TYGRYS-ica. Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 witam znowu Bambi :lol: [quote name='rita60']Dostałam maila w sprawie adopcji Bambiego za granica,zrobia co bedzie w ich mocy,aby tam znalazł domek:multi:trzymajcie kciuki,odpowiedz za pare dni:roll:[/quote] widze ze cioteczki siegaja juz coraz dalej :evil_lol: Quote
Margolka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Trzymamy kciuki za Bambusia:))))))) Quote
Talcott Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A no!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Trzymam kciuki... Bambuś ma cały czas allegro, pojawia się od czasu do czasu obserwator, a może "gapowicz", a piesio czeka i czeka...:shake: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja sie tak spytam... te pare dni to ile..??? :roll: Quote
Talcott Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Tygrysiczko - wiesz że " darowanemu koniowi..." itd:-( Quote
TYGRYS-ica. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 "...nie zagląda się w zęby" niestety... :-( Quote
rita60 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']a ja sie tak spytam... te pare dni to ile..??? :roll:[/quote] :shake:Nie wiem,wysłałam info uzupełniajace,to znaczy wiek,stosunek do ludzi,psow itp dostałam link do strony niemieckiej,wstawie tam Bambusia,ale nie znam niemieckiego,poprosze kogos o przetłumaczenie:roll: Reniferku dostałam antybiotyk,bo na tych malinach,cytrynach,miodzie daleko nie zajade:roll:a jak u ciebie ? Quote
Talcott Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='rita60']:shake:Nie wiem,wysłałam info uzupełniajace,to znaczy wiek,stosunek do ludzi,psow itp dostałam link do strony niemieckiej,wstawie tam Bambusia,ale nie znam niemieckiego,poprosze kogos o przetłumaczenie:roll: Oj proś proś szybko:modla::modla::modla: Reniferku dostałam antybiotyk,bo na tych malinach,cytrynach,miodzie daleko nie zajade:roll:a jak u ciebie ?[/quote] A ja byłam dziś u lekarza ale z Maxem :evil_lol: - na kontrolnym EKG - wyszło - SUPER!!!! Pytałam czy nie mógłby mi też co przepisać ale nie chciał:shake: Quote
Talcott Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Te weterynarze takie nieużyte jakieś:diabloti: Quote
rita60 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Talcott']Te weterynarze takie nieużyte jakieś:diabloti:[/quote] Nie dobry pan doktor:cool3::evil_lol:to chociaz mogł ci przy okazji zrobic tez EKG:loveu:ciesze sie,ze EKG wyszło Maxiowi super:multi: Quote
Talcott Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No cio Ty swoich polarów broniłabym jak niepodległości:diabloti: na wizytę " ze mną" zabrakło mi już energii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziorna Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Dzień dobry, Bambusiu :roll: Gdzie ten Twój domek się podziewa? :-([/COLOR][/I][/B] Quote
TYGRYS-ica. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Bambi witaj znowu i znowu i znowu... :-( Quote
Talcott Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Bez defetyzmu Tygrysiczko:loveu: Uszy do góry - Bambisiowe też!!!!!:loveu: Quote
madziorna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Chodź na poranny spacerek, słoneczko :painting:[/COLOR][/I][/B] Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Talcott']Bez defetyzmu Tygrysiczko:loveu: Uszy do góry - Bambisiowe też!!!!!:loveu:[/quote] uszy do góry a nos w dół??? :diabloti: Quote
Talcott Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Tygrysiczki to nie mrówkojady - żeby nosy miały - w dół:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Margolka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 bambiś, słodziaku, biegusiem po domek:) :multi: Quote
Recommended Posts