ponka1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kolti, chciałabym żebyś w ten weekend poszła do domu ! Quote
ponka1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Niestety nie, jutro się wybieram, a jak bedzie lało, to w niedzielę. Quote
M&T Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 oo, jakbyś szła w ndz to by była szansa, że się spotkamy ;) Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a jutro się z tobą skarbeńku spotykam :loveu: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 za późno napisałaś :eviltong: a ja dzisiaj byłam z Korą w Ciapku i było super :loveu: wyszłyśmy z psiakami [w tym Kolti] na długaśny spacer i aż miło było popatrzeć jak się razem bawili :loveu: Kolti to mega przytulanka :loveu::loveu: i już umie komendy siad i waruj :cool3: Ale została dzisiaj przeniesiona na wybieg "G" gdzie jest taki pies, który chyba se lubi inne psy ustawiać :placz: i boję się, że tam Kolti może troszkę agresywniejsza się stać...Ale mam nadzieję, że będzie dobrze ^^ EDIT: I mam nowe fotki Kolti :multi: ale wstawię je jutro ;) Quote
ponka1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dzisiaj Kolti na żywo widziałam, miejsce się zmieniło, ale jej to chyba nie przeszkadza- nawet nie jest tak rozszczekana, jak na poprzednim wybiegu. Miła jak zawsze i chętna na pieszczoty. Na forum ciapkowa" super zdjęcia są aut. Kory, może się mylę ale na ostatnim chyba Szopen i mój puszysty biały ulubieniec ?? Quote
Recommended Posts