Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do Bydgoszczyjesli sie nie myle
a wczoraj na wystawie byli ludzie bardzo zainteresowani ze Słupska,kiedys mieli keraka i chca znowu kupic,zobaczymy co z tego wyjdzie:razz:

Posted

Witam wszystkich , wreszcie dostąpiłam zaszczytu udziału w tym forum.
Dzieciaki rosną i to dość szybko , co do tego Słupska to jakoś milczy .

• 4 weeks later...
Posted

O jej jak mi urosło to dziecie. Fajnie, że Państwo Demona dotarło do was jak im podpowiedziałam . Chyba nie sprawiłam tym kłopotu Kasi . Jeszcze raz dzięki za pomoc. Jak przyjadą jeszcze raz, to poproszę o fotki .

Posted

Jakie urokliwe dziecie:loveu: i calkiem fajnie Ci wyszlo - masz kobieto talent w recach!:lol: Ja to strasznie nie lubie robic takiego szczeniecego "pierza", sila woli sie powstrzymuje, by nie chwycic maszynki i nie objechac na golo:roll:, ale z racji tego, ze nie lubie golasow - jecze, cierpie i robie tak by kerraka przypominal stwor:lol:

• 4 weeks later...
Posted

Widze, że wieści o chłopcu poszły już w świat. Jeszcze serduszko troszke krwawi i chate trzeba ogarnąć, to "dzidzia" nie pozwala się nudzić.
Fajnie, że piesek trafił do ludzi którzy już mieli kerraka. Piesek ujął ich za serce swoimi wyczynami, aż łezka się w oku zakręciła. Gdybym to ja miała być nową panią, ta zakochałabym się od pierwszego wrażenia.

• 1 month later...
Posted

kerry napisał(a):
mam najnowsze wiesci
mamy w naszym gronie 5-ciu nowych przedstawicieli rasy
urodzily sie 4 chlopaki i 1 dziewczyna:multi:
o. URSUS CELTIC Gokaiba m. GABI GEIRA VAKSAM:multi:

Witam,
Mamy nowe Kerry w rodzinie;HADIYA Kerrydomcourt & European Winner 08 :KERRYDOM COURT INDEPENDENT SPIRIT mają trójkę szczeniąt. Urodziły się 25.11.08, dwóch chłopców i jedna dziewczynka. Mama dzielna i bojowa, dzieci energiczne. Ciotka Sai chce pomagać, Gio zastanawia się czy szczenięta nie umniejszają jego pozycji.

Posted

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Niech się dzieci zdrowo chowają i trafią do wspaniałych domków.
Ale masz fajnie, normalnie Ci zazdroszcze, takie małe śmieszne bąble:loveu: i jeszcze w ilości rozsądnej;):lol: Myślę, że Gio zaakceptuje sytuacje i będzie czynnie uczestniczył w wychowaniu - Niunio był mocno przejęty rolą:cool3:
Mam nadziję, że obfocisz maluchy i nam zaprezentujesz. Myślę,że wyrosną na ładnie kerraki, bo to fajnie zestawiona para.

Posted

Gratulacje. Było nie było Hadyia to kuzyneczka URSUSA i UPI. :multi:
Szczęślwy dom w który, zdarzył się taki miocik. Nie to co 7 łobuzów.:evil_lol:
Gdym miał pewność, że tak mało sie urodzi, to też bym się zdecydował na krycie.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...