Pegaza Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bo takie probki to powinny byc z kazdej serii, ja tak wyprowalam Hery i od razu bylam na "nie" nawet probek nie wykonczylam do wyrzucenia byly...czlowiek sie wykosztuje a tu potem zero efektow..:roll: Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']Bo takie probki to powinny byc z kazdej serii, ja tak wyprowalam Hery i od razu bylam na "nie" nawet probek nie wykonczylam do wyrzucenia byly...czlowiek sie wykosztuje a tu potem zero efektow..:roll:[/QUOTE] Ja dostałam próbki z JohnPaul Pet - preparat do rozczesywania był ok, ale szampon i odżywkę wolę z Restarta ;) Quote
*kleo* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [URL]http://i47.tinypic.com/30b01o6.jpg[/URL] jej, ale Tosiek do Aksy maleńki :crazyeye: Quote
ewa2909 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ja używam olejku bez papilotów. Na stronie Restarta jest tel. do dystrybutora. Olejkiem spryskuje się mokry włos po kąpieli i później suszy. Jak nie dasz zbyt dużo to pies nie wygląda jak rybka w oleju ;) U nas jest podobnie Viky duża a skacze jak kangur, drobniutka Carmenka nawet na łóżko nie wskoczy (chyba, że się rozpędzi w zabawie z Viky)[/QUOTE] Wogóle dzisiaj nie mogłam się dodzwonić na ten nr tel:shake: Tosiek nawet w bawie nie daje rady;) [quote name='Katie']Hej, Ewa :lol: my teraz mamy Pet-Silk'a :lol:[/QUOTE] Cześć Kasiu:multi: Ja z Tośkowa szatą nie mam żadnego problemu,jemu tam prawie wszystko odpowiada:evil_lol: [quote name='karkakarka']a ja już u siebie dałam linka do strony z kosmetykami, a używam tych samych co Marzenka :D [URL]http://i48.tinypic.com/inby9j.jpg[/URL] - prawie jak motyl :D[/QUOTE] Dzięki:multi: tylko skrzydełek jej brakuje:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ewuś jak chcesz to mogę Ci przesłać próbki tych kosmetyków. Mam takie małe buteleczki po próbkach psich szamponów to po trochę odleję z szmponu, odżywki i olejku :)[/QUOTE] Marzenko dziękuje bardz:lol:.Ponieważ nie mogłam się wogóle dodzwonic pod podany nr:shake: to zamówiłam kosmetyki z All systemu te o których mówiła Dzasta.:multi: Ale dziękuje za dobre serduszko:loveu: [quote name='Pegaza']Bo takie probki to powinny byc z kazdej serii, ja tak wyprowalam Hery i od razu bylam na "nie" nawet probek nie wykonczylam do wyrzucenia byly...czlowiek sie wykosztuje a tu potem zero efektow..:roll:[/QUOTE] Ja tez mysle że szanujący się producent powinien już nie mówie ze zupełnie za darmo ale za jakąś minimalną opłatą dawac próbki swoich kosmetyków.Napewno cześciej człowiek by zamawiał jażeli miałby jako takie rozeznanie;) [quote name='Viky i Ja']Ja dostałam próbki z JohnPaul Pet - preparat do rozczesywania był ok, ale szampon i odżywkę wolę z Restarta ;)[/QUOTE] to dobrze że dostałaś prubki bo takto by były pieniadze wyrzucone w błoto:shake: [quote name='*kleo*'][URL]http://i47.tinypic.com/30b01o6.jpg[/URL] jej, ale Tosiek do Aksy maleńki :crazyeye:[/QUOTE] A bo z niego to taki kuciok:evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [url]http://i47.tinypic.com/30b01o6.jpg[/url] Tosiek mini :loveu: Aksa to taka piękna dama :loveu: Cześć Ewcia :multi: Fajny ten śnieg macie :multi: U nas też jest,ale nie tak dużo :cool3: Quote
Pegaza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ewa a te z espree juz nie chcesz ich? z all system bedziesz zadowolona ale jak dlugo czekalam na ich wysylke wrrr Quote
ewa2909 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='jot11'][URL]http://i47.tinypic.com/30b01o6.jpg[/URL] Tosiek mini :loveu: Aksa to taka piękna dama :loveu: Cześć Ewcia :multi: Fajny ten śnieg macie :multi: U nas też jest,ale nie tak dużo :cool3:[/QUOTE] Dziękujemy Jolciu bardzo za miłe słowa [quote name='Pegaza']Ewa a te z espree juz nie chcesz ich? z all system bedziesz zadowolona ale jak dlugo czekalam na ich wysylke wrrr[/QUOTE] Daria tych z espree Aksa nie używała tylko sam Tosiek(ona miała w tym samym czasie Bernarda),i właśnie u niego nie byłam raczej zadowolona .Przede wszystkim ta jego kitka była taka jakby nie od jego włosów.Teraz ma taka fajną w tym samym kolorze co i pyszczek i nóżki. All systema miałam jak Aksa była młoda(zaczym pojawił się Tośko).Włos nawet fajnie naoliwiony,ale przy czesaniu wydawał takie dziwne dzwieki(jakby trzeszczał).Zamówiłam cały zestaw o którym pisała Dzasta(w najmiejszym opakowaniu)Dzisiaj w południe wysłałam pieniądze ,zobaczymy kiedy przyślą kosmetyki.Mam nadzieje że dojdą do końca tygodnia. Quote
