Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najgorsze jest to, że ci, którzy nie dostaną psa tutaj, idą gdzie indziej. I w końcu psa dostaną, bo psów jest za dużo i zbyt prosto "załatwić sobie" szczeniaka.

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulaa']Najgorsze jest to, że ci, którzy nie dostaną psa tutaj, idą gdzie indziej. I w końcu psa dostaną, bo psów jest za dużo i zbyt prosto "załatwić sobie" szczeniaka.[/quote]

tak dokładnie. Pójdzie jeden z drugim na tark, kupi szczeniaka i wiadomo później co będzie:angryy::angryy:

Posted

Szczenior na allegro [url]http://www.allegro.pl/item397124916_zdrowy_wesoly_ladny_szczeniaczek_.html[/url]

a siostrzyczka jest naprawdę kochana, nie spodziewałam się, że taka malutka :loveu:

Posted

Szczeniaczek pojechał dzisiaj do nowego domku;) Bedzie mieszkał w Trzebini niedaleko mnie w domku z ogórdkiem. Do towarzystwa będzie miał trójkę dzieci i kotkę czarno-białą. Państwo zrobili na mnie dobre wrażenie, zgodzili się na kastrację. Jestem umówiona na przyszły tydzień na wizytę poadopcyjną. Umowę podpisałam i byłam na wizycie przedadopcyjnej.

Posted

Super!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Nareszcie!!!! :loveu:
Domek wydaje się świetny.

Szkoda, że dopiero przeczytałam, bo właśnie skończyłam aktualizować stronkę i kręgosłup mi do d... wszedł :roll::razz:

Pewnie jeszcze sporo osób zadzwoni z Przełomu o szczeniaka, to powiedz im, że ze szczeniąt są w tej chwili 2 czarne podpalane suczki gładkowłose, które urosną średnie lub duże (mam na myśli Pannę Pończoszankę i Mufinkę) i odeślij na mój nr tel. jakby byli zainteresowani ;)

Uff ale fajnie, że wreszcie coś ruszyło z tymi adopcjami. Rzadko kiedy szczeniak tyle czeka :-o

Posted

Piesio bedzie miał na imię RIKKO, spanko w łóżeczku z państwem:loveu::loveu::loveu: Pan zapraszał w odwiedziny. Mieli już kilka piesków, pan opowiadał, że płakał za nimi. Widac, że uczuciowy z niego człowiek. Warunki w domku skromne, ale czysto i co najważniesze na pewno Rikko bedzie spał w domku z towarzyszką kotką:lol:

Posted

[quote name='Ulaa']

Pewnie jeszcze sporo osób zadzwoni z Przełomu o szczeniaka, to powiedz im, że ze szczeniąt są w tej chwili 2 czarne podpalane suczki gładkowłose, które urosną średnie lub duże (mam na myśli Pannę Pończoszankę i Mufinkę) i odeślij na mój nr tel. jakby byli zainteresowani ;)
[/quote]

Też tak sobie pomyślałam, odesle ich na pewno. A dzwoniłaś do tych osób, które Ci podałam?

W piątek o 10:00 sterylka mamusi szczeniaczka. Zobowiązanie już podpisałam. Pani wpłaci pierwszą ratę w lecznicy przy odbiorze suni.

Posted

[quote name='IKA & SONIA']A dzwoniłaś do tych osób, które Ci podałam?
[/quote]

Tak, ale nie zainteresowała ich żadna sunia. Będą śledzic stronkę i czekac na odpowiednią. To ma byc pies latem na zewnątrz (buda) zimą w domu (a raczej chyba w jakiejś sieni).

Posted

Właścielka napisała przed chwilą smsa, że siostra szczeniaka jest chora. Wymiotuje pianą i nie je nic od 2 dni:-(. Kobieta ma z nią jutro pojechac do weta, jak jej nie przejdzie. Oby nie było za późno:shake:

Posted

Oczywiście kobieta jak zwykle nie miała czym jechać, a że ja mam za dobre serce dwa razy miałam kurs do Chrzanowa:angryy:.
Suncia najprawdopodbniej zjadła żeberka i to spowodowało jakąś niestrawność. Jutro koibeta ma sama jechać wieczorem na antybiotyk.

Posted

IKA & SONIA uwazaj na to twoje dobre serce, bo za chwile zabraknie ci wyplaty na paliwo, ludzie bardzo chetnie wykorzystuja czyjas slabosc, jak dluzej bedziesz z nami ma nadzieje ze sie czegos nauczysz, czyli mowic NIE !!!.

Posted

Byłam dzisiaj z wizytą u szczeniaczka. Rozwija się wspaniale, przytył, nabrał pewności siebie i jest bardzo radosny:loveu:. Nosi już obóżkę i próbuje chodzić na smyczy. Spi w łóżku z państwem, dzieci go rozpieszczają. Jestem pewna na 100%, że będzie miał dobrze. W przyszłym tygodniu będzie szczepiony, państwo dadzą znać jak to zrobią i wpiszemy od razu do umowy terminy szczepien.
Poznajecie chłopaka?

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/248/e88690447bb87ca5.jpg[/IMG][/URL]

Nie ma to jak rozmowa z sąsiadem :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/249/cf5ff276d87effb5.jpg[/IMG][/URL]

Patrzę sobie

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/249/271abcc1be1c0b14.jpg[/IMG][/URL]