Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do tego tymczasu, to absolutnie się z Tobą zgadzam. I tak ma wielkie szczęście... Na prawdę piękna dziwczynka i ma w sobie taką (hmm...) klase. To prawdziwa dama. Jest mądrym pieskiem i podpije czyjeś serce :evil_lol: Z moim sobie od razu poradziła :loveu:

Posted

I jak ogłoszenia ? jakieś pytania, ktoś obserwuje ? Eseczka tutaj z dnia na dzień pięknieje, promienieje wręcz, powiedziałabym, a więc gdzie ten domek ??

Posted

[quote name='wiosna']I jak ogłoszenia ? jakieś pytania, ktoś obserwuje ? Eseczka tutaj z dnia na dzień pięknieje, promienieje wręcz, powiedziałabym, a więc gdzie ten domek ??[/quote]

Nic narazie się nie dzieje. Ech te wakacje... :shake:. Oby ktoś się wreszcie odezwał.

Posted

Wiosno do kiedy trzeba wpłacać pieniążki na następny miesiąc dla Eski?
I na czym stoimy?

Może ktoś by zrobił na wszelki wypadek jakiś bazarek dla Eseczki?

Posted

Eska ma w tej chwili 154,50zł, z czego 100 jest z deklarowanych wpłat na drugi miesiąc (16.07 - 16.08).
Nie jest jeszcze zaszczepiona, ale w najbliższym czasie wet ma do nas przyjechać, więc będzie to zrobione.

Dzisiaj odpchliliśmy Eskę, bo pozostało na niej trochę małych skaczących zwierzaków - fiprex'em - 16zł, co powyżej nie zostało jeszcze odjęte.
Brakuje więc tylko troszeczkę do szczepień, o ile Eska pozostanie u nas na następny miesiąc.

Posted

Chyba zostanie, bo domku nie widać
Tu Eska na dwukropku
[url]www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23470651,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html[/url]

prosimy o wpłaty na hotelik, ja w przyszłym tyg. wyślę moją deklarowaną kwotę i oczywiście gdy ktoś mógł dołożyć na szczepienia...

Posted

[quote name='wiosna']wstawiam zdjęcia Eski od Zuluguli:

aha - Eska dostała obrożę i smycz - dałam jej takie, które teraz mam w promocji - 6,50 za obrożę i 9,00 za smycz.
Dostałam też szelki od Zuluguli, ale Eska się z nich wycofuje i uwalnia, dlatego nie mogę ich używać.

Na koncie Eski łączkie jest 330zł.
Odejmuję 200 za hotel (16.06 - 16.07) i 15,50 za smycz i obrożę - zostaje 114,50zł, z czego 50 jest zadeklarowane na drugi miesiąc hotelu.

Za kilka dni będę odrobaczać, póżniej (najwcześniej za 8 dni) szczepienia.[/quote]

Cyt:
Eska ma w tej chwili 154,50zł, z czego 100 jest z deklarowanych wpłat na drugi miesiąc (16.07 - 16.0:cool:.

Przepraszam jeśli się mylę, ale z moich obliczeń wynika, że zostało 64,50 :hmmmm: Może to już u mnie taka choroba zawodowa... ;) ;) ;) Bardzo proszę o sprostowanie, bo coś widocznie umknęło mojej uwadze :oops:

Posted

Zulugula, wstawiłaś chyba (jeśli dobrze kojarzę) cytat dość stary - pisałam to conajmniej kilka dni temu.

Mam przed sobą segregator , i tak to wgląda:
jest 138,50zł.

Po zapłaceniu sterylki zostało 114,50zł
- 10,00 odrobaczenie
+ 50,00 od Emilii
- 16,00 FIPRex

Dwie wpłaty przyszły z deklarowanych na kolejny miesiąc - od mtf zalezie i Emilii.
Dlatego właśnie napisałam, że brakuje trochę na szczepienia.

Możemy zmienić tytuł ?

Posted

A ile brakuje do szczepień?

Nie wiem czy Eska ma kontynuowane Allegro?

Cały czas szukam dla niej domku. Każdy się zachwyca jej urodą i charakterem, ale niestety nie udało mi się znaleźć dla niej nic odpowiedniego i pewnego. Mam nadziej, że to się wkrótce zmieni :eviltong:

Posted

Kochaniutkie trzymajcie kciuki:

"Oczywiście b.chętnie porozmawiam z panię telefonicznie,może dzisiaj wieczorem-ok.22-ej.Pyta pani w jakich warunkach mieszkałaby Eska w naszym domu.Labradorka oczywiście jest psem domowym.Nie wyobrazam sobie aby było inaczej w przypadku drugiego psiaka,dlatego zalezy mi aby też nie był za wielki.:)Paula ma posłanie w holu na dole-duży wiklinowy kosz,w którym śpi w nocy.Kiedy wychodzimy do pracy,z reguły-o ile warunki pogodowe pozwalaja,zostaje na zewnątrz,gdzie ma drugie posłanie oraz budę, z której notabene nie korzysta.Ale buda jest.:)Gdy będę w posiadaniu drugiego pieska,chciałabym aby było podobnie.W zimie Paula zostaje oczywiście w domu.Identycznie postępowaliśmy z jamniczką.Obie leżały przytulone do siebie w koszu.Jeżeli chodzi o jedzonko-to z reguły jest to sucha karma-eukanuba oraz gotowany kurczak z warzywami.Jaki apetyt ma Eska ?Jak zachowuje sie na spacerach ? Czy jest płochliwa, bojąca ? Wiem ze zasługujęe na dobry dom.Przeszła w swym życiu wiele.Jak wyglądałaby sprawa transportu? Mieszkam w Jeżowie Sudeckim koło Jeleniej Góry"

:bye:

Posted

[quote name='zulugula']...a dołaby radę coś z transportem wymyslić? To już niby nie jest az tak daleko...[/quote]

Jak domek się zdecyduje, coś wymyślimy.
A może domek sam chciałaby po małą przyjechać? Do nas, do Tomaszowa przyjeżdżały domki z całej Polski, więc nie jest to niemożliwe. Jak się nie uda, będziemy szukać innego rozwiązania.