jestem_wredna Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A nie mówiłam, że tak uroczy piesek nie będzie czekał długo? Wszystkiego najlepszego Gwidonku! :) Quote
asiaf1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 niestety z tego co się ostatnio dowiedziałam Gwidonek znów szuka domu!!! Quote
mysza 1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 asiaf1 napisał(a):niestety z tego co się ostatnio dowiedziałam Gwidonek znów szuka domu!!! No jak to? Wrócił z adopcji?:shake: Trzeba go ogłaszac i zmieniec tytuł wątku. Biedny:-( Quote
estote Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 tak, niestety Gwidon wrócił z adopcji. w moim podpisie jest do niego link. biedny psiak. jest na tymczasie, ale poszukuje na gwałt dom. Quote
estote Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Gwidon ma ciepły i kochający dom:) adoptowała go moja koleżanka i mogę ręczyć ręką i nogą, że Gwidon będzie u niej szczęśliwy i że już nigdy nie będzie bezdomny. Gwidon jest bardzo zadowolony :multi: Quote
Recommended Posts