endusia Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Szukam dobrego psiego przedszkola w okolicach Gliwic, interesuje mnie tylko szkolenie pozytywne ( może kliker ??, chociaż pewnie nie ma co marzyć ) Może ktoś mógłby też polecić sprawdzonego veta Quote
Ewa_ Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Co do weta to polecam dr. Schneider - nie jestem pewna czy to zabrze czy gliwice ale na ul. Brackiej. Często tam jeździmy, leczy się tam już trzeci pies z naszej rodziny i w porządku jest, nawet bardzo w porządku. Uczciwość, kompetencja. Co do szkolenia to może gostar Ci pasuje? Prowadzą też filię w Gliwicach. Ale przedszkole jest w Katowicach. Natomiast PT i dalsze szkolenia także w Gliwicach. Gostar sobie całkiem chwalę, ciekawie z psami pracują i niezłe efekty. Ewa Quote
Kati Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Ja też ci polecę Gostar. Wprawdzie nie szkoliłam tam psa, ale wydaje mi się, że jest to najlepsza szkoła w okolicy. Quote
endusia Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Dziękujemy za polecenie dr. Schneider. Skorzystaliśmy , zostaliśmy pięknie wyleczeni i teraz też będziemy polecać :) Quote
Olund Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 A czy są może w okregu rybnickim, ewentualnie w okolicach Gliwic jakies inne szkoły z przedaszkolami dla psiaków? Jesli tak to gzdzie? Quote
JinnyAl Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No właśnie, właśnie? Inne szkoły? np czy ktoś wie coś o psim przedszkolu w Psiej Krainie? Bo mi miło tylko odpisano w mailu, że owszem będą, składają się z 12 sesji... Hm? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Guest Jacol123 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Moim zdaniem w szkoleniu szczeniaków trzeba pamiętać o tym, że najlepsze efekty uzyskamy stosując metody pozytywnego wzmocnienia. Można już z powodzeniem szkolić szczeniaki od 7 - 8 tygodnia życia. Od niedawna w Gliwicach działa szkoła ALTERI, której jestem instruktorem. Nie zajmujemy się wychowywaniem psów obronnych, tylko rodzinnych. A więc najwięcej uwagi poświęcamy temu ,żeby pies był miłym, niekłopotliwym towarzyszem życia, z którym po prostu dobrze jest razem być, ponieważ jego zachowanie jest przewidywalne, łagodne, a pies pracuje z nami bo to uwielbia :) Quote
JinnyAl Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 O! fajne :evil_lol: znalazłam stronkę i poczytałam o szkole :cool1:. Wygląda zachęcająco. ALE, apeluje gorąco do tych, którzy byli tam na szkoleniu z przedszkola, proszę napiszcie o doświadczeniach! Super by było, gdyby ktoś umiał porównać ALTERI z PSIĄ KRAINĄ i GOSTAREM. ja wiem tyle: 1) Gostar (nie ma przedszkola w Gliwicach) - 1 spotkanie bez psa 35 zł; 4,5 spotkań po 25 zł, w spotkaniu bez psa mogą uczestniczyć 2 osoby 2) Psia Kraina - 12 spotakań - 300zł 3) Alteri - 12 spotkań - 500zł, moga uczestniczyć wszyscy domownicy Kto wie cokolwiek więcej?! Pisać proszę :) Quote
Guest Jacol123 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Delta napisał(a):Jacek uczysz może Renate z małą goldenką Bellą? One też chwalą Alteri :lol: A kto wie gdzie w okolicach Gliwic znajduje się tor agility? Pozdrawiamy Sarah&Delta Tak, Renata i Bella są bardzo dobrymi uczennicami. Niestety, na razie nie mamy toru Agility. Ale może w przyszłości...? Pozdrawiam serdeccznie Quote
Cimi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jeszcze nie mamy, ale rusza tej wiosny. W Czechowicach.. dzięki Psiej Krainie ;). Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 w Czechowicach-Dziedzicach czy może jakieś inne Czechowice?:cool1: Quote
coztego Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):w Czechowicach-Dziedzicach czy może jakieś inne Czechowice?:cool1: Waszeczko Kochana, te Czechowice z Psią Krainą to dzielnica Gliwic :evil_lol: Ciekawe czy w końcu ruszy :hmmmm: Jacol123, witaj na Dogomanii ;) Quote
Cimi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):w Czechowicach-Dziedzicach czy może jakieś inne Czechowice?:cool1: Gliwice-Czechowice (dzielnica Gliwic). Quote
Cimi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 coztego napisał(a):Ciekawe czy w końcu ruszy :hmmmm: Ruszy, ruszy ;). Jak śnieg stopnieje ;). Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :placz: no to też doopa - kawał drogi :placz: Quote
coztego Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Cimi napisał(a):Ruszy, ruszy ;). Jak śnieg stopnieje ;). Planujesz jakieś topnienie śniegu przed Nowym Rokiem??? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts