ponka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Taka ładna i młoda suczka na pewno przed zimą znajdzie nowy dom, lato minie, ktos ją zauważy i pokocha. Nie martwcie się o nią, bo ma duże szanse na adopcje. Fajnie, że nie brakuje jej spacerków i pieszczot. Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 wreszcie ktoś się odezwał :multi: też myślę, że szybko po wakacjach znajdzie dom, ale boję się o nią, bo ona coraz bardziej strachliwa się robi :( i żeby tylko z tego strachu nie zrodziła się agresja! :shock: Quote
ponka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kolti jest w takim kojcu - można powiedzieć na widoku, każdy chętny na adopcję zauważy ją. Ona nie chowa się do budy, hmm..trochę dużo szczeka ale szuka kontaktu z człowiekiem. To jest plus tego miejsca, z drugiej strony może to centralne położenie trochę ją stresuje, może w zwykłym boksie by się wyciszyła i poczuła pewniej. Nie wiem jak reaguje do psów oprócz Santy. Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jak byłam z nią na bulwarze to zauważyłam, że bardziej toleruje suczki, ale to był jeden spacer, więc nie wiem, czy to reguła :shake: ponka, a ty jesteś wolontariuszką w Gdyni? :):) Quote
ponka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Teraz jestem rzadziej w schronie z powodu godzin pracy, ale staram się wychodzić ze starszymi, większymi psami. Tak więc w porównaniu z weteranami, to Kolti jest miss. Jednak poważnie, powinna w miarę szybko opuścić schronisko, żeby nie miała "skrzywionej" psychiki. Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Aha :) Ech, 3mam mocno kciuki za jej szybki domek, mam nadzieję, że w końcu kogoś zauroczy tak jak mnie ;)) Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Widzę że sobie pogadałyście :D W górę maleńka Quote
M&T Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dzisiaj byłam u Kolti :) 29.07. miała sterylkę, więc muszę uaktualnić wszystkie ogłoszenia i jak Agata wróci to niech aktualizuje pierwszą stronę :) Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 M&T napisał(a):dzisiaj byłam u Kolti :) 29.07. miała sterylkę, więc muszę uaktualnić wszystkie ogłoszenia i jak Agata wróci to niech aktualizuje pierwszą stronę :) To dobrze :razz: przynajmniej problemu nie będzie :lol: To czekamy na Agatę :D Quote
M&T Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 do góry kochana! ostatni raz przed moim wyjazdem :) Quote
Atkaaaa Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Do góry!!! :) Powiedzcie co mam dokładnie aktualizować...? Oto baner :) Quote
ponka1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kolti po sterylce, więc kolejny plus do adopcji. Quote
ponka1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Kolti wybieg zmianiła, ale trzeba się wspinać na górę ! Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 już wróciłam i mam nadzieję, że jutro uda mi się zajrzeć do Kolti :) do góry mała! :) Quote
ponka1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kolti, szybko przed nocą na spacerek :painting: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ktoś jest zainteresowany Kolti :):) ale na razie nic dokładniejszego nie wiem, będę sprawdzać :D Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hop do góry! :) ta osoba, co zainteresowana była Kolti, to chyba od razu do schronu pójdzie ją obejrzeć, bez bezpośredniego kontaktu ze mną, więc jutro szybko lecę do schronu zobaczyć jak to wszystko wygląda Quote
Recommended Posts