Pegaza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Aaa no bo ja z espre jestem zadowolona z alla tez mam teraz odzywke wlasnie te co ma Justa jest spoko...wiec napewno bedziesz zadowolona.. no ja tam nawet wykonalam fona..bo sie cos opozniali z wysylka..potem sie okazalo ze tego produktu nie mieli na stanie..wrr wiec stad te opoznienie... ja chyba se zamowie te co ma Marzena..:rool: Quote
Marzena* Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Pegaza'] ja chyba se zamowie te co ma Marzena..:rool:[/QUOTE] Jak sie dodzwonisz do dystrybutora :( Ewa jest już drugą osobą, która nie może się dodzwonić do nich w ostatnich dniach. Mam nadzieje, że to tylko przerwa świąteczno - noworoczna trochę się przedłużyła :( Quote
dysia-u Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dzwońcie żeby nie było jak z biurem podróży które z dnia na dzień przestało istnieć Quote
Natalia&Lola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale masz super towarzystwo w domu:D Zdj z wyskokami świetne. Pozdrawiamy i zapraszamy w odwiedziny do nas;) Quote
*Jot* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cześć Ewuś wieczorkiem :multi: Kiedy nas uszczęśliwisz zdjęciami Twoich piekności? Quote
ewa2909 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Pegaza']Aaa no bo ja z espre jestem zadowolona z alla tez mam teraz odzywke wlasnie te co ma Justa jest spoko...wiec napewno bedziesz zadowolona.. no ja tam nawet wykonalam fona..bo sie cos opozniali z wysylka..potem sie okazalo ze tego produktu nie mieli na stanie..wrr wiec stad te opoznienie... ja chyba se zamowie te co ma Marzena..:rool:[/QUOTE] DARIA TO MIAŁAŚ PECHA JA WŁAŚNIE DOSTAŁAM KOSMETYKI.W poniedziłek zrobiłam wpłate na konto,a dzisiaj po 10 juz miałam w domku.Ide z siulami na spacer i zabiore sie za kompanie Tośka.tylko zastanawiam sie jak używać tych kosmetyków,czy tak jak jest na etykiecie????????????? Wpadne do was po południu.Wczoraj wieczorkiem wogóle nie mogłam pobuszować po gleriach,tak mi muliło dogo. Jolcia jeszcze jakieś foteczki spacerowe mam to postaram się potem je powstawiac Quote
karkakarka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hej :)\właśnie się zastanawiałam , co z tymi kosmetykami :) Ale dostałaś, więc teraz musisz przetestować i wydać swoją opinię tutaj :D Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No ja nie moge to ja musialam miec wtedy pecha.. ee ja tam jade z tym zawsze na oko i po swojemu zadko sie trzymie tego co tam pisza..;) no daj znac..ja jestem z odzywki zadowolona i takiego spray a szampon tez kiedys mialam i bylo spoko..:) Quote
*Jot* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cześć Ewcia :multi: Gdzie Ty teraz Jesteś???? :crazyeye: Zdjęcia miały być i co? Nie ma :shake: Czekam :razz: Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witamy Fotki obejrzałam są super a Aksa tu wygląda jakby była zawieszona hi hi [url]http://i50.tinypic.com/vde805.jpg[/url] Quote
Pegaza Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Halo Ewa co Cie znow zatrzymalo? jak tam wyniki wsio oki?:roll: Quote
*Jot* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 U Ewci jeszcze ciuchutko i pusto :-( Gdzie nam uciekłaś? Quote
*Jot* Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ewcia,odśnieżam u Ciebie abyś mogła dojść do galerii :lol: Cześć :multi: Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='jot11']Ewcia,odśnieżam u Ciebie abyś mogła dojść do galerii :lol: Cześć :multi:[/QUOTE] Jola jakas Ty robotna po tych "ostatnio zajetych rzeczach":evil_lol: Quote
Recommended Posts