Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Margolka']Co słychać mój miziaku? Widziałam cię w gazecie:loveu::loveu::loveu:
Czy są jakieś efekty zamieszczenia ogłoszenia?[/quote]
Chyba nie:shake:cos wujaszek israel nie odzywa sie..........

Posted

Przepraszam, przepraszam że tak długo się nie odzywałem ale kompletnie na nic nie mam teraz czasu... nawet w domu bywam gościem...

Bardzo dziękuję za ogłoszenia Bambisia i piękne zdjęcie z ogłoszeniem w Moim Psie :)

Niestety nadal nikt o Bambisia nie pyta. Nie było ani jednego telefonu... zupełnie tego nie rozumiem ale nie tracę nadziei! Bambiś też znajdzie domek - musi mu się udać!

Obiecałem Wam nowe fotki - byliśmy jakiś czas temu w schronisku. Niestety pogoda była fatalna. Psiaki mieszkają w ogrzewanym budynku, tylko niektóre do nas wyszły. Na nasze wielkie prośby, Bambiś raczył wybiec i wbiec z powrotem. Nawet nie zdążyłem przygotować aparatu.

Chcieliśmy wyprowadzić go na spacer i zrobić mu sesję. Ale Pani Kierownik nam odradziła. Bambiś po dłuższych kontaktach z człowiekiem w schronisku szaleje i musi być izolowany. Potem się wycisza i wszystko jest OK.
Tak było po badaniach i jak parę razy poświęciliśmy mu więcej czasu.

On musi mieć swojego człowieka już na stałe, nie na chwilę :(

Mamy nadzieję ze w sobotę uda nam się pojechać do schroniska i zrobić Bambiemu więcej zdjęć. Innym psiakom też ;)

Z dobrych informacji - Bambi czuje się dobrze, Jest w miarę radosny, czasem nawet bawi się z psiakami, nie marznie, tylko domku brak ... :(