odkładam Kolti na wybieg, to już zaczynało kropić. A ja jestem ciekawa, czy Cię znam :) od dawna jesteś wolontariuszką? :) Quote
ponka1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Właściwie to częściej chodziłam z psami przed 2006 r, jak schronisko było w kiepskim stanie, a teraz tylko z tymi psami, co zostały i są dłuuugo w schronie. Trochę jestem ograniczona czasem z powodu pracy ( naukę już niestety [U]dawno [/U]skończyłam). Obecnie fajnie, że jest dużo wolontariuszy, szczególnie w wakacje i weekendy, no i jest zupełnie inna atmosfera niż dawniej. Z Kolti chyba Was kiedyś spotkałam w pobliżu schroniska. Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 aaa, to widzę, że jesteś jedną ze starszych wolontariuszek :) [starszą w sensie ile chodzisz do schronu, a nie w sensie ile lat jakby co :eviltong:] mam nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać na żywo :) Quote
Recommended Posts