gokaiba Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To się pusto w domku robi. Najważniejsze, dobry dom!:multi: Quote
kerry Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 na nowe domy czekaja jeszcze chlopak i dziewczyna;) on:cool3: ona:razz: Quote
czapla Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No dzieciaki rosna, a jeden chlopak gdzie pojechal? Quote
kerry Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 do Bydgoszczyjesli sie nie myle a wczoraj na wystawie byli ludzie bardzo zainteresowani ze Słupska,kiedys mieli keraka i chca znowu kupic,zobaczymy co z tego wyjdzie:razz: Quote
czapla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 To trzymam kciuki, zeby sie ktorys dzieciak spodobal:thumbs: Quote
geira Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witam wszystkich , wreszcie dostąpiłam zaszczytu udziału w tym forum. Dzieciaki rosną i to dość szybko , co do tego Słupska to jakoś milczy . Quote
kerry Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 w sobote przyjechal do strzyzenia DEMON Blekitna Hawana,synek URSUSA wlasciwie przywiezli go wlasciciele,bardzo fajni ludzie;) Quote
Zebra Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Mamciu, jaka fajna psia dzidzia, miło że ma fajnych właścicieli , Kerry, a jaki jest maluch? Nie rozniosły ci domu w zabawie z Ursusem:lol: Quote
kerry Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 nie bardzo grzeczny,troche plochliwy ale bedzie dobrze:razz: no i to ucho po dziadku L...m:placz: Quote
gokaiba Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A tam, ucho będzie OK. Młody w tym wieku wyrwany w obcy świat i w dodatku na tortury,jest taki trochę niepewny. :evil_lol: Quote
Zebra Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Co wy z tym uchem, jak klejone, to dojdzie do siebie, jak nie, to trzeba pokleić, będzie dobrze;) Quote
geira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 O jej jak mi urosło to dziecie. Fajnie, że Państwo Demona dotarło do was jak im podpowiedziałam . Chyba nie sprawiłam tym kłopotu Kasi . Jeszcze raz dzięki za pomoc. Jak przyjadą jeszcze raz, to poproszę o fotki . Quote
czapla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jakie urokliwe dziecie:loveu: i calkiem fajnie Ci wyszlo - masz kobieto talent w recach!:lol: Ja to strasznie nie lubie robic takiego szczeniecego "pierza", sila woli sie powstrzymuje, by nie chwycic maszynki i nie objechac na golo:roll:, ale z racji tego, ze nie lubie golasow - jecze, cierpie i robie tak by kerraka przypominal stwor:lol: Quote
kerry Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 no i chlop poszedł przedwczoraj do Polic sam sie sprzedal:multi: Quote
geira Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Widze, że wieści o chłopcu poszły już w świat. Jeszcze serduszko troszke krwawi i chate trzeba ogarnąć, to "dzidzia" nie pozwala się nudzić. Fajnie, że piesek trafił do ludzi którzy już mieli kerraka. Piesek ujął ich za serce swoimi wyczynami, aż łezka się w oku zakręciła. Gdybym to ja miała być nową panią, ta zakochałabym się od pierwszego wrażenia. Quote
amari Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 kerry napisał(a):mam najnowsze wiesci mamy w naszym gronie 5-ciu nowych przedstawicieli rasy urodzily sie 4 chlopaki i 1 dziewczyna:multi: o. URSUS CELTIC Gokaiba m. GABI GEIRA VAKSAM:multi: Witam, Mamy nowe Kerry w rodzinie;HADIYA Kerrydomcourt & European Winner 08 :KERRYDOM COURT INDEPENDENT SPIRIT mają trójkę szczeniąt. Urodziły się 25.11.08, dwóch chłopców i jedna dziewczynka. Mama dzielna i bojowa, dzieci energiczne. Ciotka Sai chce pomagać, Gio zastanawia się czy szczenięta nie umniejszają jego pozycji. Quote
czapla Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Niech się dzieci zdrowo chowają i trafią do wspaniałych domków. Ale masz fajnie, normalnie Ci zazdroszcze, takie małe śmieszne bąble:loveu: i jeszcze w ilości rozsądnej;):lol: Myślę, że Gio zaakceptuje sytuacje i będzie czynnie uczestniczył w wychowaniu - Niunio był mocno przejęty rolą:cool3: Mam nadziję, że obfocisz maluchy i nam zaprezentujesz. Myślę,że wyrosną na ładnie kerraki, bo to fajnie zestawiona para. Quote
gokaiba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Gratulacje. Było nie było Hadyia to kuzyneczka URSUSA i UPI. :multi: Szczęślwy dom w który, zdarzył się taki miocik. Nie to co 7 łobuzów.:evil_lol: Gdym miał pewność, że tak mało sie urodzi, to też bym się zdecydował na krycie. Quote
geira Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Witam , również przyłanczam się do GRATULACJI . Małe kerraczki wyglądają cudnie . Quote
kerry Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 z tego wszystkiego i my zapomnielismy pochwalic sie "wnuczkiem" fotki z grudnia:razz: DEMON Błekitna Hawana Quote
geira Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jak chłopiec cudnie wygląda i oczywiście pięknie zrobiony . Jestem pod wrażeniem . Przekonajcie właścicieli aby go wystawiali ... Quote
czapla Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No cud, miód i orzeszki!:loveu: Bardzo fajnie wyglada ten podrostek, aż miło popatrzeć i zrobiony oczywiście fajowo! Quote
czapla Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Geira - jak już jesteśmy przy tych dzieciakach, to wstaw jakieś fotki swojej małej, tym bardziej, że pewnie już wyszykowana na Zieloną Górę:p Quote
geira Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Z tym szykowaniem to mamy pewne tyły . Zdjęcia zrobię jak moja połówka przyjedzie z aparatem i wtedy wkleję je . Quote
Recommended Posts