Wojenka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A my się szkolimy ekhem... obrończo :cool3: . Quote
dorota07 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wojenka!!! czy to jest szkolenie zaczepno- obronne???:evil_lol: no wiesz pies zaczepia a pańcia broni???:evil_lol: ja bym też chętnie poszkoliła moją na torze ale nie mam takich możliwości buuuuu:-( Quote
Wojenka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 dorota07 napisał(a):Wojenka!!! czy to jest szkolenie zaczepno- obronne???:evil_lol: no wiesz pies zaczepia a pańcia broni???:evil_lol: ja bym też chętnie poszkoliła moją na torze ale nie mam takich możliwości buuuuu:-( Nie :eviltong: .Woja idzie na rękaw jak burza :cool3: .Może nebawem wstawię zdjęcia albo filmik.. Quote
Nitencja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wojenka napisał(a):Nie :eviltong: .Woja idzie na rękaw jak burza :cool3: .Może nebawem wstawię zdjęcia albo filmik.. No to ta agresja z niej wychodzi ;-) i trzeba ja dobrze ukierunkowac ;-) Quote
dorota07 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nitencja napisał(a):No to ta agresja z niej wychodzi ;-) i trzeba ja dobrze ukierunkowac ;-) ale na rękaw czy na krocze ukierunkować :evil_lol: :eviltong::cool3: no to czekam na foto...:multi: Quote
Wojenka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 dorota07 napisał(a):ale na rękaw czy na krocze ukierunkować :evil_lol: :eviltong::cool3: Będziemy pracować również nad francuskim atakiem na nogi :cool3: .To może i do krocza dosięgniemy. Quote
dorota07 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wojenka! po nogawce!!!:multi: :cool3: mój fox niestety tylko te miejsce miał upatrzone do gryzania i to bez szkolenia, menda była z niego ale kochana, na spacerku oczy dookoła głowy...:roll: :crazyeye: Quote
Nitencja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wojenka napisz cos wiecej o tym francuskim ataku na noge ?? Quote
Wojenka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Może po prostu pokażę filmik z malinois: http://www.youtube.com/watch?v=ZFg6AsDY80Q&mode=related&search= Quote
dorota07 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Wojenka']Może po prostu pokażę filmik z malinois: http://www.youtube.com/watch?v=ZFg6AsDY80Q&mode=related&search= już kiedyś spotkałam się właśnie z takim sposobem szkolenia ataku na nogi, i w przypadku małych ras jest to możliwe do przeprowadzenia... Quote
Recommended Posts