masienka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 dziewczyny kochane transport nam sie posypal :shake: czy ktos kto jest w kontakcie z opiekunka suni moglby zapytac czy nie dalaby rady zabrac i naszego malamutka? Dolozymy sie do kosztow transportu... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10254094#post10254094[/URL] Quote
GrubbaRybba Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Przepraszam za OFFA, ale jestem w kropce. Pilnie szukam DT dla suni, która została adoptowana z tomaszowskiego schronu, a po dwóch miesiącach domek już jej nie chce. Mam czas do 23 czerwca, aby znaleźć jej dom lub dt. Jestem przerażona i nie wiem, co robić. [SIZE=4][COLOR=Red][B]Pomóżcie! [/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111137[/URL] Quote
emilia2280 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Przepraszam za OFFA, ale jestem w kropce. Pilnie szukam DT dla suni, która została adoptowana z tomaszowskiego schronu, a po dwóch miesiącach domek już jej nie chce. Mam czas do 23 czerwca, aby znaleźć jej dom lub dt. Jestem przerażona i nie wiem, co robić. [SIZE=4][COLOR=Red][B]Pomóżcie! [/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111137[/URL][/QUOTE] Nie wchodzé do linka bo wiem ze chodzi o Zuzié... Quote
ocelot Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nam się też tu ciut sytuacja niestety komplikuje, w niedzielę nie dojdzie do transportu. Quote
GrubbaRybba Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='emilia2280']Nie wchodzé do linka bo wiem ze chodzi o Zuzié...[/quote] Emilia, masz rację... ja już nie mam siły do tej dalenki. :shake: Postanowiła wydać Zuzię facetowi, który nie chce podpisać umowy, bo uważa, że to dziecinada. Dodatkowo ona nic nie wie o tym facecie. :-( Quote
masienka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='ocelot']Nam się też tu ciut sytuacja niestety komplikuje, w niedzielę nie dojdzie do transportu.[/quote] u nas niestety rowniez kolejne problemy:angryy: facet podobno wywiozl psa do tesciow pod Bialystok a do Kluczborka go zawiezc nie mogl...wrrrrrrr:angryy: jak nie poda adresu dobrowolnie to :angryy: Quote
kiiniaa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ale się porobiło:angryy: z lepszych wieści: dotarłam do banku i przelałam na konto wiosny obiecane 40 na suńkę, jak sie nie znajdzie wcześniej domek to w lipcu też możecie na mnie liczyć:cool3: Quote
GrubbaRybba Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Mam numer do człowieka, który jutro ok 18-19 jedzie z Warszawy do Opola przez Tomaszów. Nie wiem, czy przewiezie psa, ale warto zadzwonić i poprosić. Może się uda. Quote
emilia2280 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czy to nie on zalogowal sié pod nickiem zulugula na wátku 49 psów? Bo tá trasé wlasnie zglosil. Oferowal transport psów. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10258901&postcount=773[/URL] Quote
GrubbaRybba Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='emilia2280']Czy to nie on zalogowal sié pod nickiem zulugula na wátku 49 psów? Bo tá trasé wlasnie zglosil. Oferowal transport psów. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10258901&postcount=773[/URL][/quote] Nie mam pojęcia, czy to on. Wiem, że on jedzie do Opola. Quote
GrubbaRybba Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Ocelot, na czym stanęła sprawa? Czy ci ludzie się określili, co planują zrobić z sunią? Quote
ocelot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='wiosna']Dotarło do mnie 40zł. Czy coś już wiadomo ?[/quote] Będę jutro rozmawiać na gg i mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze, czyli, że sunia trafi do Ciebie Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='ocelot']Będę jutro rozmawiać na gg i mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze, czyli, że sunia trafi do Ciebie[/quote] Rozmawiałaś już? Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Sunia jedzie jutro do Rzeczycy do schroniska, ale jeśli będzie coś nie tak, to jej nie zostawią w weekend zawiozą do Wiosny. Dlatego proszę Wiosna trzymaj to miejsce jeszcze trochę Quote
wiosna Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 miejsce jest, o to nie ma obawy. Martwi mnie, że suńka ma trafić do schronu ;/ Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mnie też to martwi, zwłaszcza, że tamtego schroniska nie znam Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Z opowieści wiem, że schron w Rzeczycy znajduje się na terenie wysypiska śmieci. Nie ma tam weta, nie są kastrowane. Nie wiem, czy są szczepione. Schronisko kompletnie nie ma pieniędzy. To jakiś koszmar, nie schronisko. Aniu, dlaczego oni nie zawiozą jej do schroniska w Tomaszowie? Dlaczego oni chcą ją wysłać na pewną śmierć? Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='wiosna']tak jak napisalam - moge pomoc z transportem..[/quote] A kiedy byś mogła? Ale nie mam pewności, że szybko na transport uzbieramy... Quote
wiosna Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 pojechać mogłabym w środę najwcześniej. na zwrot kosztów mogę chwilę poczekać, auto mam zatankowane.. Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Agnieszka zmień tytuł, że szukamy kasy na transport Jeśli Wiosna pojedziesz po nią w środę po 15.00, to jutro do schronu jej nie zawiozą Quote
Recommended Posts