Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ksenka, ja mogę ją oglosić, nie ma problemu, ale ktos musi mi krótko napisać o co z nią chodzi, bo to, że autystyczna jest nie wystarczy do ogłoszenia. Cięzko sie dowiedzieć z tego forum, bo nie znam sprawy. Tutaj potrzeba konkretów, bo dom musi byc wyjątkowy.

Posted

Ja też na nie czekam. Dziweczyny obiecały wstawiać co jakiś czas :loveu:

Kajula napisał(a):
Hmmm przyjechalismy do Dagi, posiedzielismy troche, obejrzalam jej zwierzaki, potulilam Singa :) i wzielismy Malucha. Najpierw jechal przez jakies 15minut u mnie na kolanach, po czym stwierdzil, ze zwiedzi troche samochod. Zasnal na podlodze i nagle... zwrocil wszystko co jadl chyba przez ostatnie dwa tygodnie. Zaczynajac od jakis kosci, po makaron :rolleyes: zatrzymalismy sie, posprzatalismy i ruszylismy dalej. Cala droge spal i po przebudzeniu caly czas probowal schowac sie pod fotel. Wystraszony byl strasznie... Przyjechalismy do mojego TZ, zeby mnie wysadzic po drodze i dac MAluchowi cos do picia. Nawet nie tknal wody... co nas bardzo zdziwilo... Wzielam troche wody w rece i obmylam mu ryjek, bo byl caly brudny i zziajany. Ale nadal nie chcial pic. Zabrala go Ada z Arturem do autka i pojechali do domku. W drodze powrotnej drugi raz zwracal, tez tym samym. Ale juz jest u Ady w domku, Ada go dzisiaj wykapie, wyczesze, da mu jesc i pic, a jutro rano psiak pojdzie do nowego wlasciciela :)

Nowy opiekun nie mógł sie doczekać i zabrał maluszka jeszcze wczoraj.

Posted

Adziorr napisał(a):
no wiec bylam dzisiaj u babla:) i coz za zmiana pelna micha a babel przywital mnie wesolym merdaniem :)jaka to radosc zobaczyc go zadowolonego...wywracal sie na wszystkie strony tak jakby chcial powiedziec" skoro juz do mnie przyszlas to pozwalam Ci sie podrapac po brzuszku"hehehe no wiec wyboru wielkiego nie mialam wydrapalam go i dalam odpoczac..zdjec nie robilam bo nie bylo jak ale napewno wstawie;]pozwole troszke wlascicielowi odsapnac. Kaja musze Ci powiedziec ze odwalilysmy kawal dobrej roboty!;] Dagmara ciesze sie ze spalas spokojnie:)

No tak... Miło się zasypiało :)

• 9 months later...