czapla Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No gdyby nie Gokaiba, to dogomaniacy by nie zobaczyli jak się mała prezentuje - nie ładnie Geira:shake:;) Napisz chociaż czy jej sie podobało na wystawie, czy się dobrze bawiła i jak się zaprezentowała. Quote
geira Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Na wystawie byłam i świetnie się bawiłam . A teraz poważnie . Zapomniałam aparatu i swoich zdjęć nie zrobiłam . Zrobiono mi zdjęcia i widzę , że jedno trafiło na forum . Mała bawiła się świetnie , tyle było buzi do wylizania i piesków do zabawy . Chyba jej się podobało . Quote
Dimer Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Witam [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo mi się podoba Demon & Demi Błękitna Hawana [/FONT] Quote
Dimer Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mam małe pytanko odnośnie szczeniaków Błękitnej Hawany ,[/SIZE][/FONT] [CENTER][CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]czy hodowla dysponuje innymi zdjęciami szczeniaków ? , jeśli tak to mam prośbę o wstawienie aktualnych fotek Od kilku lat podoba mi się ta rasa psów , bardzo lubię na wystawach patrzec na tę wspaniałą rasę psów :lol:[/SIZE][/FONT][/CENTER][/CENTER] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
gokaiba Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/63810635f660d960.html"][IMG]http://images46.fotosik.pl/93/63810635f660d960med.jpg[/IMG][/URL] To jest Demi. Super Panienka:multi:. Quote
Dimer Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dziękuje za wstawienie fotki , sunia jest przepięknym egzemplarzem tak jak dla mnie miłośnika tej rasy , te dwa szczeniaki prezentowane na forum Demon i Demi z hodowli Błękitna Hawana są pięknymi psami wyhodowanymi przez właściciela hodowli , gratuluje tak pięknego potomstwa hodowli Błękitnej Hawanie i życzę w dalszej pracy hodowlanej wiele sukcesów z wyhodowanych szczeniaków z przydomkiem Błękitna Hawana . :lol:[/FONT][/SIZE] Quote
Zebra Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bardzo ładna fotka , a i strzyżenie w wykonaniu Kasi chyba podnosi walory małej, no to teraz czas małą pokazać szerszej publiczności- gdzie można ją podziwiać na wystawach? Moze tym razem doczekam się odpowiedzi Geiry na mojego posta;) Quote
geira Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dzięki Kasi moja mała Demi wygląda wreszcie pożądnie . Co do wystaw , to pierw muszę zaliczyć komunię u mojego dziecka ( wszystkie niedziele mam zajęte przez siłę wyższą ). Dopiero póżniej pomyślę o wystawach . Quote
Zebra Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No cóż, siła wyższa to wyższa- ale dziękuję za odpowiedź. Quote
czapla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Dimer'][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dziękuje za wstawienie fotki , sunia jest przepięknym egzemplarzem tak jak dla mnie miłośnika tej rasy , te dwa szczeniaki prezentowane na forum Demon i Demi z hodowli Błękitna Hawana są pięknymi psami wyhodowanymi przez właściciela hodowli , gratuluje tak pięknego potomstwa hodowli Błękitnej Hawanie i życzę w dalszej pracy hodowlanej wiele sukcesów z wyhodowanych szczeniaków z przydomkiem Błękitna Hawana . :lol:[/FONT][/SIZE][/quote] Jakieś to hmmm mocno tendencyjne....podkreslanie hodowli, ktora ma na swoim koncie JEDNA suczke hodowlaną bez jakichś spektakularnych sukcesów i JEDEN miot, o którym ciężko cokolwiek jeszcze powiedzieć:roll:, to tak dziwnie wygląda - jak cie nie chwalą, to chwal się sam? czy może kolejne szczeniaki w drodze... Quote
geira Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dajcie odetchnąć mej osobie :lol: . Czy teraz na forum będziemy sobie wytykać co kto ma i ile ? Zawsze panowała tu miła atmosfera :evil_lol: . Quote
Dimer Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Droga czalpo każdy kiedyś zaczyna ….W Polsce tej rasy jest mało taki miłośnik jak ja zna wszystkie hodowle w Polsce. Oczywiście twoją też obserwowałem na polskich ringach niestety nie widziałem wyhodowanych szczeniąt z twojej hodowli , a może umkneły mojej uwadze ?[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Kiedyś rozmawialiśmy na jednej z wystaw ze sobą o kerry , miałaś ze sobą młodą Saxane :lol:[/FONT][/SIZE] Quote
czapla Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No widać umknęły i to nie tylko moje:roll: I chyba dość rzadko bywasz na wystawach jak widziałeś młoda Saxankę, bo ona ma juz prawie 4 lata... Quote
Jasiol Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Przegladaalm angielskie strony. Jedna z hodowli angielskich wymienia hodowle polska Gokaiba i hodowle slowacka . Chyba dlatego, ze sprowadzili psy z tej wlasnie angielskiej hodowli. Cena szczenicia to od 500 do 800-850 funtow.Drogo. W Polsce chyba taniej. Pozdrawiam. Quote
gokaiba Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Miło powitać nowego uczestnika naszego Forum. Może się przedstawisz? Masz keraka?:cool3: A na jakiej hodowli stronie są te informacje? :painting: Quote
kerry Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 DUGAN był w Słupsku lekko podciety:lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/219/c14755c950197c95.jpg[/IMG][/URL] Quote
czapla Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Chyba Ty też jak tylko jedno zdjęcie Ci wyszło:evil_lol: Quote
Recommended Posts