Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Astek zainteresował pewnych Państwa z zachodniopomorskiego, z Myśliborza (między Szczecinem a Gorzowem). Mają suczkę i przygarnęli by Astka, mają też doświadczenie, bo od zawsze w ich domu są psy. Posiadają dom i dużą, 60 arową działkę, zapewniają bardzo dobre warunki dla psa. Niestety - nie mają możliwości transportu...
Co im napisać? Może poprosić o kontakt telefoniczny?

AZA
ROCKY

na Tablicy i Alegratce oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Bejotka']Astek zainteresował pewnych Państwa z zachodniopomorskiego, z Myśliborza (między Szczecinem a Gorzowem). Mają suczkę i przygarnęli by Astka, mają też doświadczenie, bo od zawsze w ich domu są psy. Posiadają dom i dużą, 60 arową działkę, zapewniają bardzo dobre warunki dla psa. Niestety - nie mają możliwości transportu...

AZA
ROCKY

na Tablicy i Alegratce, wkrótce na kolejnych stronach...
Rzeczywiscie daleko, ale trzeba próbować, najlepiej , niech zatelefonują do mnie, do Ani , porozmawiamy:)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Przy mnie dom znalazł Jantar, będzie miał Panią, uprawiającą jogging, również czarnuszek kot pojechał do domu.
O innych napiszą dziewczyny....

Do domku pojechali jeszcze Oskar, Nala i czarna Elza.:multi:

Posted

kasiaczek87 napisał(a):
W ramach nowego nabytku na DT przyjechał do mnie mały czarny Fafik...będziemy informować o chłopaku i będą nowe zdjęcia:)

Kasiu, a psiak gania drób?;)
Jest mozliwosc sprawdzenia?

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Przy mnie dom znalazł Jantar, będzie miał Panią, uprawiającą jogging

:multi::multi:

Doma17 napisał(a):
Do domku pojechali jeszcze Oskar, Nala i czarna Elza.:multi:

:multi::multi:

kasiaczek87 napisał(a):
W ramach nowego nabytku na DT przyjechał do mnie mały czarny Fafik...będziemy informować o chłopaku i będą nowe zdjęcia:)

Super, bo to taki mały kruszynek... Kasiu - w ogłoszeniach zostawię kontakt do Jagódki. W razie coś - ona się z Tobą skontaktuje. OK? :)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Kasiu, a psiak gania drób?;)
Jest mozliwosc sprawdzenia?

mogę sprawdzić czy gania gołębie :D, w końcu ptak to ptak;)
W ogłoszeniach kontakt jak najbardziej niech zostanie tak jak jest. Byłoby fajnie zmienić mu test ogłoszeń, żeby ludzie wiedzieli, że to domowy psiak.Myślę, że za kilka dni podam informacje gdy już będę wiedziała co z niego za gagatek

Posted

[quote name='Bejotka']Astek zainteresował pewnych Państwa z zachodniopomorskiego, z Myśliborza (między Szczecinem a Gorzowem). Mają suczkę i przygarnęli by Astka, mają też doświadczenie, bo od zawsze w ich domu są psy. Posiadają dom i dużą, 60 arową działkę, zapewniają bardzo dobre warunki dla psa. Niestety - nie mają możliwości transportu...
AZA
ROCKY

na Tablicy i Alegratce, wkrótce na kolejnych stronach...

Rozmawiałam z Panem..., chciał, by mu przysłac psa ...pocztą (bo gołębie przesyłają), albo TIR-em.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Rozmawiałam z Panem..., chciał, by mu przysłac psa ...pocztą (bo gołębie przesyłają), albo TIR-em.

I co Jagódko,przesłałaś...wiesz głupota ludzka zadziwia mnie coraz bardziej:angryy:

Posted

Jagoda1 napisał(a):

To może "gołębiem" od razu? Matko :|