Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pamiętam jak zobaczyłam go po raz pierwszy. Siedział przestraszony w koncie swojej klatki. Nie wiedział co się stało, dlaczego nie ma Pana, dlaczego musi tu być sam, z dala od ludzi, których kochał.

Po zakończonej kwarantannie, gdy nareszcie mógł wyjść na spacer mogłam poznać go lepiej. Poznałam i zakochałam się :loveu:. Tayson to cudowny malutki psiak o wielkim sercu. Wczoraj Taysonik był z nami na majówce, podczas której nasze zwierzaki szukały, nowych domków. Tayson podbił serca wszystkich. Wskakiwał na kolana i rozdawał buziaki na prawo i lewo. Malutki pokazał również jaki jest mądry i grzeczny. Pięknie siadał na komendę i podawał łapkę. Pani dyrektor w ciągu 15 min. nauczyła go proszenia. Niestety Tayson nie znalazł tego jednego serca w którym mógłby zamieszkać i musiał wrócić do schroniska.. Maluszek ma ok. 3 lat. Jest wykastrowany.

A oto cudowny Taysonik

Posted

Niestety Taysonik wrócił dzisiaj do schroniska. :placz:
Maluszek tak pokochał nowych właścicieli, że chciał ich mieć tylko dla siebie. Nie dopuszczał do nich innych zwierząt. Ugryzł buldożkę i kota.
Państwo mówili, że jest cudownym, kochanym psem, ale niestety ich zwierzaki są ważniejsze.

Szukamy dla Taysona domku, w którym będzie jedynakiem.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...