ocelot Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Czyli wielki dzień zbliża się... A czy możemy liczyć na relację Państwa? Pytałyście się cioteczki? Wiosno podlicz wszystko i napisz nam czy Esce brakuje pieniążków i czy wszystko będzie ewentualnie ok. Quote
zulugula Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Oj na pewno relacje będą. Będę bardzo natrętna w tym temacie :diabloti: Zdjęcia też :cool1: Quote
wiosna Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Uciekło mi rozliczenie - po odjęciu szczepień Esce zostaje 73,50zł. Jake są decyzje odnośnie tej kwoty ? (edit - pomylka) Quote
ocelot Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Nie wiem. To już reszta ciotek się niech wypowie. Moje zdanie znacie - na Henia/Griso;) Ale to tylko propozycja Quote
GrubbaRybba Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Ocelot, zgadzam się. Ale niech wypowiedzą się też inne cioteczki. Quote
zulugula Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Dzwoniła do mnie ta Pani od Eski. Już nie może się doczekać czwartku - podobnie zresztą jak my wszystkie. Eska ma pojechac do domku pod wieczór. Będzie jechała na kołderce z tyłu combi'aka :loveu: Pani pytała jakie dokumenty są potrzebne do podpisania umowy adopcyjnej. Powiedziałem, że tylko dowód osobisty. Jeśli coś jeszcze, to dajcie znać. Quote
GrubbaRybba Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Ja też nie mogę się już doczekać. To jeszcze dwa dni. :) Moim zdaniem tylko dowód jest potrzebny. Quote
emilia2280 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='ocelot']Nie wiem. To już reszta ciotek się niech wypowie. Moje zdanie znacie - na Henia/Griso;) Ale to tylko propozycja[/QUOTE] Griso ode mnie tez. Quote
wiosna Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 chcecie jakas konkretna umowe ? bo jest ich dosc sporo.. oddajacym mam byc ja? moge figurowac w umowie, ale nie bede w stanie kontrolowac warunkow zycia Eski. Quote
ocelot Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ja na umowach to się nie znam niestety, dziewczyny mają doświadczenie to pewnie podpowiedzą;) Quote
zulugula Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jutro wielki dzień :multi: Wiosna wydaje mi się, że gdy umowa bedzie podpisana na Ciebie - osobę, która prowadzi hotel dla zwierząt - to zabrzmi to powazniej ;) Quote
GrubbaRybba Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Już nie mogę doczekać się jutra.... Quote
zulugula Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Szerokiej drogi mała :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
zulugula Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Eska już jedzie - kobieta dzwoniła, ale akurat mnie nie było. Ma ponoć już naszykowany aparat i wysle fotki. Wieczorem zadzwonię do niej :-) Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='ocelot']dzwoń koniecznie...[/quote] i czekamy na fotki :) Quote
ocelot Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Bardzo się denerwuję... Poczekamy co nam Wiosenka napisze o Panu, jakie wywarł wrażenie? Quote
GrubbaRybba Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Pojechała do domku!!! :multi::multi::multi: Jupiii!!! :multi::multi::multi: Czekamy na fotki! Quote
zulugula Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Majka już na miejscu. Takie jest jej nowe imie. Pani bardzo zadowolona, mówi, że jej suńka Goldenka bardzo serdecznie ją przywitała. Mają ponoć identyczne wybarwienie i ten sam gatunek sierści. Majka wygląda więc z daleka jak szczeniaczek Goldi, ylko jest jeszcze chudziutka. Zjadła kolację, załatwiła się już i merda ogonkiem. W samochodzie ponoć troszkę piszczała, ale potem zasnęła słodko. Pani chciała ją zabrać na spacer na łąkę, ale Majka daje dylaka przed obrożą :lol: Ma chyba na dzisiaj dość wrażeń. Miałam otrzymać zdjęcia, ale coś nie wyszło i otrzymałam pustego maila. Wstawię gdy tylko coś do mnie dojdzie :cool3: Dziewczyny, normalnie spociłam się podczas rozmowy - takie emocje :mdrmed: Quote
zulugula Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pani dzwoniła do mnie przed chwileczką, że Majka dała jej brzuszek do głaskania i zauważyła tam rankę po prawej stronie, zaropiałą przy sutkach w formie "krateru", czyli dziurka... Wiosna nie wiesz co ona mogła sobie zrobić. Ponoć to nie jest pozostałość po sterylce, bo tamta ranka jest pięknie zagojona. Pani zaniepokojona, bo ponoć wygląda jak wrzód :???: Quote
wiosna Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jestem... No więc - Eska, bo pozwolę sobie używać chwilę jeszcze starego imienia, pojechała.. Niestety jej nowy Pan musiał na mnie poczekać, bo ja sugerując się tym, co padło na forum - że Pan Jerzy przyjechać ma pod wieczór - pojechałam dziś pozałatwiać sprawy w Gliwicach. Okazało się jednak, że plany się zmieniły - przez co trzeba było czekać.. :roll: Eska - jak to Eska - nieco wystraszona, ale bez kłopotów udało się ją zapakować do bagażnika. Mam nadzieję, że spędzi teraz szczęśliwe życie ;) Co do brzuszka - Eska zerwała jednego szwa po sterylce, ale ranka goiła się ładnie, i zagoiła ise już właściwie do końca. Na jej brzuszku brakuje jednego sutka, nie wiadomo, dlaczego, bo nawet blizny właściwie nie widać. Żadnych innych niewłaściwych rzeczy na brzuszku nie zauważyłam.. :roll: Czy może to być blizna po sterylce ? Martwi mnie to teraz, mam nadzieję, że niczego nie przeoczyłam.. jakoś tak pusto tu bez niej..... Quote
zulugula Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja pomyślałam o kleszczu. Może sama sobie wyrwała w trakcie drapania. Zwykle po kleszczu rana kiepsko się goi i często ranka jest własnie w kształcie "krateru". No w każdym razie nie jest to nic poważnego. Pani bardziej martwiła się o jej zdrowie. Pytała czy ma z tym jechać do weta ;) Będzie obserwowała i da mi znać, czy ranka goi się prawidłowo. Quote
wiosna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 w sumie mozliwe - tych malutkich kleszczy u mnie w lesie dosc sporo, na szczescie chorobsk od nich jak narazie nie ma. Eska/Maja jest jednak 'skubancem', i wydziubuje wszystko, co mozna ;) gdzie te zdjecia ? :mad: Quote
zulugula Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wszyscy czekają na Majkę: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/323/4725a1738c5b8ea5.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts