Bejotka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Jagoda1 napisał(a):Napisz w ogłoszeniu "Meidżer"....;) :evil_lol::lol::evil_lol: Quote
Bejotka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ode mnie, mego Sławka i naszego Jazza dla Was wszystkich zdrowia, pomyślności i spełnienia marzeń w Nowym Roku oraz nieustawania w cudownej misji pomocy kochanym czworonogom a olsztyńskim psiakom najlepszych domków, kochających ludzi i cudownego życia, na jakie zasługują wszystkie, bez wyjątku. Oby Nowy Rok przyniósł im odmianę losu i błogie, szczęśliwe życie ze swoim Pańciostwem :) Quote
Ania_i_Kropka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Nowy Rok w swoim domku spędzi Dusia. Adoptowali ją Państwo, którzy mieli zawsze bokserki. Niedawno odeszła ich ukochana sunia Kaja. Państwo zdecydowali się na mniejszą sunię. Dusia zamieszkała w bloku z kotką Dodą. Quote
kasiaczek87 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Nowy Rok w swoim domku spędzi Dusia. Adoptowali ją Państwo, którzy mieli zawsze bokserki. Niedawno odeszła ich ukochana sunia Kaja. Państwo zdecydowali się na mniejszą sunię. Dusia zamieszkała w bloku z kotką Dodą. Czy to ta Dusia, która miała trafić do mnie? Jeśli tak to możemy zaobserwować ciekawą zależność- to już 2 sunia która zanim przyjechała do mnie znalazła dom :) Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Bejotka napisał(a):Jak wypadły testy Łatki na koty? Przez ogrodzenie Łatka nie interesowała się kotami. Jedynie podeszła powąchała i odeszła. W kociarni początkowo było ok, koty ją nie interesowały. Gdy nasze ciekawskie kociaki zaczęły ją zaczepiać sunia dała im do zrozumienia, że sobie nie życzy. Myślę, że Łatka dogada się z kotami pod warunkiem, że zostaną sobie odpowiednio przedstawione i początkowo będą się kontaktowały pod nadzorem. Łatka nie ma morderczych zapędów w stosunku do kotów. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 kasiaczek87 napisał(a):Czy to ta Dusia, która miała trafić do mnie? Jeśli tak to możemy zaobserwować ciekawą zależność- to już 2 sunia która zanim przyjechała do mnie znalazła dom :) Tak to ta Dusia. Kasia przynosisz szczęście naszym psiakom:lol:. Teraz tymczasu bardzo potrzebuje Sonik. Psiak jest wycofany, chowa się w budzie, w schronisku nie ma szans na adopcję, nikt go nie wypatrzy. Quote
oddechmotyla Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 No Sonik jest bardzo wystraszony raz udało mi się o wyciągnąć na spacer, ale teraz zajmuję sie korą i nie mogę mu poświęcić tyle czasu ile by potrzebował... Tymczas byłby dla niego ratunkiem. Sonik w ogóle nie jest agresywny tylko potwornie przerażony, jak siedziałam u niego w klatce to zauważyłam, że zaczepiał psy do zabawy :) Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kilka fotek z soboty do pooglądania do ogłoszeń się nie nadają. Mój aparat odmawia współpracy: Arton: Quote
oddechmotyla Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Luna ma nie cały rok jest bardzo wesoła, energiczna i towarzyska. Boi się mężczyzn szczególnie w czapkach, z psami dogaduje się rewelacyjnie, ładnie chodzi na smyczy, lubi wskakiwać na ręce Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Z poprzedniego piątku: Romeo: Barnej: Quote
oddechmotyla Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Sonika mam tylko dwa stare zdjęcia z wybiegu Quote
Recommended Posts